- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.581
Canim bana hicbir sey vermediler...sizden okuyunca sasiriyorum sadece doktorum kaliteli embriyo dedi o kadar..Kaliteleri icin ne yaziyodu canim kagitta?o da baya belirleyici oluyor..
Bence de canim..bu arada vucut benim, bebeler benim sana noluyo doktorcum diyemedim ya icimde kaldiBozmasalar olmaz sanki yav
Bana o konuyla ilgili hicbirsey solemedi. Eliyle iki diye gosterdi. Sonrada bu kiiiiiizzz bu da erkeeeek dediiiama kilomu falan yazdi. Bir sikinti olsa soylerdi heralde ya
Konu bebis olunca iste bambaska biri olmak zorunda olabiliyoruz.canim napalimBence de canim..bu arada vucut benim, bebeler benim sana noluyo doktorcum diyemedim ya icimde kaldi
Canim bana fotografiyla birlikte kagit verdiler. Orada kalitesi tum detaylariyla yaziyodu...Canim bana hicbir sey vermediler...sizden okuyunca sasiriyorum sadece doktorum kaliteli embriyo dedi o kadar..
Sen nerede yaptirdin tedavini canim?Canim bana hicbir sey vermediler...sizden okuyunca sasiriyorum sadece doktorum kaliteli embriyo dedi o kadar..
Ben deeeeeDışarı çıktığımda hep ikiz arabaları görüyorum artık insanlarda, diyorum ki bunlarda kesin tüp bebek yapmış :)))))
Canim bana da dediler verecegiz ama transfer gunu doktoru bekledik sehir disindan geldi her sey cabucak oldu...vermediler biz de unuttuk bakalim yarin sorucam negatif ya da pozitiff ciksa da sonuç...Sen nerede yaptirdin tedavini canim?
Ben antepte yaptrdim bu arada canim...Canim bana fotografiyla birlikte kagit verdiler. Orada kalitesi tum detaylariyla yaziyodu...
Ama tek embriyo koyduranlarda da cok nadir olabiliyor tek yumurta ikizi hahaaaa :))))Ben deeeeeeskiden insanlar cok daha dogal besleniyomus, boyle surekli radyasyona maruz kalmiyormus rahat rahat cift yumurtluoms ama artik bu zamanda dogal yolla ikiz olma olasiligi %5'tir anca
Insallah pozitif cikacak canim, kagidini da iste o arada, heyecandan unutmaCanim bana da dediler verecegiz ama transfer gunu doktoru bekledik sehir disindan geldi her sey cabucak oldu...vermediler biz de unuttuk bakalim yarin sorucam negatif ya da pozitiff ciksa da sonuç...
Sağol tatlım ayyy nasıl sevindim dünden beri herşeye bağırıyorum, uyuyamıyorum. Doktorum da birşey söylemedi ben de o anın şokuyla soramadım. Çatlamayı durduran iğne olduğunu da öğrenmiş oldum. Senin durumun nedir hamiş olduğunu öğrendin sanırım. Kaçıncı hafta, topiğin hepsini okuduğum için aklımda kalmadı. Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhCanim ben de bunalimdaydim hatta esim bile bu negatiflikle hamile kalman mumkun degil diye kusmustu bana..ne olacagi hic belli olmuyor..sen ne zaman istersen at bana mesaj canim her zaman yanindayim..bu arada yumurtalarin catlamamasi icin cetrotide ya da orgalutran diye ikinci bir igneye baslayacaksin 6.gunden itibaren, merak etme. Doktoruna da guven canim ve pozitif olmaya calis hep
Evet canim o ornekleri de okudumAma tek embriyo koyduranlarda da cok nadir olabiliyor tek yumurta ikizi hahaaaa :))))
Hahaha aynısını diyorum ben de. Hrle de çift yumurta ikizi iseDışarı çıktığımda hep ikiz arabaları görüyorum artık insanlarda, diyorum ki bunlarda kesin tüp bebek yapmış :)))))
Benim iki arkadaşımın da embrşyosu bölündü.Ama tek embriyo koyduranlarda da cok nadir olabiliyor tek yumurta ikizi hahaaaa :))))
Ayyy ne güzel haberler bunlar. Canım şimdi yerinde duramıyorsundur. Allah emeklerinin karşılığını vermiş. Bu zorlu sürece değmiş. Hayırlısı olsunBu arada ben de bilgi veriyim
Transferin 14. Günü kan verecektim ben. Cumaya denk geliyodu. Perşembe günü arkadaşımın ısrarı ile idrar testi yaptım silik çıktı, ertesi sabah tekrarladım biraz koyulaşmıştı sonra kan vermeye gittim. Kan değetim 172 çıktı. Allah izin verirse cuma kontrolüm var.
Sağol canım. Allah mücadelede olan kimseyi boş çevirmesinAyyy ne güzel haberler bunlar. Canım şimdi yerinde duramıyorsundur. Allah emeklerinin karşılığını vermiş. Bu zorlu sürece değmiş. Hayırlısı olsun
Canim boyle bilgi vermiyorlar ya gicik oluyorum halbuki hormon yukluyorlar bize ve dogal olarak ruh sagligimiz da bozuluyor biraz. Neyse ki internet ve kk varSağol tatlım ayyy nasıl sevindim dünden beri herşeye bağırıyorum, uyuyamıyorum. Doktorum da birşey söylemedi ben de o anın şokuyla soramadım. Çatlamayı durduran iğne olduğunu da öğrenmiş oldum. Senin durumun nedir hamiş olduğunu öğrendin sanırım. Kaçıncı hafta, topiğin hepsini okuduğum için aklımda kalmadı. Allah tamamına erdirsin inşallahhhhh
Harikasın yaaa. Güldürdün beni. Bekleyemedin demek. Bu kadar kaliteli 3 yumurtadan sonra dokror niye 1 tane koydu anlayamadım. Ne güzel haber almışsın darısı başımıza hadi bakalım salı günü coştur ortalığı... bu arada hangi merkeze gittin doktorun kimdi tatlımCanim boyle bilgi vermiyorlar ya gicik oluyorum halbuki hormon yukluyorlar bize ve dogal olarak ruh sagligimiz da bozuluyor biraz. Neyse ki internet ve kk varcanim bana 5.gunde 1 embriyo transfer edildi. Ben de transferden 5 gun sonra idrar testi yapmaya basladim, silik cizgiyi gorunce inanamadim, sonra da her gun biraz daha koyulasti. Dun yani transferimin 1. Haftasinda kan testi yaptirdim, 69 cikti yarin yine baktircam, umarim artmaya devam eder ve bebegim simski tutunur bana normalde merkez bana 1 Eylul'de test randevusu vermisti ama dayanamadim...dualarim hepimizle canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?