2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim ayni seyi sabah ben de yaptimiki sabirsizizbenim de 69 cikti, Turkiye'de bizim kadar erken yaptiran bulamadim ama Amerika'da baya cok, onlarin degerler de hep 20-100 arasinda, gayet iyi yani merak etme
Aynen ya doktora diyorum cikar yok cikmaz diyor olmaz diyor dedim yapmazsan yapma yaptirmasini bilirim ben :) canm masallah senin de degerin cok guzel senin cift transfermiydi tek mi ayni gun olduk ya acaba benim biri mi tutundu diye dusunuyorum olsun ama bir de olsa iki de olsa basimiz ustune rabbim sonunu getirsin isteyen burda olan olmayan herkese de nasip etsin alti yillik ozlemim imtihanim umarim son bulur :)

Kızlar tebrik ederim inanin mutluluğunuzu çok derin hissediyorum bende oturdum Ağlıyorum. .Rabbim bizede bu mutluluğu yaşatsın..test bekleyen az kişi kaldık galiba
amin canm insallah istyen herkes yasasin bu duyguyu ama ben daha emin olmadigim icin duygulanamadim aptal aptal siritiyorum sadece :)

amin canm insallah istyen herkes yasasin bu duyguyu ama ben daha emin olmadigim icin duygulanamadim aptal aptal siritiyorum sadece :)
Bence sevinebilirsin canım. .senin yerinde olmak isteyen o değeri görmek isteyen çok kişi var. .ama o gülüşün bile mutluluğunu tarih edebiliyor. .Rabbim kucağına almayi da nasip eylesin

Değer cokkkk güzel maşallah kaç embriyoydu canım
canım 2 taneydi

Değerin baya yüksek çıkmış ikiz olabilir
inşallah canım çok sevinirim çifte mutluluk olur

canım ertelenirse hiç üzülme dondurulmusların tutma ihtimali daha yüksek hem vücudun ilaçtan arınmış olur. Ben o bekleme süresinde sigarayı bıraktım. Sağlıklı beslenmeye çalıştım. Vücudun ve zihnim daha uygundu

Canim ikisi de tutmus bence, insallah saglikla gelsinler..dualarim hepimizle kuzular
Insallah kuzum

Kızlar tebrik ederim inanin mutluluğunuzu çok derin hissediyorum bende oturdum Ağlıyorum. .Rabbim bizede bu mutluluğu yaşatsın..test bekleyen az kişi kaldık galiba
amin isteyen herkese yaşatsın rabbim

Canim benim tekti, seninkileri goren vucudun hcg uretimine belki dun baslamislartir hic belli olmazikiz olunca iki gun sonra baktirinca hcg iki degil 3-4 katina cikiyor bence, o ayirt edici oluyor, ilk deger onemli degil sanki

Canim benim tekti, seninkileri goren vucudun hcg uretimine belki dun baslamislartir hic belli olmazikiz olunca iki gun sonra baktirinca hcg iki degil 3-4 katina cikiyor bence, o ayirt edici oluyor, ilk deger onemli degil sanki
Hmm artik test yaptirirsam oldurecekler beni persembeye kadar bekleyecez mecburen persembe tup bebek merkezinde yapilacak bakalim o zaman kac cikarsa aman olsun da kac olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…