- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.501
Liste zorsa cok mantikli canim yoksa bu gidisle bizim topikten bilgi almak isteyen bizim durumumuzdaki arkadaslarimiz 650 sayfa mumkun degil okuyamaz..hepimiz bu asamalara gelmeden her topigi karistirmisizdir bir, insanlara iskence yapmayalimm
Ne diyeyim inş köyü bişey yoktur Allah yardımcımız olsunBelki olumsuz sonuç almış olabilirben de bebeklerimi kaybettim aylarca telim kapalı kaldı
bence bekleyin az kalmış zaten gününüzeKizlar 7.gunum transfer yapilali..Idrar testi yapsam cikarmi..
Acele etme cnm sabır herşeyin ilacı daha çok erken 6.gün ben de 5.gğnümdeyimUfff kızlar yaa pozitifleri okudukça benim umudum iyice azaldı dün ve bugün adet ağrılarım oluyor zaman zaman. Wc ye gitmek kabus oldu 6. Günde gösterdiğim cesareti bir daha hiç gösteremeyeceğim sanki nasıl gidip kan vereceğim hiç bilmiyorum
Tam aksi pozitifler umut vermeli bu topikte ümitsizliğe yer yok bakın herkes birer birer hamileyim haberi veriyor. Darısı senin başına )))Ufff kızlar yaa pozitifleri okudukça benim umudum iyice azaldı dün ve bugün adet ağrılarım oluyor zaman zaman. Wc ye gitmek kabus oldu 6. Günde gösterdiğim cesareti bir daha hiç gösteremeyeceğim sanki nasıl gidip kan vereceğim hiç bilmiyorum
Kizlarr oleyse yeni bi topik acalimm ilk sayfalara hepimiz bilgilerimizi yazalimm ne dersiniz[
Ya da topiği açacak kişiye özelden Bilgilerimizi yazalım o arkadaş hepimizinkini listelesin herkes kendi yazarsa sayfalar dolusu olur bir kişi bir mesaj kutusuna hepimizi yazarsa daha anlamlı olur...
Bu topigin en sabırlısi en umutsuzu benim...11.gun be idrar ne kan tahlili yaptim yarini bekliyorum dunden beri feci adet sancım var...baskasi olsa iki tane 5. Gun embriyosuna kac defa baktırmıstı...ben nedense pek umutlanamadim pozitif olmakla hem alakali hem alakasiz tutmayinca tutmuyor burda kacinci negatifi gormus insanlar okudum onlara sabır diliyorum...hamilelik haberlerine cok sevindim herkes hak ediyor anne olmayi sonuçta...ins testin pozitif olur seni en çok merak ediyorum...Ufff kızlar yaa pozitifleri okudukça benim umudum iyice azaldı dün ve bugün adet ağrılarım oluyor zaman zaman. Wc ye gitmek kabus oldu 6. Günde gösterdiğim cesareti bir daha hiç gösteremeyeceğim sanki nasıl gidip kan vereceğim hiç bilmiyorum
Ufff kızlar yaa pozitifleri okudukça benim umudum iyice azaldı dün ve bugün adet ağrılarım oluyor zaman zaman. Wc ye gitmek kabus oldu 6. Günde gösterdiğim cesareti bir daha hiç gösteremeyeceğim sanki nasıl gidip kan vereceğim hiç bilmiyorum
Bu topigin en sabırlısi en umutsuzu benim...11.gun be idrar ne kan tahlili yaptim yarini bekliyorum dunden beri feci adet sancım var...baskasi olsa iki tane 5. Gun embriyosuna kac defa baktırmıstı...ben nedense pek umutlanamadim pozitif olmakla hem alakali hem alakasiz tutmayinca tutmuyor burda kacinci negatifi gormus insanlar okudum onlara sabır diliyorum...hamilelik haberlerine cok sevindim herkes hak ediyor anne olmayi sonuçta...ins testin pozitif olur seni en çok merak ediyorum...
Evet cnm iki tane 5. Gune kalinca ikisini transfer etmisti...Seninde mi 5.gun embriyosu canım ?
Bu topigin en sabırlısi en umutsuzu benim...11.gun be idrar ne kan tahlili yaptim yarini bekliyorum dunden beri feci adet sancım var...baskasi olsa iki tane 5. Gun embriyosuna kac defa baktırmıstı...ben nedense pek umutlanamadim pozitif olmakla hem alakali hem alakasiz tutmayinca tutmuyor burda kacinci negatifi gormus insanlar okudum onlara sabır diliyorum...hamilelik haberlerine cok sevindim herkes hak ediyor anne olmayi sonuçta...ins testin pozitif olur seni en çok merak ediyorum...
Evet cnm iki tane 5. Gune kalinca ikisini transfer etmisti...
Canim benim ins öyledir...esim bile bana dargın bu halim yüzünden her seyime dikkat ediyorum yememe icmemem ilac saatlerime bebegil varmis gibi yasiyorum 11 gundur hic is yapmadim hic yormadim kendimi ama bazen cokuyo üstüme umutsuzluk umarim senin dedigin olur olmazsa da dun gece uyumadan sukrettim allaha her seyin sabrini verirsin diye...bugun o kadar kotu degilim en azindan her seyin hayirlisini verecek alla...siz de bbeeklerinizi en guzel sekilde kucaginiza alin ins...Sana bişey diyimmi senin de bebişin tutundu ama kendini üzüp bebeğini de üzüyorsun yarın buraya müjdeli haberi yazıcaksın sonra boş yere kendini üzdüğüne pişman olacaksın
canım bn dün pozitif sonuç aldım ama benim de günlerdir Karnım belim ağrıyor adet olurum saniyordum ama değilmiş.kendini yıpratma boşunaBu topigin en sabırlısi en umutsuzu benim...11.gun be idrar ne kan tahlili yaptim yarini bekliyorum dunden beri feci adet sancım var...baskasi olsa iki tane 5. Gun embriyosuna kac defa baktırmıstı...ben nedense pek umutlanamadim pozitif olmakla hem alakali hem alakasiz tutmayinca tutmuyor burda kacinci negatifi gormus insanlar okudum onlara sabır diliyorum...hamilelik haberlerine cok sevindim herkes hak ediyor anne olmayi sonuçta...ins testin pozitif olur seni en çok merak ediyorum...
Canim benim ins öyledir...esim bile bana dargın bu halim yüzünden her seyime dikkat ediyorum yememe icmemem ilac saatlerime bebegil varmis gibi yasiyorum 11 gundur hic is yapmadim hic yormadim kendimi ama bazen cokuyo üstüme umutsuzluk umarim senin dedigin olur olmazsa da dun gece uyumadan sukrettim allaha her seyin sabrini verirsin diye...bugun o kadar kotu degilim en azindan her seyin hayirlisini verecek alla...siz de bbeeklerinizi en guzel sekilde kucaginiza alin ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?