2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Liste zorsa cok mantikli canim yoksa bu gidisle bizim topikten bilgi almak isteyen bizim durumumuzdaki arkadaslarimiz 650 sayfa mumkun degil okuyamaz..hepimiz bu asamalara gelmeden her topigi karistirmisizdir bir, insanlara iskence yapmayalimm

Ama uğurlu gelen bu topik bozmayalım bence (( Önce bizim grupdaki herkes bebişlrrinin kesesini görsün, kalp atışını duysun sonra avarız yeni topik.

Maşallaaahhhhhhh bu ne güzel bir gün olmuş böyleee ne bereketli pozitifi alan tüm arkadaşlar tek tek yazamıyorum sayfalar uzamış gitmiş ancak okudum hepinizi tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallaahhhhh darısı tüm sonuç bekleyenlere

Ufff kızlar yaa pozitifleri okudukça benim umudum iyice azaldı dün ve bugün adet ağrılarım oluyor zaman zaman. Wc ye gitmek kabus oldu 6. Günde gösterdiğim cesareti bir daha hiç gösteremeyeceğim sanki nasıl gidip kan vereceğim hiç bilmiyorum

Bence ağustos bitmeden açın sonuçta biz ağustos hamisleriyiz burdada yazariz kalan arkadaşlarımızı takip ederiz onlarda inşallah oraya transfer olurlar bence açın

Acele etme cnm sabır herşeyin ilacı daha çok erken 6.gün ben de 5.gğnümdeyim

Tam aksi pozitifler umut vermeli bu topikte ümitsizliğe yer yok bakın herkes birer birer hamileyim haberi veriyor. Darısı senin başına )))

Kızlar bekleyin yeni konu işini ben bu hafta halledicem eşim burodaki laptopunu eve getirecek herkesden ricam özelden bana @yaşını @kaçıncı denemesi olduğunu TUP BEBEK merkezinin adını @kaçıncı gün embriyosu olduğunu @tüp bebebek yaptırma sebebini Y yumurta toplama tarihini @transfer tarihini iLk kan tahlili sonucunu özelden yazsın

Bu topigin en sabırlısi en umutsuzu benim...11.gun be idrar ne kan tahlili yaptim yarini bekliyorum dunden beri feci adet sancım var...baskasi olsa iki tane 5. Gun embriyosuna kac defa baktırmıstı...ben nedense pek umutlanamadim pozitif olmakla hem alakali hem alakasiz tutmayinca tutmuyor burda kacinci negatifi gormus insanlar okudum onlara sabır diliyorum...hamilelik haberlerine cok sevindim herkes hak ediyor anne olmayi sonuçta...ins testin pozitif olur seni en çok merak ediyorum...

Öyle bişey yok bende de ağrı vardı hatta hala var adet sancısı gibi belimde kopuyor ağrıdan wc ye günde 100 kere gidiyorum lütfen ümitsiz olma bu topikte ümitsizliğe yer yok çünkü belki bebişin tutundu sana böyle ümitsiz olursan bebeğin üzülür

Seninde mi 5.gun embriyosu canım ?

Sana bişey diyimmi senin de bebişin tutundu ama kendini üzüp bebeğini de üzüyorsun yarın buraya müjdeli haberi yazıcaksın sonra boş yere kendini üzdüğüne pişman olacaksın

Evet cnm iki tane 5. Gune kalinca ikisini transfer etmisti...

Maaşallah tutunmuştur annesi üzme kendini ya ben çok üzülüyorum böyle umutsuz olunca siz kendimi sizin yerinize koyuyorum ama bu dünyada yiyeceği içeceği varsa Allah nasip eder zaten benim bebeğim 3 hafta 5 günlük gözüküyor ama bende kaybetme korkusuyla yaşıyorum rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın inşallah...

Sana bişey diyimmi senin de bebişin tutundu ama kendini üzüp bebeğini de üzüyorsun yarın buraya müjdeli haberi yazıcaksın sonra boş yere kendini üzdüğüne pişman olacaksın
Canim benim ins öyledir...esim bile bana dargın bu halim yüzünden her seyime dikkat ediyorum yememe icmemem ilac saatlerime bebegil varmis gibi yasiyorum 11 gundur hic is yapmadim hic yormadim kendimi ama bazen cokuyo üstüme umutsuzluk umarim senin dedigin olur olmazsa da dun gece uyumadan sukrettim allaha her seyin sabrini verirsin diye...bugun o kadar kotu degilim en azindan her seyin hayirlisini verecek alla...siz de bbeeklerinizi en guzel sekilde kucaginiza alin ins...

canım bn dün pozitif sonuç aldım ama benim de günlerdir Karnım belim ağrıyor adet olurum saniyordum ama değilmiş.kendini yıpratma boşuna

Bak ne güzel bebeğin varmış gibi yaşıyorum demişsin buda bir umuttur belki Allah hissettiriyor sana bebeğini :) eşine destek ol canım oda senin bu çaresizliğine uzuluyordur kolay değil eşi o kadar tedavı goruyo operasyona giriyor ilaç ve iğne manyağı oluyor sonra umitsiz olunca sen eşinde psikolojikmen çöker keyfine bak pozitif olursan inan herşey kolay olur bebeğin seninle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…