- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.421
Silik de olsa cikiyor canim varsa..ben pozitifi 5. Gunde once predictor earlyde sonra da freely marka 1 tl'lik testte gordum, hem de sabah idrari degildi. Ki bugun degerim 69, o gun anca 30'larda olmali. Sen bir de 9. Gununde olduguna gore dene sansiniHassas olmayanlar da da çıkar mi ki acep
Eşimi ikna edersem yarın kanda baktitririm 10. Gun olacak
Listemiziii yapalim hadi hatta bence kac yumurta toplandi, kacinci gun oldu transferlerimiz, kac embriyo transfer edildi, embriyo kalitesi nasildi, kacinci gunde yaptik test, hcglerimiz neydi falan biraz detay yazsak bundan sonraki arkadaslara da yardimci olur, ben tedavim ilk basladiginda hep bu bilgileri aradim..
Kızlar tebrik ederim inanin mutluluğunuzu çok derin hissediyorum bende oturdum Ağlıyorum. .Rabbim bizede bu mutluluğu yaşatsın..test bekleyen az kişi kaldık galiba
Mutlu haberler getir bize. Bol şans :))Kızlar doktorum la görüştük bende kan vermeye gidiyorum şimdiden kalbim ayrı atıyor dua edin lütfen 4 yıllık Hasretim sona ersin
Merkez beni teste Sali'ya cagirmisti, seninki niye Persembe? Bu arada esim bana testi yasakladigi icin kan testini de soyleyemedim,hic bir seyden haberi yok, o gun ogrenecek durumuHmm artik test yaptirirsam oldurecekler beni persembeye kadar bekleyecez mecburen persembe tup bebek merkezinde yapilacak bakalim o zaman kac cikarsa aman olsun da kac olursa
cok guzel ve iyi olur ama kim nasıl yapacakListemiziii yapalim hadi hatta bence kac yumurta toplandi, kacinci gun oldu transferlerimiz, kac embriyo transfer edildi, embriyo kalitesi nasildi, kacinci gunde yaptik test, hcglerimiz neydi falan biraz detay yazsak bundan sonraki arkadaslara da yardimci olur, ben tedavim ilk basladiginda hep bu bilgileri aradim..
Selam canim kac transfer oldu sana benimde 22sinde oldu tekBen de varım 20sinde transferim oldu Pazartesi test günüm Sizleri de tebrik ederim kızlar:))
Bilmiyorum ki canm 3 eylulde kan testi dediler bir kagit vermislerdi onda da oyle yaziyor transferlerimiz ayni gun oldu halbuki ben esime soyledim tabi telefonda saskinlikla bisey diyemedi hayirlisi olsum canm dedi uc saat oldu hala da aramadi bence soka girdi ailesinin yanina gitmisti sehir disina onlardan aklina gelmedik heraldeMerkez beni teste Sali'ya cagirmisti, seninki niye Persembe? Bu arada esim bana testi yasakladigi icin kan testini de soyleyemedim,hic bir seyden haberi yok, o gun ogrenecek durumusimdi de sehir disinda uslu duruyosun di mi test falan yok cok kizarim yazmis, gelince soylemekten vazgectim simdi oldu mu diye kendini yesin
Canm hayirli olsun kac degerin oh oh gelsin bebisler :)Allahım sana şükürler olsun sokak ortasında Ağlıyorum pozitifffff
3.gun embriyosu 11.gün 74Canm hayirli olsun kac degerin oh oh gelsin bebisler :)
Allahım sana şükürler olsun sokak ortasında Ağlıyorum pozitifffff
Masallah canm cok guzel allah tamamina erdirsin insallah3.gun embriyosu 11.gün 74
Hayirli olsun canim cok cok sevindim....ins hayirlsiyla kucagina alirsin...Allahım sana şükürler olsun sokak ortasında Ağlıyorum pozitifffff
Bence süper fikir bizede iyi olur yaniListemiziii yapalim hadi hatta bence kac yumurta toplandi, kacinci gun oldu transferlerimiz, kac embriyo transfer edildi, embriyo kalitesi nasildi, kacinci gunde yaptik test, hcglerimiz neydi falan biraz detay yazsak bundan sonraki arkadaslara da yardimci olur, ben tedavim ilk basladiginda hep bu bilgileri aradim..
Canım maşallah ikiz galıba :))Birgün buraya sevinç gözyaşlarımı paylaşacak mıydım? Tarifi imkansız bir duygu.. Rabbim herkese yaşatsın... Bizimki sebepsiz infertiliteydi. Defalarca klomen tedavisi iğne tedavisi yapıldı. 3 negatif aşılama geçmişim var. Konya novafertilde haziranda başladık tedaviye. Aksilikler peşimi birakmiyordu. Transfer olmayı beklerken progesterenum yükseldi.transfer 3te kendi ve 3 tane 3. Gün embriyosu donduruldu. 2 adet dönemi geçir gel dedi doktorum. Iyi ce moralim bozuldu. Ağustosta gittik doktorum tatildeydi ali Sami bey. Fuat hoca yaptı transferimi. 2 embriyo transfer edildi.Belirti sorarsanız ilk hafta hiçbişey yoktu. Ikinci hafta kaşık batmalari başladı göğüs ağrısı hafif hafif başladı. Ama bunlar benim her adet öncesi olir zaten. Su gibi akıntı başladı son günlerde onu da jele baglamistim. Geçen akşam bir baş dönmem oldu. Bir de bel ağrısı yaşıyorum. Kısa süre ayakta kalsam bile belim ağrıyor. Bugün transfer günü hariç 12. Gün. Değerim 721. Allah hepiniz yaşatsın kizlar
hayırlı ugurlu olsun degerler kat kat arsın inşallahAllahım sana şükürler olsun sokak ortasında Ağlıyorum pozitifffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?