- 2 Şubat 2013
- 2.846
- 1.931
- 198
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.681
Haklisin iste hayal kirikligi yasamakdan surekli bole bise kaldi bendeBak çok şükür doktorun yüzde 90 umut vermiş srn hala umutsuzluga kağılıyorsun rahat ol hamileymişsin gibi düşün
Benim 4. Deneme diye canım ama 2.denemede de 2 embriyo transfer edilmişti merkezin uygulaması öyleydiKizlar bu 2 embriyo transferi olanlar nasi oldu 35 yas ustu diyemi bende tek transfer oldu da yasak dediler simdi kafam karisti
bu kaçıncı denemen cnm?Haklisin iste hayal kirikligi yasamakdan surekli bole bise kaldi bende
Evet canim özelde yaptırdım devlette iki tane koyması galiba :)Özelde mi yaptırdım canım tedavini
Koptummmm :)))))) alemsin@UniquenessSenin test zamanin gelmiis
Evet canm ben de fitil olarak kullaniyorum iki kez ama ben de onu koyunca idrarda yanma oluyor sankiKizlar bu progesteron hapini fitil olarak kullanan varmi benim gibi gunde 3 kez ama yaptikdan sora sanci yapiyo sizdede oluyomu
Ilk canim gecen ay asilama oldu oda ilkti pesine hemen tüpe gectik..Bu kaçıncı den
bu kaçıncı denemen cnm?
Ay o yanma bende ilk 5 gün idrara cikarken agliyodum antibiyotik verdi gecti..Simdide bellibelirsiz bole adet agrisi gibi biseyler oluyo fitilden mi nedir anlamadimEvet canm ben de fitil olarak kullaniyorum iki kez ama ben de onu koyunca idrarda yanma oluyor sanki
Bu arada surekli su ic geciyo ben elimde sise geziyorumEvet canm ben de fitil olarak kullaniyorum iki kez ama ben de onu koyunca idrarda yanma oluyor sanki
Cnm srn hiç umudunu kaybetme bsk ilk denemenmiş ve dr umutlu konuşmuş pozitif düşün lütfenIlk canim gecen ay asilama oldu oda ilkti pesine hemen tüpe gectik..
Saol canim ya zaten naparsam yapik icimde ufak bi umut hep oluyo son dakikaya kadar..Cnm srn hiç umudunu kaybetme bsk ilk denemenmiş ve dr umutlu konuşmuş pozitif düşün lütfen
Bol bol dua et cnmSaol canim ya zaten naparsam yapik icimde ufak bi umut hep oluyo son dakikaya kadar..
Kaç taneydi canım yazmışsın ama anlaşılmıyor. Ben ne kadar olduklarını henüz bilmiyorum canım en son o kardeşlerdiCnm bgn 2.gun 4 tane yarın ne olur bilemeyiz.bilemeyiz.vuma toplanmıştı. Aenin kaç tane toplandı ne kadar kaldı cnm
Bazı hastaneler kuralı bozmuyor. bazıları da tek yazıp çift koyuyorlar o yüzden canım. size kuralı bozmayan hastane denk gelmiş.Ben de aynisini sorup duruyorum canim
sorun neydi sizde? doktor %90 mı dedi?Ilk canim gecen ay asilama oldu oda ilkti pesine hemen tüpe gectik..
Aslinda ciddi bi sorun yok benim prolaktin yuksek cikti biraz esiminde sperm sayisi dusuk cikti 2 aydir stresden sanirim bizde asilamadan sora beklemek istemedik o yuzde 90 i renkli usg ceken doktor dedi bizde umutlanmamak icin sormadiksorun neydi sizde? doktor %90 mı dedi?
Sonucu yaz lütfen bizeKizlar bu arada bana kizanlar olacak amadayanamadim gidip kan verdim 2 saat sora sonuc cikacak transfer gununude sayarsak 9. Gün bugun bakalim cikacakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?