2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. .emin olun bu duygunun tarifi yok. .bir genç kızın hayali gelinlik giymektir ama bunun mutluluğu onu kat be kat geçiyor. .

Grupta pozitif leri görünce dayanamayıp hastaneye gittik sonuç 1 saat içinde çıkacaktı..o kadar heyecan li bir bekleyişti ki sonucu kaldıracak yüreğim yoktu. .hemen sonucu eşime bildirmeleri ni söyledim. .negatif haberi duymaya dayanamam diye..biz de beklerken Mudanya'ya gittik zaman geçmek bilmedi. .1 saat oldu ama hastane aramamisti öyle olunca acaba negatif oldugu icin mi aramadılar diye düşündük eşim hastaneyi aradı. ..tabi gözünüz aydın dedikleri an ben koptum. .önce sokak ortasında milletin şaşkın bakışları arasında aglamalar çünkü bebeğim annesine tutundu hicbirsey umrumda değildi. .dönüş yolunda da çığlık çığlığa anne oluyorum çığlıkları. .ama sizleri bekleyenleri dualarimda eksik etmedim. .Bu mutluluğu yaşattığı için rabbime hamdetmenin kelimelerle ifade edilemediği an..Sonuç olarak ilaçlara devam ve hatıra olarak kalması içinde hastaneden sonuç kağıdını alıp evimize döndük. .
Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın

Aminnnnnn :)

ne kadar güzel ya çok duygulandım valla darısı Başımıza

Kızlar topik sahibi kiwicik arkadaşımıxla aynı merkezde tedaviye başlayacaktık birbirimizle şakalaşmalar vs yaptık belki aynı gün randevu olursa yakamıza şunu takalım bunu takalım vs gırgır şamatalarımız oldu. Sonra aynı merkeze gideceğimiz için telefon numaralarımızı almaya karar verdik bir kaç kez watsapdan yazıştık hatta watsap grubu yapalım kızlarla daha hızlı bilgi akarız dedik ama ikimizde cesaret edemedik kızlara söylemeye en son 12 Ağustos da Kontrolü vardı o günden Sonra daha yazmadı bende bir çok kez msj attım ama geri dönüş olmadı.hatta prensess38 arkadaşımızı kıskandırdık biz buluşacağız vs diye .ramazsnda sahura kadar çok muhabbetimiz oldu .ben ara ara katıldım tabi kızlara.neyse kızlar topik sahibi gelmeyecek galıba listeyi yapabilecek gönüllü bir arkadaşımız varsa yapsın bence umarım herşey yolundadır kiwicik arkadaşım

Dualarim sizinle canım. .Bu günleri yaşamak rüya gibiydi pozitif olun bebekleriniz size tutunacak. .gerçekten de hissadiliyormus. .korku yasansada bebeğim benimle diyordum eşime ve Hamdolsun
Pozitif olmak ve bol bol dua tek ilaç darısı basımıza inş :)

Belki olumsuz sonuç almış olabilirben de bebeklerimi kaybettim aylarca telim kapalı kaldı

Hahaha :) bence gelince güzel bir sürprizle söyle. nasıl duruyorsun yaa 5. gün teste nasıl cesaret ettin, negatif çıksa moralin bozulabilirdi. Maşallah ben edemem heralde.
Canim valla bir de inanilmaz sabirsizim ama cok kasindi onun icin merakla beklesin dursun yalniz kolumun kan alinan yeri morarmis, benimki de cin, insallah fark etmezben 5.gunde nasilsa cikmaz yapayim da catlatma ignesindeki hcgnin vucudumdan atildigina emin olayim diye yaptim, silik cizgiyi gorunce herhalde hala catlatma ignesi gecmemis diye size yazmadim hic..ertesi sabah yapip koyulstigini gorunce paylastim hemen

Değer biraz yükselsin evdeki testleri çift çizgiyi görmek için yapıcam hergün :)
Canim ben gittigidiyordan hassas olmayan 10'lu test, 6'li da predictor early aldim. Carsambadan beri ruh hastasi gibi gunde 2-3 test yapiyorum, benim icin hobi gibi oldu artikyalniz eczanelerde ne kazikliyorlarmis bizi ya, freely olan test 5 tl'ydi, internette 1 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…