- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.601
Merhaba canm önce bebeğin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah, şey sorucaktım bu prednolu kaçıncı haftaya kadar kullan dedi doktorun acaba? Günde yarım doz dediğin 2 mg mı oluyor bir de?Kortixon ben hala kullanıyorum yarım doz hashimato yum ben bebeğe vücut tepki vermesin yabancı madde olarak algılamasin diye kullaniyoruz. zaten 1 yıldır yapılan araştırmalar tutmayan tup bebk tedavilerinin bundan olabileceğini göstermiş o yüzden kortizon kullaniyoruz. Bağışıklığı düşürmesi için
Canim ilk denemem ve yasim da 30 diye yasaya gore boyle koymak zorundayim dedi..bi yalvarmadigim kaldi ama cok netlerdiHarikasın yaaa. Güldürdün beni. Bekleyemedin demek. Bu kadar kaliteli 3 yumurtadan sonra dokror niye 1 tane koydu anlayamadım. Ne güzel haber almışsın darısı başımıza hadi bakalım salı günü coştur ortalığı... bu arada hangi merkeze gittin doktorun kimdi tatlım
Hayırlısı tatlım vaktin varmış zaten ben 35 yaşındayım. Olsun bunda da vardır bir hayır olduğunu gördün ya 1,5 yıl sonra bir daha yaptırırsın vakit kaybetmeden yeterki allah ol desinCanim ilk denemem ve yasim da 30 diye yasaya gore boyle koymak zorundayim dedi..bi yalvarmadigim kaldi ama cok netlerdiOzel Ankara Tup Bebek Merkezi canim, cok memnun kaldim
Ne güzel haberler bunlar Allah tamamına erdirsin. Bu topik insana moral oluyo valla. Kısacs hikayeni yazıp hangi merkeze gittiğini söyler misin tatlım ..oleeeykızlar merhaba ben de sizi sürekli takip ediyorum.bugün test günümdü 12. gün değerim 241 çıktı.Çok şükür Allah isteyen herkese versin.Değerim nasıl sizce?
Cok guzel canim, kacinci gun embriyosu ve kac tane kondu? Benim dr ilk degerden cok iki gun sonraki degeri onemsiyor, iki katina ciktiysa tamamdirkızlar merhaba ben de sizi sürekli takip ediyorum.bugün test günümdü 12. gün değerim 241 çıktı.Çok şükür Allah isteyen herkese versin.Değerim nasıl sizce?
Ne güzel haberler bunlar Allah tamamına erdirsin. Bu topik insana moral oluyo valla. Kısacs hikayeni yazıp hangi merkeze gittiğini söyler misin tatlım ..oleeey
Canim benim eminim rabbimizin hepimiz icin baska baska planlari var. simdi olmasi hayirlsii degilmis demek ki..ama nasil olsa olacak, uzulmek, yilmak yok, denemeye devam.Kızlar kan verdim ama tabi ki formalite icabı normal adet kanamam var çünkü 2. Tedavimde de aynı şey olmuştu sanırım şimdi bunun niçinini araştırmaya geldi sıra . Benim parolam belli "umudum sonsuz" bu sefer de olmadıysa hayırlısı böyleymiş rabbim büyük bir gün beni de güldürür elbet
10 ayda 3 tüp bebek denemesi 3 farklı merkezde. Bir insanın elinden daha fazla ne gelebilir ki ben de insanımCanim benim eminim rabbimizin hepimiz icin baska baska planlari var. simdi olmasi hayirlsii degilmis demek ki..ama nasil olsa olacak, uzulmek, yilmak yok, denemeye devam.
Bu arada merkezi degistirmeyi dusunebilirsin canim, cunku sayilari ve durumlari gayet iyiyken transfer edilenlerin kalitesi cok iyi degildi ya, burada laboratuvar sartlari da cok onemli...
Dualarim hep seninle olacak kuzucum
Guzel hoşgeldin aramizakızlar merhaba ben de sizi sürekli takip ediyorum.bugün test günümdü 12. gün değerim 241 çıktı.Çok şükür Allah isteyen herkese versin.Değerim nasıl sizce?
Ben özellikle 1 tane istedim benimkiler bölünmesin mümkünse :))) bir taneye zor karar verdim )Hahaha aynısını diyorum ben de. Hrle de çift yumurta ikizi ise
Benim iki arkadaşımın da embrşyosu bölündü.
Aaaaa nasıl yani embriyo transferinden öncemi hamile olarak hesaplanıyoruz anlamadım ben.Kuzular bu arada tup bebekle hamilelik hesabi farkli oluyor, su siteden yardim alabilirsiniz...ben buna gore insallah hAyirlisiyla da devam ederse 3 hafta 6 gunluk hamileyim
http://www.ivfconnections.com/forum...-Transfer-Retrieval-Ovulation-or-Insemination
Ben yaptim olmuyor hesaplamaKuzular bu arada tup bebekle hamilelik hesabi farkli oluyor, su siteden yardim alabilirsiniz...ben buna gore insallah hAyirlisiyla da devam ederse 3 hafta 6 gunluk hamileyim
http://www.ivfconnections.com/forum...-Transfer-Retrieval-Ovulation-or-Insemination
Hoşgeldin :)) tebrik ederim. Gayet güzel bir değer )kızlar merhaba ben de sizi sürekli takip ediyorum.bugün test günümdü 12. gün değerim 241 çıktı.Çok şükür Allah isteyen herkese versin.Değerim nasıl sizce?
Canim cok ugrasmissin ben de 1 yildir uc asilama bir tüp denedim insan cok yipraniyor haklisin ins testin pozitif olur...olmazsa da cnm bence bi daha yapmadan once araştır sebebini derim..10 ayda 3 tüp bebek denemesi 3 farklı merkezde. Bir insanın elinden daha fazla ne gelebilir ki ben de insanım
Üzüldüm ben şimdi10 ayda 3 tüp bebek denemesi 3 farklı merkezde. Bir insanın elinden daha fazla ne gelebilir ki ben de insanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?