2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Evet doğru diyorsun benim hala adet sancısı gibi sancım var belim kopuyo ağrıdan

O kasık ve bel ağrısı bende de var hala

Tedavin hayırlı oldun canım. Allah kolaylıkla sonunu getirsin

Kızlar bi şey sorcam.ben de ekimde inşallah dondurulmuş transferi olcam.dondurulmuslarla nasıl ilerliyoruz süreç? Digerinden farklıdır mutlaka? Tedavi?
Başlangıçta sadece estrofem kullanılıyor rahim kalınlığı için ölçüme gidiliyor sonra transfer tarihinden üç gün önce crinone jel başladı ve kan sulandırıcı iğne sonra transfer Yapılıyor bu kadar

Kizlar benim de surekli adet olacakmis gibi kramplarim ve asiri kasik agrim var, umutsuzluk yok nolur yapmayin

Canim hayirli ugurlu olsun tedavin..benim de ilk kontrolde 5 yumurtam vardi, dr rezerv az biraz dedi, menopur 375'e baslatti, 5 gun sonraki kontrolde yine sadece 5 yumurtam vardi. Dr da boyle olmasini beklemiyodum falan dedi ben de dozu arttirin dedim, meger max dozmus..sonra 3 gun sonra tekrar cagirdi yine buyuyen 5 yumurta..iki gun sonra 3. Kontrole gittigimde gozlerimize inanamadik cunku 15 yumurta vardi. Oyle olunca onden giden yumurtalari gozden cikarip yenilere odaklanalim dedi. Bu arada rekor kirip 15 gun menopur, 8 gun de orgalutran kullandimneticede 11 yumurta toplandi, 10'u olgun cikip 10'u dollendi, kaliteleri de gayet iyiydi onun icin bastan sayilari az olsa da uzulme hic, inan bana mucizeler olabiliyor

O kasık ve bel ağrısı bende de var hala

Tedavin hayırlı oldun canım. Allah kolaylıkla sonunu getirsin
Sağol canım siz bu aşamaları geçtiniz allah tamamına erdirsin inşallah...sağlıklı sıhhatli devamı gelsin. Benim iğnelerim çok mu acaba sen de böyle kullanmışmıydın. Kasık ağrım var. Yumurtalarım erken çatlar diye korkuyorum da

3. Gün embriyosu canım 12. Gün 802 14. Gün 2228 çıktı
Canim dondurulmus embriyolarda hcg daha yuksek cikiyor onun icin ilk deger yuksekligi tek gebelikte de olabiliyor ama senin iki gunde 3'e katlamis, bu da teklerde olmuyor peknet ikiz bence, insallah saglikla gelsinler

Benim adet sancım varsa adet olurum başkaları gibi değil bu ağrıyı iyi bilirim beklenen kanama başladı. bugün 9. Günüm

Canım bana nasıl umut oldun anlatamam. Allah senden razı olsun sağ salim kucağına al inşallah. Benim gibi birinin olmasına sevindim. Bana umut oldun. Bu dönemde sorularıma cevap verirsen çok mutlu oldum. Moralim bozuk. İğnelerin 5. Günü yarın kontrolüm var. Sağolllllll

Canim ben de bunalimdaydim hatta esim bile bu negatiflikle hamile kalman mumkun degil diye kusmustu bana..ne olacagi hic belli olmuyor..sen ne zaman istersen at bana mesaj canim her zaman yanindayim..bu arada yumurtalarin catlamamasi icin cetrotide ya da orgalutran diye ikinci bir igneye baslayacaksin 6.gunden itibaren, merak etme. Doktoruna da guven canim ve pozitif olmaya calis hep

Benim adet sancım varsa adet olurum başkaları gibi değil bu ağrıyı iyi bilirim beklenen kanama başladı. bugün 9. Günüm
Canim yine de versen kan? Benim doktorum kanaman bile olsa kan vereceksin demisti..olmadiysa da nasilsa olacak nolur uzulme canim, bak 5. Denemede olanlar bile var, vazgecmek yok..

Cnm üzülme dememek lazım çok haklısın ama birdaha denersin bak ben bebeklerimi kaybettim allah sabrını verdi şimdi birdaha deniyorum tüp bebek lütfen güçlü ol ve yine de kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…