- 11 Ocak 2015
- 735
- 626
- 103
- 39
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.541
Evet doğru diyorsun benim hala adet sancısı gibi sancım var belim kopuyo ağrıdan
Tedavin hayırlı oldun canım. Allah kolaylıkla sonunu getirsinMerhaba kızlar. Topiği okudum. Hamiş haberlerini duydukça sizinle aynı hisleri paylaştım. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Benim hikayem şu ; adetimin birinci günü doktora gittim. Eşimde morfoloji bozukluğu vardı. O kadar. Malesef öyle değilmiş. Yaşım 35, doktor yumurta rezervin az dedi 3 yumurta gördü. Hemen menegog 75 ve gonal f 225 ve femera başladı. Bugün iğnenin 5. Günü yarın kontrolüm var. Yumurtalarım olmuştur inşallah. Bu süreçte beni bilgilendirip yardımcı olursanız sevinirim. Hiç düşünmediğim bir şeydi tüp bebek ama bir anda kendimi tedavinin içinde buldum. Burada ayrıntılı tecrübe paylaşımı çok iyi olmuş. Hepinizin ellerine sağlık. İnşallah bundan sonra burada birlikte olacağız
3. Gün embriyosu canım 12. Gün 802 14. Gün 2228 çıktı
Başlangıçta sadece estrofem kullanılıyor rahim kalınlığı için ölçüme gidiliyor sonra transfer tarihinden üç gün önce crinone jel başladı ve kan sulandırıcı iğne sonra transfer Yapılıyor bu kadarKızlar bi şey sorcam.ben de ekimde inşallah dondurulmuş transferi olcam.dondurulmuslarla nasıl ilerliyoruz süreç? Digerinden farklıdır mutlaka? Tedavi?
Oy ne güzel arkadaşım inşallah Dediğin gibidir ikizden daha fazlası olmaz herhalde iki embriyo konulmuştuikizlerime arkadas geliyor insallah. Ohh ohhhhh. Benim degerlerimle ikizse eger. Seninki ucuz besiz falan olabilir canim dikkat et
11. Gun 318
14. un 996 idi
Walla hayatimm benim dee 3.vun embriyosuu 11.gun 365 13.vun 875 ciktii degerim ve doktor cogul gebelikk dedii3. Gün embriyosu canım 12. Gün 802 14. Gün 2228 çıktı
Kizlar benim de surekli adet olacakmis gibi kramplarim ve asiri kasik agrim var, umutsuzluk yok nolur yapmayinÖyle bişey yok bende de ağrı vardı hatta hala var adet sancısı gibi belimde kopuyor ağrıdan wc ye günde 100 kere gidiyorum lütfen ümitsiz olma bu topikte ümitsizliğe yer yok çünkü belki bebişin tutundu sana böyle ümitsiz olursan bebeğin üzülür
Canim hayirli ugurlu olsun tedavin..benim de ilk kontrolde 5 yumurtam vardi, dr rezerv az biraz dedi, menopur 375'e baslatti, 5 gun sonraki kontrolde yine sadece 5 yumurtam vardi. Dr da boyle olmasini beklemiyodum falan dedi ben de dozu arttirin dedim, meger max dozmus..sonra 3 gun sonra tekrar cagirdi yine buyuyen 5 yumurta..iki gun sonra 3. Kontrole gittigimde gozlerimize inanamadik cunku 15 yumurta vardi. Oyle olunca onden giden yumurtalari gozden cikarip yenilere odaklanalim dedi. Bu arada rekor kirip 15 gun menopur, 8 gun de orgalutran kullandimMerhaba kızlar. Topiği okudum. Hamiş haberlerini duydukça sizinle aynı hisleri paylaştım. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Benim hikayem şu ; adetimin birinci günü doktora gittim. Eşimde morfoloji bozukluğu vardı. O kadar. Malesef öyle değilmiş. Yaşım 35, doktor yumurta rezervin az dedi 3 yumurta gördü. Hemen menegog 75 ve gonal f 225 ve femera başladı. Bugün iğnenin 5. Günü yarın kontrolüm var. Yumurtalarım olmuştur inşallah. Bu süreçte beni bilgilendirip yardımcı olursanız sevinirim. Hiç düşünmediğim bir şeydi tüp bebek ama bir anda kendimi tedavinin içinde buldum. Burada ayrıntılı tecrübe paylaşımı çok iyi olmuş. Hepinizin ellerine sağlık. İnşallah bundan sonra burada birlikte olacağız
