- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.561
Icerde tekrardan bir bolunme yasayip cogalmadilarsa ikizdir ozaman canimOy ne güzel arkadaşım inşallah Dediğin gibidir ikizden daha fazlası olmaz herhalde iki embriyo konulmuştu
Cnm benim 7 tanesine islem uygulandi 3 tane dollendi normalde 3. Gun cagirirlar saniyordum az cunku fakat 5. Gune bekletti doktorum iki tane kaldi bi tane gitti ikisi de transfer edildi...5. güne kadar kaç tane döllenmişti?
Adet mi oldunBenim adet sancım varsa adet olurum başkaları gibi değil bu ağrıyı iyi bilirim beklenen kanama başladı. bugün 9. Günüm
Kaliteleri icin ne yaziyodu canim kagitta?o da baya belirleyici oluyor..Cnm benim 7 tanesine islem uygulandi 3 tane dollendi normalde 3. Gun cagirirlar saniyordum az cunku fakat 5. Gune bekletti doktorum iki tane kaldi bi tane gitti ikisi de transfer edildi...
Hamilesin tebriklerBu arada ben de bilgi veriyim
Transferin 14. Günü kan verecektim ben. Cumaya denk geliyodu. Perşembe günü arkadaşımın ısrarı ile idrar testi yaptım silik çıktı, ertesi sabah tekrarladım biraz koyulaşmıştı donra kan vermeye gittim. Kan değetim 172 çıktı. Allah izin verirse cuma kontrolüm var.
Hayırlı ugurlu olsun allah tamamına erdirsin kaç tane transfer edildi aceba:)Bu arada ben de bilgi veriyim
Transferin 14. Günü kan verecektim ben. Cumaya denk geliyodu. Perşembe günü arkadaşımın ısrarı ile idrar testi yaptım silik çıktı, ertesi sabah tekrarladım biraz koyulaşmıştı donra kan vermeye gittim. Kan değetim 172 çıktı. Allah izin verirse cuma kontrolüm var.
Hamilesin tebrikler
2 tane 3. Gün transfer edildi. Biri 7 hücre biri 8 hücreHayırlı ugurlu olsun allah tamamına erdirsin kaç tane transfer edildi aceba:)
Hayirli olsunqaraqiz
Super canim, tebrik ederim, Allah tamamina erdirsin insallahBu arada ben de bilgi veriyim
Transferin 14. Günü kan verecektim ben. Cumaya denk geliyodu. Perşembe günü arkadaşımın ısrarı ile idrar testi yaptım silik çıktı, ertesi sabah tekrarladım biraz koyulaşmıştı sonra kan vermeye gittim. Kan değetim 172 çıktı. Allah izin verirse cuma kontrolüm var.
Super canim, tebrik ederim, Allah tamamina erdirsin insallah
Canim bence gayet iyisin ya. Benim boyum 1.80, cift embriyo transferi istiyodum zaten, doktora da ikiz icin idealim bence rahat rahat tasirim dedim, adam bunun boyla ya da kiloyla ne alakasi var deyip ayari verdi banaIcerde tekrardan bir bolunme yasayip cogalmadilarsa ikizdir ozaman canimay saglikla gelsinlerde bska ne isterizki canim. boyun kilon kac. Ben 1.65boy.53 kiloyum.cuma hastanede tartilmistim. Ikiz gebelik icin zayifmiyim nasil yapcam simdiden kafama.onlar takildi ya. Ilk defa bu kiloya ciktim. 50yi gormem normalde
Hahahahha:)) benim boy 160 kilo 47Canim bence gayet iyisin ya. Benim boyum 1.80, cift embriyo transferi istiyodum zaten, doktora da ikiz icin idealim bence rahat rahat tasirim dedim, adam bunun boyla ya da kiloyla ne alakasi var deyip ayari verdi bana
10 tanesi iyiyse biri transfer edilip diğerleri donduruldu muCanim hayirli ugurlu olsun tedavin..benim de ilk kontrolde 5 yumurtam vardi, dr rezerv az biraz dedi, menopur 375'e baslatti, 5 gun sonraki kontrolde yine sadece 5 yumurtam vardi. Dr da boyle olmasini beklemiyodum falan dedi ben de dozu arttirin dedim, meger max dozmus..sonra 3 gun sonra tekrar cagirdi yine buyuyen 5 yumurta..iki gun sonra 3. Kontrole gittigimde gozlerimize inanamadik cunku 15 yumurta vardi. Oyle olunca onden giden yumurtalari gozden cikarip yenilere odaklanalim dedi. Bu arada rekor kirip 15 gun menopur, 8 gun de orgalutran kullandimneticede 11 yumurta toplandi, 10'u olgun cikip 10'u dollendi, kaliteleri de gayet iyiydi onun icin bastan sayilari az olsa da uzulme hic, inan bana mucizeler olabiliyor
Canim insaallah bu yerleşme kanamasıdir. .moralini bozma senin güçlü ve tevekkül sahibi oluşunu takdir ettim. .kendini yorma ilaçlarına dikkat et..Benim adet sancım varsa adet olurum başkaları gibi değil bu ağrıyı iyi bilirim beklenen kanama başladı. bugün 9. Günüm
Biraz erken yaptım ama tatmak istedim bu duyguyuCnm hayırlı olsun hamilelik takvimin MEVANURRRR
Bozmasalar olmaz sanki yavCanim bence gayet iyisin ya. Benim boyum 1.80, cift embriyo transferi istiyodum zaten, doktora da ikiz icin idealim bence rahat rahat tasirim dedim, adam bunun boyla ya da kiloyla ne alakasi var deyip ayari verdi bana
Canim 3.gunde 9 tanesi yasiyordu ve gayet iyilerdi oyle olunca 5.gune devam edelim dediler, 5.gunde 5 tanesi kalmisti..bunlarin da 3'u en iyi kaliteymis ama diger ikisi o kadar iyi degilmis, embriyolog da cok iyi kalitede olmayanlar dondurulup cozulunce tutma olAsiligi cok dusuk onun icin biz kalitesi cok iyi olmayanlari dondurmuyoruz dedi, ben de olmaz diyemedim. Yani 10 taneden 3'le bitirdik10 tanesi iyiyse biri transfer edilip diğerleri donduruldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?