- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.521
canım bn dün pozitif sonuç aldım ama benim de günlerdir Karnım belim ağrıyor adet olurum saniyordum ama değilmiş.kendini yıpratma boşuna
Çok iyi olur canim hafta içine kadar bizlerin de belli olacak sonucu.Kızlar bekleyin yeni konu işini ben bu hafta halledicem eşim burodaki laptopunu eve getirecek herkesden ricam özelden bana @yaşını @kaçıncı denemesi olduğunu @TUP BEBEK merkezinin adını @kaçıncı gün embriyosu olduğunu @tüp bebebek yaptırma sebebini @yumurta toplama tarihini @transfer tarihini @iLk kan tahlili sonucunu özelden yazsın
Insallah canım herkesin birbirine umut vermesi ne güzel burda...yarin güzel haberlerle ins...Bak ne güzel bebeğin varmış gibi yaşıyorum demişsin buda bir umuttur belki Allah hissettiriyor sana bebeğini :) eşine destek ol canım oda senin bu çaresizliğine uzuluyordur kolay değil eşi o kadar tedavı goruyo operasyona giriyor ilaç ve iğne manyağı oluyor sonra umitsiz olunca sen eşinde psikolojikmen çöker keyfine bak pozitif olursan inan herşey kolay olur bebeğin seninle bence
Sormuştum canım crinone jelden dedi ama geçmiş tedaviler imde hiç olmamıştıBenimde 3 gün var adetime belim ağrıyor karnım ağrıyor ara ara...belirti aramayın bence su gibi ıslaklığını doktoruna sordunmu canımlale99
Ufff kızlar yaa pozitifleri okudukça benim umudum iyice azaldı dün ve bugün adet ağrılarım oluyor zaman zaman. Wc ye gitmek kabus oldu 6. Günde gösterdiğim cesareti bir daha hiç gösteremeyeceğim sanki nasıl gidip kan vereceğim hiç bilmiyorum
arkadaşlar inşallah sizde yarın güzel haberlerle döneceksiniz..benim dün belim ağrımaya başladı..hatta eşime dedim bugün testi yaptırmasaydık adet olucam zannederdim..adet olacakmışım gibi karnım arıyor..o yuzden hiç takılmayın güzelce kan testi yaptırırsınız beraber mutlu oluruz..Bu topigin en sabırlısi en umutsuzu benim...11.gun be idrar ne kan tahlili yaptim yarini bekliyorum dunden beri feci adet sancım var...baskasi olsa iki tane 5. Gun embriyosuna kac defa baktırmıstı...ben nedense pek umutlanamadim pozitif olmakla hem alakali hem alakasiz tutmayinca tutmuyor burda kacinci negatifi gormus insanlar okudum onlara sabır diliyorum...hamilelik haberlerine cok sevindim herkes hak ediyor anne olmayi sonuçta...ins testin pozitif olur seni en çok merak ediyorum...
Hayal gibiydi onu yapmak bende yapıcam kısa sürede. .bence tum pozitif alanlar yapsin tablomuz yok bari bu şekilde grup motıve olur..Ben kalp atışınida duyayim öyle yapayım dedim ama tutamadım kendimi
sağol canım darısı size..Canim gözün aydin
canım maşallah değerin çok yüksek olabilir..kaçıncı gün embriyosu kaçtane transfer edildiDün testimi tekrarladım aslında doktorum istememişti ama 2228 çıktı ilk değer 802 idi sizce ikiz midir arkadaşlar
Çokk büyük ihtimal ikiz cnmDün testimi tekrarladım aslında doktorum istememişti ama 2228 çıktı ilk değer 802 idi sizce ikiz midir arkadaşlar
Kaçıncı gün değerleri bunlar ve kaçıncı gün embriyosuDün testimi tekrarladım aslında doktorum istememişti ama 2228 çıktı ilk değer 802 idi sizce ikiz midir arkadaşlar
Arkadaşlar topik hızlı ilerliyor geçmişi çok okuyamadım ama kendimle ilgili bilgi vereyim benim ilk tedavim haziranda olmuştu o zaman test Gününe kadar iki defa idrar testi Yaptım negatif çıktı çok stres Yaptım kendime bu dönemi zehir ettim resmen ve kan testi de negatif çıktı tabiDün testimi tekrarladım aslında doktorum istememişti ama 2228 çıktı ilk değer 802 idi sizce ikiz midir arkadaşlar
3. Gün embriyosu canım 12. Gün 802 14. Gün 2228 çıktıKaçıncı gün değerleri bunlar ve kaçıncı gün embriyosu
Inşallah Eylül 7 de randevu verdi doktor o zaman öğreneceğiz ama merak ediyorum çokÇokk büyük ihtimal ikiz cnm
Büyük ihtimal ikiz. Benim de 3. Gün emriyosu 12. Gün 721 yarın 14. Gün bakalım kaç çıkacak. Dün drum büyük ihtimal ikiz dedi bana ama belli olmaz. 2 kattan fazla artmış seninki oyüzden ikiz bence. Bakalım yarın benim ne olacak3. Gün embriyosu canım 12. Gün 802 14. Gün 2228 çıktı
Inşallah öyledir ben çok isterim senin değerinde çok güzel çıkmış kat ve kat artsın inşallahBüyük ihtimal ikiz. Benim de 3. Gün emriyosu 12. Gün 721 yarın 14. Gün bakalım kaç çıkacak. Dün drum büyük ihtimal ikiz dedi bana ama belli olmaz. 2 kattan fazla artmış seninki oyüzden ikiz bence. Bakalım yarın benim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?