Sağol canım siz bu aşamaları geçtiniz allah tamamına erdirsin inşallah...sağlıklı sıhhatli devamı gelsin. Benim iğnelerim çok mu acaba sen de böyle kullanmışmıydın. Kasık ağrım var. Yumurtalarım erken çatlar diye korkuyorum daO kasık ve bel ağrısı bende de var hala
Tedavin hayırlı oldun canım. Allah kolaylıkla sonunu getirsin
Canim dondurulmus embriyolarda hcg daha yuksek cikiyor onun icin ilk deger yuksekligi tek gebelikte de olabiliyor ama senin iki gunde 3'e katlamis, bu da teklerde olmuyor pek3. Gün embriyosu canım 12. Gün 802 14. Gün 2228 çıktı
Canım bana nasıl umut oldun anlatamam. Allah senden razı olsun sağ salim kucağına al inşallah. Benim gibi birinin olmasına sevindim. Bana umut oldun. Bu dönemde sorularıma cevap verirsen çok mutlu oldum. Moralim bozuk. İğnelerin 5. Günü yarın kontrolüm var. SağolllllllCanim hayirli ugurlu olsun tedavin..benim de ilk kontrolde 5 yumurtam vardi, dr rezerv az biraz dedi, menopur 375'e baslatti, 5 gun sonraki kontrolde yine sadece 5 yumurtam vardi. Dr da boyle olmasini beklemiyodum falan dedi ben de dozu arttirin dedim, meger max dozmus..sonra 3 gun sonra tekrar cagirdi yine buyuyen 5 yumurta..iki gun sonra 3. Kontrole gittigimde gozlerimize inanamadik cunku 15 yumurta vardi. Oyle olunca onden giden yumurtalari gozden cikarip yenilere odaklanalim dedi. Bu arada rekor kirip 15 gun menopur, 8 gun de orgalutran kullandimneticede 11 yumurta toplandi, 10'u olgun cikip 10'u dollendi, kaliteleri de gayet iyiydi onun icin bastan sayilari az olsa da uzulme hic, inan bana mucizeler olabiliyor
Regl oldun mu bence test yaptır canım düşük riski falan olmasinBenim adet sancım varsa adet olurum başkaları gibi değil bu ağrıyı iyi bilirim beklenen kanama başladı. bugün 9. Günüm
Canim ben de bunalimdaydim hatta esim bile bu negatiflikle hamile kalman mumkun degil diye kusmustu bana..ne olacagi hic belli olmuyor..sen ne zaman istersen at bana mesaj canim her zaman yanindayim..bu arada yumurtalarin catlamamasi icin cetrotide ya da orgalutran diye ikinci bir igneye baslayacaksin 6.gunden itibaren, merak etme. Doktoruna da guven canim ve pozitif olmaya calis hepCanım bana nasıl umut oldun anlatamam. Allah senden razı olsun sağ salim kucağına al inşallah. Benim gibi birinin olmasına sevindim. Bana umut oldun. Bu dönemde sorularıma cevap verirsen çok mutlu oldum. Moralim bozuk. İğnelerin 5. Günü yarın kontrolüm var. Sağolllllll
Doktoru aradım ama ulaşamadım o da aynı şeyi dicek ilaçlarına devam et testini yaptır dinlen. Ama 2. Tedavimde de böyle oldu 8. Gün başladı kanamamRegl oldun mu bence test yaptır canım düşük riski falan olmasin
Bence de test yaptir kanaman baska sey olabilir uzulme lütfen...Benim adet sancım varsa adet olurum başkaları gibi değil bu ağrıyı iyi bilirim beklenen kanama başladı. bugün 9. Günüm
Canim yine de versen kan? Benim doktorum kanaman bile olsa kan vereceksin demisti..olmadiysa da nasilsa olacak nolur uzulme canim, bak 5. Denemede olanlar bile var, vazgecmek yok..Benim adet sancım varsa adet olurum başkaları gibi değil bu ağrıyı iyi bilirim beklenen kanama başladı. bugün 9. Günüm
5. güne kadar kaç tane döllenmişti?Evet cnm iki tane 5. Gune kalinca ikisini transfer etmisti...
Cnm üzülme dememek lazım çok haklısın ama birdaha denersin bak ben bebeklerimi kaybettim allah sabrını verdi şimdi birdaha deniyorum tüp bebek lütfen güçlü ol ve yine de kan verBenim adet sancım varsa adet olurum başkaları gibi değil bu ağrıyı iyi bilirim beklenen kanama başladı. bugün 9. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?