- 9 Ekim 2014
- 258
- 210
- 103
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.661
4 tane kalmış .10 tane toplanmıştı 4u de iyi dedi bakalım hayirlisiSağol canım yarın netleşti hersey.hersey tane kaldı dedi doktorum kaliteli iyi dedi o kadar yarın transfere çağırdı işte. Hayırlısı olsun hakkımızda.
2 katına çıkmış beklenende o zaten :)Saf gibi oldum canım kendim yorumlayamadin ıyu mi kötü mü :)
Kaç tane kalmış 3. Güne canım? Benim transfer de salı günü inşallahSağol canım yarın netleşti hersey.hersey tane kaldı dedi doktorum kaliteli iyi dedi o kadar yarın transfere çağırdı işte. Hayırlısı olsun hakkımızda.
5. Güne kadar niye beklemiyorki o zaman? 4 iyi bir sayı4 tane kalmış .10 tane toplanmıştı 4u de iyi dedi bakalım hayirlisi
Bilemedim cnm yarın ola hayrola5. Güne kadar niye beklemiyorki o zaman? 4 iyi bir sayı
Ben de tek transferim bugün 5.günüm embriyomda 5.gün embriyosu sizin hangi gün?Kizlar bu 2 embriyo transferi olanlar nasi oldu 35 yas ustu diyemi bende tek transfer oldu da yasak dediler simdi kafam karisti
Ben de aynisini sorup duruyorum canimKizlar bu 2 embriyo transferi olanlar nasi oldu 35 yas ustu diyemi bende tek transfer oldu da yasak dediler simdi kafam karisti
Senin test zamanin gelmiisBen de tek transferim bugün 5.günüm embriyomda 5.gün embriyosu sizin hangi gün?
Ben beklemek istiyorum bu heyecana kalbim dayanmazadet olacakmışım gibi kasık agrısı gögüslerde hassasiyet varSenin test zamanin gelmiis
Bana iki tane transfer ettiler canım 29 yaşındayım ben. Sebepsiz infertilite. Artık iki transfer ediyorlar diye biliyorum. Rapora 1 yazıyorlar galibaKizlar bu 2 embriyo transferi olanlar nasi oldu 35 yas ustu diyemi bende tek transfer oldu da yasak dediler simdi kafam karisti
Benim 2.gün embriyosu ve 2. Kalite canim o yuzden pek umutlu deilim bugun 8.gunumBen de tek transferim bugün 5.günüm embriyomda 5.gün embriyosu sizin hangi gün?
Bize yasak dedilerde hastanede ne bilim iste bi umut ay zaten zor sabrediyorum gidip kan testi yaptirmamak icin.Hic belirtide yokBen de aynisini sorup duruyorum canim
Ben 27 yasindayim canim bize yasak dediler bizimde sebepsiz..Ama bisey demediler bi hakkim daha var bu tutmazsa bakalim..Bana iki tane transfer ettiler canım 29 yaşındayım ben. Sebepsiz infertilite. Artık iki transfer ediyorlar diye biliyorum. Rapora 1 yazıyorlar galiba
Saakınn umutsuzluga kapıldı 5.günBenim 2.gün embriyosu ve 2. Kalite canim o yuzden pek umutlu deilim bugun 8.gunum
Bize yasak dedilerde hastanede ne bilim iste bi umut ay zaten zor sabrediyorum gidip kan testi yaptirmamak icin.Hic belirtide yok
Sadec3 benim transferden sonra cok sancim oldu 3.gunde doktor panikledi yumurtaliklar ters dönebiliyomus bazi hastalarda neyse renkli ultrason cekildi ordaki doktor da dediki rahim duvari 11mm kacinco gun dedi soledim bence tutar yuzde 90 dedi ama anlamadk tabi neye dayanarak solediSaakınn umutsuzluga kapıldı 5.gün
Özelde mi yaptırdım canım tedaviniBana iki tane transfer ettiler canım 29 yaşındayım ben. Sebepsiz infertilite. Artık iki transfer ediyorlar diye biliyorum. Rapora 1 yazıyorlar galiba
Bak çok şükür doktorun yüzde 90 umut vermiş srn hala umutsuzluga kağılıyorsun rahat ol hamileymişsin gibi düşünSadec3 benim transferden sonra cok sancim oldu 3.gunde doktor panikledi yumurtaliklar ters dönebiliyomus bazi hastalarda neyse renkli ultrason cekildi ordaki doktor da dediki rahim duvari 11mm kacinco gun dedi soledim bence tutar yuzde 90 dedi ama anlamadk tabi neye dayanarak soledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?