- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.461
Kızlar listeyi kim yapıyosa beni de ekleyin 26 agustos transferim oldu:)
Bende çok heyecan Yaptım biran tedaviye başlamak istiyorumYaaaa...çok heyecanlaniyorum böyle güzel haberleri alınca.bi an önce ben de pozitif görmek istiyorum..
Aminnnnnn :)Çok teşekkür ederim arkadaşlar. .emin olun bu duygunun tarifi yok. .bir genç kızın hayali gelinlik giymektir ama bunun mutluluğu onu kat be kat geçiyor. .
Grupta pozitif leri görünce dayanamayıp hastaneye gittik sonuç 1 saat içinde çıkacaktı..o kadar heyecan li bir bekleyişti ki sonucu kaldıracak yüreğim yoktu. .hemen sonucu eşime bildirmeleri ni söyledim. .negatif haberi duymaya dayanamam diye..biz de beklerken Mudanya'ya gittik zaman geçmek bilmedi. .1 saat oldu ama hastane aramamisti öyle olunca acaba negatif oldugu icin mi aramadılar diye düşündük eşim hastaneyi aradı. ..tabi gözünüz aydın dedikleri an ben koptum. .önce sokak ortasında milletin şaşkın bakışları arasında aglamalar çünkü bebeğim annesine tutundu hicbirsey umrumda değildi. .dönüş yolunda da çığlık çığlığa anne oluyorum çığlıkları. .ama sizleri bekleyenleri dualarimda eksik etmedim. .Bu mutluluğu yaşattığı için rabbime hamdetmenin kelimelerle ifade edilemediği an..Sonuç olarak ilaçlara devam ve hatıra olarak kalması içinde hastaneden sonuç kağıdını alıp evimize döndük. .
Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın
Ah tatlım liste yapılacak ama ne zaman
ne kadar güzel ya çok duygulandım valla darısı BaşımızaÇok teşekkür ederim arkadaşlar. .emin olun bu duygunun tarifi yok. .bir genç kızın hayali gelinlik giymektir ama bunun mutluluğu onu kat be kat geçiyor. .
Grupta pozitif leri görünce dayanamayıp hastaneye gittik sonuç 1 saat içinde çıkacaktı..o kadar heyecan li bir bekleyişti ki sonucu kaldıracak yüreğim yoktu. .hemen sonucu eşime bildirmeleri ni söyledim. .negatif haberi duymaya dayanamam diye..biz de beklerken Mudanya'ya gittik zaman geçmek bilmedi. .1 saat oldu ama hastane aramamisti öyle olunca acaba negatif oldugu icin mi aramadılar diye düşündük eşim hastaneyi aradı. ..tabi gözünüz aydın dedikleri an ben koptum. .önce sokak ortasında milletin şaşkın bakışları arasında aglamalar çünkü bebeğim annesine tutundu hicbirsey umrumda değildi. .dönüş yolunda da çığlık çığlığa anne oluyorum çığlıkları. .ama sizleri bekleyenleri dualarimda eksik etmedim. .Bu mutluluğu yaşattığı için rabbime hamdetmenin kelimelerle ifade edilemediği an..Sonuç olarak ilaçlara devam ve hatıra olarak kalması içinde hastaneden sonuç kağıdını alıp evimize döndük. .
olmasa da napalım mesajları takip ederiz yapacak bişey yok
Dualarim sizinle canım. .Bu günleri yaşamak rüya gibiydi pozitif olun bebekleriniz size tutunacak. .gerçekten de hissadiliyormus. .korku yasansada bebeğim benimle diyordum eşime ve Hamdolsunne kadar güzel ya çok duygulandım valla darısı Başımıza
Pozitif olmak ve bol bol dua tek ilaçDualarim sizinle canım. .Bu günleri yaşamak rüya gibiydi pozitif olun bebekleriniz size tutunacak. .gerçekten de hissadiliyormus. .korku yasansada bebeğim benimle diyordum eşime ve Hamdolsun
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. .emin olun bu duygunun tarifi yok. .bir genç kızın hayali gelinlik giymektir ama bunun mutluluğu onu kat be kat geçiyor. .
Inşallah canım :)Pozitif olmak ve bol bol dua tek ilaçdarısı basımıza inş :)
Belki olumsuz sonuç almış olabilirKızlar topik sahibikiwicik arkadaşımıxla aynı merkezde tedaviye başlayacaktık birbirimizle şakalaşmalar vs yaptık belki aynı gün randevu olursa yakamıza şunu takalım bunu takalım vs gırgır şamatalarımız oldu. Sonra aynı merkeze gideceğimiz için telefon numaralarımızı almaya karar verdik bir kaç kez watsapdan yazıştık hatta watsap grubu yapalım kızlarla daha hızlı bilgi akarız dedik ama ikimizde cesaret edemedik kızlara söylemeye en son 12 Ağustos da Kontrolü vardı o günden Sonra daha yazmadı bende bir çok kez msj attım ama geri dönüş olmadı.hatta prensess38 arkadaşımızı kıskandırdık biz buluşacağız vs diye .ramazsnda sahura kadar çok muhabbetimiz oldu .ben ara ara katıldım tabi kızlara.neyse kızlar topik sahibi gelmeyecek galıba listeyi yapabilecek gönüllü bir arkadaşımız varsa yapsın bence umarım herşey yolundadır kiwicik arkadaşım
Canim valla bir de inanilmaz sabirsizim ama cok kasindi onun icin merakla beklesin dursun yalniz kolumun kan alinan yeri morarmis, benimki de cin, insallah fark etmezHahaha :) bence gelince güzel bir sürprizle söyle. nasıl duruyorsun yaa5. gün teste nasıl cesaret ettin, negatif çıksa moralin bozulabilirdi. Maşallah ben edemem heralde.
Insallah guzelce artsin degerlerin, saglikla gelsin bebisin canim benim tebrikler3.gun embriyosu 11.gün 74
Değer biraz yükselsin evdeki testleri çift çizgiyi görmek için yapıcam hergün :)Insallah guzelce artsin degerlerin, saglikla gelsin bebisin canim benim tebrikler
Canim ben gittigidiyordan hassas olmayan 10'lu test, 6'li da predictor early aldim. Carsambadan beri ruh hastasi gibi gunde 2-3 test yapiyorum, benim icin hobi gibi oldu artikDeğer biraz yükselsin evdeki testleri çift çizgiyi görmek için yapıcam hergün :)
Bencede hep negatif olunca şimdi çift çizgi çıkıyor bende 4 tane yaptımDeğer biraz yükselsin evdeki testleri çift çizgiyi görmek için yapıcam hergün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?