2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Merhaba canm önce bebeğin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah, şey sorucaktım bu prednolu kaçıncı haftaya kadar kullan dedi doktorun acaba? Günde yarım doz dediğin 2 mg mı oluyor bir de?

Canim ilk denemem ve yasim da 30 diye yasaya gore boyle koymak zorundayim dedi..bi yalvarmadigim kaldi ama cok netlerdiOzel Ankra Tup Bebek Merkezi canim, cok memnun kaldim

Kızlar burda herkes farklı merkezlere mi gidiyor aynı yere giden var mı merak ettim. Topiğin başında onunla ilgili tablo oluşturmayı düşünmüşsünüz ama oluşturuldumu incelek isterim varsa

Canim ilk denemem ve yasim da 30 diye yasaya gore boyle koymak zorundayim dedi..bi yalvarmadigim kaldi ama cok netlerdiOzel Ankara Tup Bebek Merkezi canim, cok memnun kaldim
Hayırlısı tatlım vaktin varmış zaten ben 35 yaşındayım. Olsun bunda da vardır bir hayır olduğunu gördün ya 1,5 yıl sonra bir daha yaptırırsın vakit kaybetmeden yeterki allah ol desin

kızlar merhaba ben de sizi sürekli takip ediyorum.bugün test günümdü 12. gün değerim 241 çıktı.Çok şükür Allah isteyen herkese versin.Değerim nasıl sizce?
Ne güzel haberler bunlar Allah tamamına erdirsin. Bu topik insana moral oluyo valla. Kısacs hikayeni yazıp hangi merkeze gittiğini söyler misin tatlım ..oleeey

kızlar merhaba ben de sizi sürekli takip ediyorum.bugün test günümdü 12. gün değerim 241 çıktı.Çok şükür Allah isteyen herkese versin.Değerim nasıl sizce?
Cok guzel canim, kacinci gun embriyosu ve kac tane kondu? Benim dr ilk degerden cok iki gun sonraki degeri onemsiyor, iki katina ciktiysa tamamdir

Ne güzel haberler bunlar Allah tamamına erdirsin. Bu topik insana moral oluyo valla. Kısacs hikayeni yazıp hangi merkeze gittiğini söyler misin tatlım ..oleeey

İnşallah Sağlıklı devam eder. benim eşimin sperm sayı ve hareketinde sıkıntı vardı. 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım. 2. tüp bebeğim tuttu çok şükür. insan bazen ümitsizliğe kapılıyor ama içinizi ferah tutun en önemlisi olacağına inanın.

Kızlar kan verdim ama tabi ki formalite icabı normal adet kanamam var çünkü 2. Tedavimde de aynı şey olmuştu sanırım şimdi bunun niçinini araştırmaya geldi sıra . Benim parolam belli "umudum sonsuz" bu sefer de olmadıysa hayırlısı böyleymiş rabbim büyük bir gün beni de güldürür elbet

Canim benim eminim rabbimizin hepimiz icin baska baska planlari var. simdi olmasi hayirlsii degilmis demek ki..ama nasil olsa olacak, uzulmek, yilmak yok, denemeye devam.

Bu arada merkezi degistirmeyi dusunebilirsin canim, cunku sayilari ve durumlari gayet iyiyken transfer edilenlerin kalitesi cok iyi degildi ya, burada laboratuvar sartlari da cok onemli...

Dualarim hep seninle olacak kuzucum

10 ayda 3 tüp bebek denemesi 3 farklı merkezde. Bir insanın elinden daha fazla ne gelebilir ki ben de insanım

10 ayda 3 tüp bebek denemesi 3 farklı merkezde. Bir insanın elinden daha fazla ne gelebilir ki ben de insanım
Canim cok ugrasmissin ben de 1 yildir uc asilama bir tüp denedim insan cok yipraniyor haklisin ins testin pozitif olur...olmazsa da cnm bence bi daha yapmadan once araştır sebebini derim..

Hanımlar sizi başından beri takip ediyorum ne güzel çoğunuz hamilesiniz
Allah hayirlisiyla kucaklariniza almayi da nasıp etsin ınsallahh. Umut oldunuz hepiniz bana çok mutlu ölüyorum değerleri sevinçleri görünce. Benimde yarın transferim olacak insallahhh Hayırlısıy la. Yeni güzel anneler ve anne adaylarım dualarım sizinle .lütfen bana da dua edin hamislerin duası kabul olurmus.olurmus.benimde bebeğim sımsıkı tutunur bana insallahhh ben de size yazarım hamileyim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…