- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.441
Canım çok erken yapmışsın testinin değerin normal benceKizlar cok hizli ilerliyorsunuz takip edemiyorum dayanamadim ve doktora gittim muayene etti gorunmez hic bisey dedi daha cok erken dedi dedim illa kan testi yok dedi yapmamben dururmuyum acilden verdim 25 lira yaptirdim sonuc 35.10 pozitif cok sukur ama dusuk baya bugun transferden sonra 7.gunum insallah hayirlisiyla yukselir
ÇokKKKkkkkk Sevindim mmm hayırlı olsun canımAllahım sana şükürler olsun sokak ortasında Ağlıyorum pozitifffff
Maşallah suphanallah Allah herkese nasip etsinkadınlar kulübü kadınlar kulübü olalı böyle topik görmedi maşallah Allah arttırsın
aminnnnMaşallah suphanallah Allah herkese nasip etsin
Tebrik ederim canm rabbim devamını getirsinAllahım sana şükürler olsun sokak ortasında Ağlıyorum pozitifffff
Merkez beni teste Sali'ya cagirmisti, seninki niye Persembe? Bu arada esim bana testi yasakladigi icin kan testini de soyleyemedim,hic bir seyden haberi yok, o gun ogrenecek durumusimdi de sehir disinda uslu duruyosun di mi test falan yok cok kizarim yazmis, gelince soylemekten vazgectim simdi oldu mu diye kendini yesin [/QUOTE
Koptum gülmekten
Canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsinAllahım sana şükürler olsun sokak ortasında Ağlıyorum pozitifffff
Hahaha :) bence gelince güzel bir sürprizle söyle. nasıl duruyorsun yaaMerkez beni teste Sali'ya cagirmisti, seninki niye Persembe? Bu arada esim bana testi yasakladigi icin kan testini de soyleyemedim,hic bir seyden haberi yok, o gun ogrenecek durumusimdi de sehir disinda uslu duruyosun di mi test falan yok cok kizarim yazmis, gelince soylemekten vazgectim simdi oldu mu diye kendini yesin
Çok dogru bir yere parmak basmışsınızListemiziii yapalim hadi hatta bence kac yumurta toplandi, kacinci gun oldu transferlerimiz, kac embriyo transfer edildi, embriyo kalitesi nasildi, kacinci gunde yaptik test, hcglerimiz neydi falan biraz detay yazsak bundan sonraki arkadaslara da yardimci olur, ben tedavim ilk basladiginda hep bu bilgileri aradim..
Hayırlı ugurlu olsun :)))Allahım sana şükürler olsun sokak ortasında Ağlıyorum pozitifffff
Ben de sokak ortasında sevinç gözyaşları dökmek istiyorummm tez zamandaaAllahım sana şükürler olsun sokak ortasında Ağlıyorum pozitifffff
Bu ilaçlar daha ne kadar kullanılacak hamilede kalsak bitmiyormu ya((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?