2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Çok iyi olur canim hafta içine kadar bizlerin de belli olacak sonucu.

Insallah canım herkesin birbirine umut vermesi ne güzel burda...yarin güzel haberlerle ins...

Merhaba kızlar. Topiği okudum. Hamiş haberlerini duydukça sizinle aynı hisleri paylaştım. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Benim hikayem şu ; adetimin birinci günü doktora gittim. Eşimde morfoloji bozukluğu vardı. O kadar. Malesef öyle değilmiş. Yaşım 35, doktor yumurta rezervin az dedi 3 yumurta gördü. Hemen menegog 75 ve gonal f 225 ve femera başladı. Bugün iğnenin 5. Günü yarın kontrolüm var. Yumurtalarım olmuştur inşallah. Bu süreçte beni bilgilendirip yardımcı olursanız sevinirim. Hiç düşünmediğim bir şeydi tüp bebek ama bir anda kendimi tedavinin içinde buldum. Burada ayrıntılı tecrübe paylaşımı çok iyi olmuş. Hepinizin ellerine sağlık. İnşallah bundan sonra burada birlikte olacağız

Germinal , benim de adet ağrım bel ağrım var canım hasta oldum saniyorum her sabah kalktığımda ona takılma akıntım da oldu benim bu belirti olup olmaması diye bişey yok hepimizin vücudu farklı tepkiler veriyor yarına ne kalmış şurda hayırlı haberlerle insallah :)

arkadaşlar inşallah sizde yarın güzel haberlerle döneceksiniz..benim dün belim ağrımaya başladı..hatta eşime dedim bugün testi yaptırmasaydık adet olucam zannederdim..adet olacakmışım gibi karnım arıyor..o yuzden hiç takılmayın güzelce kan testi yaptırırsınız beraber mutlu oluruz..
Ben kalp atışınida duyayim öyle yapayım dedim ama tutamadım kendimi
Hayal gibiydi onu yapmak bende yapıcam kısa sürede. .bence tum pozitif alanlar yapsin tablomuz yok bari bu şekilde grup motıve olur..

Canim gözün aydin
sağol canım darısı size..

Dün testimi tekrarladım aslında doktorum istememişti ama 2228 çıktı ilk değer 802 idi sizce ikiz midir arkadaşlar
Arkadaşlar topik hızlı ilerliyor geçmişi çok okuyamadım ama kendimle ilgili bilgi vereyim benim ilk tedavim haziranda olmuştu o zaman test Gününe kadar iki defa idrar testi Yaptım negatif çıktı çok stres Yaptım kendime bu dönemi zehir ettim resmen ve kan testi de negatif çıktı tabi
Ağustos'ta dondurulmuş embriyo ile tekrar denedik ama bu sefer kendimi oyalayacak şeylerle uğraştım mandala puzzle Yaptım zaman su gibi aktı bol bol dua ettim ve test Gününe kadar bir kere bile test yapmadım içimi rahat tuttum bol bol dua ettim yani stres yapmadım olumlu oldum sizlerede tavsiyem test Gününü unutun belirti aramayın benim hala hiç belirtim yok Allah herkese bu yolda pozitif sonuçları nasip etsin

3. Gün embriyosu canım 12. Gün 802 14. Gün 2228 çıktı
Büyük ihtimal ikiz. Benim de 3. Gün emriyosu 12. Gün 721 yarın 14. Gün bakalım kaç çıkacak. Dün drum büyük ihtimal ikiz dedi bana ama belli olmaz. 2 kattan fazla artmış seninki oyüzden ikiz bence. Bakalım yarın benim ne olacak

Inşallah öyledir ben çok isterim senin değerinde çok güzel çıkmış kat ve kat artsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…