2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Topigi en başından beri takip edenlerdenim ben de bi kac arkadasimizla ramazanda sahura kadar sohbetler ediyoduk birbirimize pozitiflik asiliyoduk ramazan bitince eskiler kayboldu birden, topigi dolduran diger arkadaşları takip etmeye devam ettim vr masallah neredeyse herkes pozitifi gördü cok bereketli bi topik olmus. Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin..test sonucunu bekleyen arkadaslar da pozitifi gorecek insallah..

Sizin tedaviniz nasıl sonuçlandı peki

Ewett sen sen kayboldun kiwicik yokkortalardaaa bende size ne oldu anlamafim canim yaaa ozledimm gece sohpetlerimizi

Hocam bişey sormak istiyorum ya seni bulmuşken bende pko var ve göbekle kalça basen sorunum var tedavim önümüzdeki aya kaldı 1 ayda biraz eritsem çok iyi olacak ne yapmam Lazım
Canım tabiki bir ay kısa bir süre ama dersenki ben haftanın 4-5 günü egzersiz yaparım o zaman etkisini görürsün mutlaka.Bir pilates studyosuna 1 aylık kayıt yaptır ve bol bol cardio ve diyet tabiki.Ne kadar formda hamile kalırsak o kadar sağlıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…