2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bence artik biz kafayi siyirdik sanirim ben de ayni durumdayim

allahimmm ne guzel haberlerrr icim kipir kipir olduu.insallah bizlerde sevincten aglariz pozitifi alinca.
benim tedavim basladi kizlar.e2 45 cikti bugun ve 187.5 gonal ile basladik.rabbim sonunu hayirli etsin.
ben gunduzleri size pek takilamiyorum isim geregi.ama liste yapmaya calisirim

bende GG de ovulasyon testi almıştım çook uygun fiyata gebelik testi ce kargo ücretsiz. .

Bencede hep negatif olunca şimdi çift çizgi çıkıyor bende 4 tane yaptım
bu günleri az beklemedik canım yapalım artık :) benim değerim düşük çıkmaz galiba

Bence artik biz kafayi siyirdik sanirim ben de ayni durumdayim
Kafayı sıyırsakta çok güzel bir duygu. .ben hâlâ soktayim :)

Hadi hayirli olsun canım bende 187.5 la başlamıştım umarım senin sonucunda güzel olur :)

Canim degerlerimiz cok yakin ben 3 gundur hassas testle de uyduruk testle de goruyorum, sen de gorursun hemen, yap direk

Canim insallah her sey yolunda gider, dualarimiz seninleee

Kizlarr oleyse yeni bi topik acalimm ilk sayfalara hepimiz bilgilerimizi yazalimm ne dersiniz
Liste zorsa cok mantikli canim yoksa bu gidisle bizim topikten bilgi almak isteyen bizim durumumuzdaki arkadaslarimiz 650 sayfa mumkun degil okuyamaz..hepimiz bu asamalara gelmeden her topigi karistirmisizdir bir, insanlara iskence yapmayalimm

Haklısın canım bakalım sabah ola Hayrola.. çok yorgunum nikah dan düğünde n fırsat bulup da alamadım test kosussturmaca geçiyor evde de keza öyle bu yorgunluğuma rağmen bende bebislerim hissediyorum insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…