2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Oy ne güzel arkadaşım inşallah Dediğin gibidir ikizden daha fazlası olmaz herhalde iki embriyo konulmuştu
Icerde tekrardan bir bolunme yasayip cogalmadilarsa ikizdir ozaman canim ay saglikla gelsinlerde bska ne isterizki canim. boyun kilon kac. Ben 1.65boy.53 kiloyum.cuma hastanede tartilmistim. Ikiz gebelik icin zayifmiyim nasil yapcam simdiden kafama.onlar takildi ya. Ilk defa bu kiloya ciktim. 50yi gormem normalde

Bu arada ben de bilgi veriyim
Transferin 14. Günü kan verecektim ben. Cumaya denk geliyodu. Perşembe günü arkadaşımın ısrarı ile idrar testi yaptım silik çıktı, ertesi sabah tekrarladım biraz koyulaşmıştı sonra kan vermeye gittim. Kan değetim 172 çıktı. Allah izin verirse cuma kontrolüm var.

Hamilesin tebrikler

Hayırlı ugurlu olsun allah tamamına erdirsin kaç tane transfer edildi aceba:)

Super canim, tebrik ederim, Allah tamamina erdirsin insallah

Canim bence gayet iyisin ya. Benim boyum 1.80, cift embriyo transferi istiyodum zaten, doktora da ikiz icin idealim bence rahat rahat tasirim dedim, adam bunun boyla ya da kiloyla ne alakasi var deyip ayari verdi bana

Canim bence gayet iyisin ya. Benim boyum 1.80, cift embriyo transferi istiyodum zaten, doktora da ikiz icin idealim bence rahat rahat tasirim dedim, adam bunun boyla ya da kiloyla ne alakasi var deyip ayari verdi bana
Hahahahha:)) benim boy 160 kilo 47 drum ufaciksin 2 bebeği nasıl tasicaksin inşallah Tektir diyor:)

10 tanesi iyiyse biri transfer edilip diğerleri donduruldu mu

Benim adet sancım varsa adet olurum başkaları gibi değil bu ağrıyı iyi bilirim beklenen kanama başladı. bugün 9. Günüm
Canim insaallah bu yerleşme kanamasıdir. .moralini bozma senin güçlü ve tevekkül sahibi oluşunu takdir ettim. .kendini yorma ilaçlarına dikkat et..

Cnm hayırlı olsun hamilelik takvimin MEVANURRRR
Biraz erken yaptım ama tatmak istedim bu duyguyu

Bozmasalar olmaz sanki yav
Bana o konuyla ilgili hicbirsey solemedi. Eliyle iki diye gosterdi. Sonrada bu kiiiiiizzz bu da erkeeeek dediii ama kilomu falan yazdi. Bir sikinti olsa soylerdi heralde ya

kizlar coşmuşsunuz valla aksamdan beri girmiyorum. yat kalk kahvalti derken sayfalar dolmus oku oku gozlerum agridi :) herkes pozitif olsun lutfen. ebislerimizi uzmeyelim. yarin olsun artikkk

10 tanesi iyiyse biri transfer edilip diğerleri donduruldu mu
Canim 3.gunde 9 tanesi yasiyordu ve gayet iyilerdi oyle olunca 5.gune devam edelim dediler, 5.gunde 5 tanesi kalmisti..bunlarin da 3'u en iyi kaliteymis ama diger ikisi o kadar iyi degilmis, embriyolog da cok iyi kalitede olmayanlar dondurulup cozulunce tutma olAsiligi cok dusuk onun icin biz kalitesi cok iyi olmayanlari dondurmuyoruz dedi, ben de olmaz diyemedim. Yani 10 taneden 3'le bitirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…