- 22 Mart 2012
- 44
- 85
- 38
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.401
İki transfer edildi canm besinci gun embriyosuydu ama kaci tutundu bilemiyorumHayırşı ugurlu olsun allah tamamına erdirsin iki mi tek miydi aceba?
Aynen ya doktora diyorum cikar yok cikmaz diyor olmaz diyor dedim yapmazsan yapma yaptirmasini bilirim ben :) canm masallah senin de degerin cok guzel senin cift transfermiydi tek mi ayni gun olduk ya acaba benim biri mi tutundu diye dusunuyorum olsun ama bir de olsa iki de olsa basimiz ustune rabbim sonunu getirsin isteyen burda olan olmayan herkese de nasip etsin alti yillik ozlemim imtihanim umarim son bulur :)Canim ayni seyi sabah ben de yaptimiki sabirsiziz benim de 69 cikti, Turkiye'de bizim kadar erken yaptiran bulamadim ama Amerika'da baya cok, onlarin degerler de hep 20-100 arasinda, gayet iyi yani merak etme
amin canm insallah istyen herkes yasasin bu duyguyu ama ben daha emin olmadigim icin duygulanamadim aptal aptal siritiyorum sadece :)Kızlar tebrik ederim inanin mutluluğunuzu çok derin hissediyorum bende oturdum Ağlıyorum. .Rabbim bizede bu mutluluğu yaşatsın..test bekleyen az kişi kaldık galiba
Bence sevinebilirsin canım. .senin yerinde olmak isteyen o değeri görmek isteyen çok kişi var. .ama o gülüşün bile mutluluğunu tarih edebiliyor. .Rabbim kucağına almayi da nasip eylesinamin canm insallah istyen herkes yasasin bu duyguyu ama ben daha emin olmadigim icin duygulanamadim aptal aptal siritiyorum sadece :)
canım 2 taneydiDeğer cokkkk güzel maşallah kaç embriyoydu canım
inşallah canım çok sevinirim çifte mutluluk olurDeğerin baya yüksek çıkmış ikiz olabilir
canım ertelenirse hiç üzülme dondurulmusların tutma ihtimali daha yüksek hem vücudun ilaçtan arınmış olur. Ben o bekleme süresinde sigarayı bıraktım. Sağlıklı beslenmeye çalıştım. Vücudun ve zihnim daha uygunducanım çok duygulandım, darısı başıma inşallah. benim de ilaçların yan etkisi olarak rahimde sıvı oluşmuş. Doktor transfer gününe kadar geçmezse hepsini dondurucam dedi. Ama inşallah gerek kalmaz diyorum hayırlısıyla. Kalsa bile ilk denemede pozitif göreceksem beklemeye değer diyorum. Sen de ne kadar beklemişsin... çok yoğun duygular yaşıyoruz gerek tedavi sürecinde gerek sonucu öğrenmede... normal hamilelerden bin kat daha fazla bizim yükümüz, kaygılarımız...
Insallah kuzumCanim ikisi de tutmus bence, insallah saglikla gelsinler..dualarim hepimizle kuzular
amin isteyen herkese yaşatsın rabbimKızlar tebrik ederim inanin mutluluğunuzu çok derin hissediyorum bende oturdum Ağlıyorum. .Rabbim bizede bu mutluluğu yaşatsın..test bekleyen az kişi kaldık galiba
Amin canm hadi senin de hayirli haberlerini alalim insallah senlensin su topikBence sevinebilirsin canım. .senin yerinde olmak isteyen o değeri görmek isteyen çok kişi var. .ama o gülüşün bile mutluluğunu tarih edebiliyor. .Rabbim kucağına almayi da nasip eylesin
hadi güzel haberlerle insallah merakla bekliycez :)Kızlar doktorum la görüştük bende kan vermeye gidiyorum şimdiden kalbim ayrı atıyor dua edin lütfen 4 yıllık Hasretim sona ersin
henüz belli değil canım, daha ikinci günündeler embryoşlar. salı günü net sayı belli olacak inşallah hepsi dayanır sonuna kadar.kaç tane donmuş embriyon var canım
Ami
Amin canm hadi senin de hayirli haberlerini alalim insallah senlensin su topik
Inşallah arkadaşlar 1 saate sonuç belli olacakhadi güzel haberlerle insallah merakla bekliycez :)
inşallah canımhenüz belli değil canım, daha ikinci günündeler embryoşlar. salı günü net sayı belli olacak inşallah hepsi dayanır sonuna kadar.
hakkında hayırlısıInşallah arkadaşlar 1 saate sonuç belli olacak
Canim benim tekti, seninkileri goren vucudun hcg uretimine belki dun baslamislartir hic belli olmazAynen ya doktora diyorum cikar yok cikmaz diyor olmaz diyor dedim yapmazsan yapma yaptirmasini bilirim ben :) canm masallah senin de degerin cok guzel senin cift transfermiydi tek mi ayni gun olduk ya acaba benim biri mi tutundu diye dusunuyorum olsun ama bir de olsa iki de olsa basimiz ustune rabbim sonunu getirsin isteyen burda olan olmayan herkese de nasip etsin alti yillik ozlemim imtihanim umarim son bulur :)
Maşallah subanallah darısı 1 eylül u bekleyenlere insallahKızlar hastanenin merdivenlerinde oturmuş hüngür hüngür agliyorum çok şükür Allahim a pozitiff
Dualarim seninle bitanecim insallah topigimizin uguru sana da yansiyacakInşallah arkadaşlar 1 saate sonuç belli olacak
Kendine iskence yapma canim ya bir idrar testinden ne cikar kiKizlarr bende iğneden geldim hemşire nin ısrarı na rağmen sizin kadar cesaretli olamadım yaptirmadim sırf hazır değilim bi kaç gün daha yaşamak istiyorum bu süreci ama meraktan catliyorum
Hmm artik test yaptirirsam oldurecekler beni persembeye kadar bekleyecez mecburen persembe tup bebek merkezinde yapilacak bakalim o zaman kac cikarsa aman olsun da kac olursaCanim benim tekti, seninkileri goren vucudun hcg uretimine belki dun baslamislartir hic belli olmazikiz olunca iki gun sonra baktirinca hcg iki degil 3-4 katina cikiyor bence, o ayirt edici oluyor, ilk deger onemli degil sanki
Hassas olmayanlar da da çıkar mi ki acepKendine iskence yapma canim ya bir idrar testinden ne cikar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?