- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.281
Sizin tedaviniz nasıl sonuçlandı pekiTopigi en başından beri takip edenlerdenim ben debi kac arkadasimizla ramazanda sahura kadar sohbetler ediyoduk birbirimize pozitiflik asiliyoduk ramazan bitince eskiler kayboldu birden, topigi dolduran diger arkadaşları takip etmeye devam ettim vr masallah neredeyse herkes pozitifi gördü cok bereketli bi topik olmus . Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin..test sonucunu bekleyen arkadaslar da pozitifi gorecek insallah..
Başlayamadık..esimde sperm çıkışı olmadı.. Hala tedavide. Bekliyoruz bakalim neler gösterecek zamanSizin tedaviniz nasıl sonuçlandı peki
Canım bende özledim sizi ama eskilerden pek kimse yok canımBaşlayamadık..esimde sperm çıkışı olmadı.. Hala tedavide. Bekliyoruz bakalim neler gösterecek zaman
O zaman ortak bir başlık açmak mı Lazım kızlar liste yapmak istiyor çünkü bende önümüzde ki ay başlayacağım :)Kızlar ya mayısa yetisemeyecek olanlar da var.mesala ben:) ekimde olacak transferim..bu topikte devam edelim simdilik
Ewett sen sen kayboldun kiwicik yokkortalardaaa bende size ne oldu anlamafim canim yaaa ozledimm gece sohpetlerimiziTopigi en başından beri takip edenlerdenim ben debi kac arkadasimizla ramazanda sahura kadar sohbetler ediyoduk birbirimize pozitiflik asiliyoduk ramazan bitince eskiler kayboldu birden, topigi dolduran diger arkadaşları takip etmeye devam ettim vr masallah neredeyse herkes pozitifi gördü cok bereketli bi topik olmus . Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin..test sonucunu bekleyen arkadaslar da pozitifi gorecek insallah..
Canım tabiki bir ay kısa bir süre ama dersenki ben haftanın 4-5 günü egzersiz yaparım o zaman etkisini görürsün mutlaka.Bir pilates studyosuna 1 aylık kayıt yaptır ve bol bol cardio ve diyet tabiki.Ne kadar formda hamile kalırsak o kadar sağlıklı.Hocam bişey sormak istiyorum ya seni bulmuşken bende pko var ve göbekle kalça basen sorunum var tedavim önümüzdeki aya kaldı 1 ayda biraz eritsem çok iyi olacak ne yapmam Lazım
Hamilesin cnm devamı gelir inşallah tebriklerKızlar günaydın testimi yaptım.Bir de siz bakın :))Eki Görüntüle 1618607 Eki Görüntüle 1618607
Ooo iyi katlamış işteKizlar 2 . test sonucu 295 cikti ilki 103 idi. Doktor iyi dedi.
İnşallah ))Hamilesin cnm devamı gelir inşallah tebrikler
Hayirli olsun arkadadimKızlar günaydın testimi yaptım.Bir de siz bakın :))Eki Görüntüle 1618607 Eki Görüntüle 1618607
Tebrikler canım hamilesin inşallah değerlerinde güzel gelir çok belirgin çıkmış bugün kaçıncı günün?Kızlar günaydın testimi yaptım.Bir de siz bakın :))Eki Görüntüle 1618607 Eki Görüntüle 1618607
Tşk ederim umarım kanda da olumlu çıkar.Hayirli olsun arkadadim
Benim bugün 12.günüm 10.gün yaptıgımda biraz daha silik çıkmıştı.Tebrikler canım hamilesin inşallah değerlerinde güzel gelir çok belirgin çıkmış bugün kaçıncı günün?
Canim gözün aydinnnnKızlar günaydın testimi yaptım.Bir de siz bakın :))Eki Görüntüle 1618607 Eki Görüntüle 1618607
Kat kat artar İNSAALLAH canım kaçıncı gün değerlerin sonuclarKizlar 2 . test sonucu 295 cikti ilki 103 idi. Doktor iyi dedi.
Kat kat artar İNSAALLAH canım kaçıncı gün değerlerin sonuclar
Tşkler )Canim gözün aydinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?