- 22 Mart 2012
- 44
- 85
- 38
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.481
Bence artik biz kafayi siyirdik sanirim ben de ayni durumdayimCanim ben gittigidiyordan hassas olmayan 10'lu test, 6'li da predictor early aldim. Carsambadan beri ruh hastasi gibi gunde 2-3 test yapiyorum, benim icin hobi gibi oldu artikyalniz eczanelerde ne kazikliyorlarmis bizi ya, freely olan test 5 tl'ydi, internette 1 tl
Guzel haberler alınca böyle oluyor insan bizden sonra maşallah pozitif gören goreneBence artik biz kafayi siyirdik sanirim ben de ayni durumdayim
bende GG de ovulasyon testi almıştım çook uygun fiyata gebelik testi ce kargo ücretsiz. .Canim ben gittigidiyordan hassas olmayan 10'lu test, 6'li da predictor early aldim. Carsambadan beri ruh hastasi gibi gunde 2-3 test yapiyorum, benim icin hobi gibi oldu artikyalniz eczanelerde ne kazikliyorlarmis bizi ya, freely olan test 5 tl'ydi, internette 1 tl
bu günleri az beklemedik canım yapalım artık :) benim değerim düşük çıkmaz galibaBencede hep negatif olunca şimdi çift çizgi çıkıyor bende 4 tane yaptım
Kafayı sıyırsakta çok güzel bir duygu. .ben hâlâ soktayim :)Bence artik biz kafayi siyirdik sanirim ben de ayni durumdayim
Hadi hayirli olsun canım bende 187.5 la başlamıştım umarım senin sonucunda güzel olur :)allahimmm ne guzel haberlerrr icim kipir kipir olduu.insallah bizlerde sevincten aglariz pozitifi alinca.
benim tedavim basladi kizlar.e2 45 cikti bugun ve 187.5 gonal ile basladik.rabbim sonunu hayirli etsin.
ben gunduzleri size pek takilamiyorum isim geregi.ama liste yapmaya calisirim
Canim degerlerimiz cok yakin ben 3 gundur hassas testle de uyduruk testle de goruyorum, sen de gorursun hemen, yap direkbende GG de ovulasyon testi almıştım çook uygun fiyata gebelik testi ce kargo ücretsiz. .
bu günleri az beklemedik canım yapalım artık :) benim değerim düşük çıkmaz galiba
Kafayı sıyırsakta çok güzel bir duygu. .ben hâlâ soktayim :)
Canim insallah her sey yolunda gider, dualarimiz seninleeeallahimmm ne guzel haberlerrr icim kipir kipir olduu.insallah bizlerde sevincten aglariz pozitifi alinca.
benim tedavim basladi kizlar.e2 45 cikti bugun ve 187.5 gonal ile basladik.rabbim sonunu hayirli etsin.
ben gunduzleri size pek takilamiyorum isim geregi.ama liste yapmaya calisirim
Yarın sabah yaparım koyu görünce hatıra olarak saklicam :) kan sonucumu da hatıra kalması için aldımCanim degerlerimiz cok yakin ben 3 gundur hassas testle de uyduruk testle de goruyorum, sen de gorursun hemen, yap direk
Off ya offfffCanım bebek iyice yerleşene kadar devam etmek zorundayız doktorum üzerine basa basa söyledi ilaçlara aynen devam diye :)
Mevanur yeni gördüm tebrikler canım gözün aydın.Allah tamamına erdirsin inşallah.Allahım sana şükürler olsun sokak ortasında Ağlıyorum pozitifffff
Amin canım çok sağol..senin kini gördük sırada kanla teyid kaldı. .çok dua ediyorum bekleyenlereMevanur yeni gördüm tebrikler canım gözün aydın.Allah tamamına erdirsin inşallah.
Ben kalp atışınida duyayim öyle yapayım dedim ama tutamadım kendimiBende gebelik takvimini yapmayı çok istiyorum ama keseyi bekleyelim :)
Evet uğraş lazimliste yapmayı denedim ama biraz zor
Liste zorsa cok mantikli canim yoksa bu gidisle bizim topikten bilgi almak isteyen bizim durumumuzdaki arkadaslarimiz 650 sayfa mumkun degil okuyamaz..hepimiz bu asamalara gelmeden her topigi karistirmisizdir bir, insanlara iskence yapmayalimmKizlarr oleyse yeni bi topik acalimm ilk sayfalara hepimiz bilgilerimizi yazalimm ne dersiniz
Ay takvimini yesinler yaBen kalp atışınida duyayim öyle yapayım dedim ama tutamadım kendimi
Haklısın canım bakalım sabah ola Hayrola.. çok yorgunum nikah dan düğünde n fırsat bulup da alamadım test kosussturmaca geçiyor evde de keza öyle bu yorgunluğuma rağmen bende bebislerim hissediyorum insaAllahSilik de olsa cikiyor canim varsa..ben pozitifi 5. Gunde once predictor earlyde sonra da freely marka 1 tl'lik testte gordum, hem de sabah idrari degildi. Ki bugun degerim 69, o gun anca 30'larda olmali. Sen bir de 9. Gununde olduguna gore dene sansini
Canim gözün aydinAllahım sana şükürler olsun sokak ortasında Ağlıyorum pozitifffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?