- 9 Ekim 2014
- 258
- 210
- 103
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.641
Teşekkür ederim amiin evet çiftti ama bilmiyorum ne olurSuper canim tebrik edermm, Allah tamamina erdirsin insallah, cift embriyo sanirim
Teşekkürler cnm5 hafta 4 gunluk hamis kizimiz yani 6.haftanin icerisindesin canim..
Canim ben catlatma ignesini opudan 36 saat once kullandim. Transferden sonra kullanmadim. Catlatma ignesinin vucuttan atilmasi en uzun 10-12 gunu bulabiliyormus. Seninki 5. Gun embriyosu mu olacak, 3.gun mu? 5se benim gibi 5 gun sonra baslarsin testeTransferde sonra çatlama iğnesi mi vuruluyor arkadaşlarım. Peki gebelik testini bu iğneden kaç ğin sonra yapsa çıkar .ben biraz sabırsız biriyim. Önden test yapmak istiyorum ama çatlama iğnesi de yaniltirsa cokuzulurum.cokuzulurum.bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi
. Teşekkür ederimGözün aydın.Tebrik ederim ))
Bence çok güzel artmış iki katı geçmiş:))Selam kızlar cuma aksami ilk test 212 bugün öğlen tekrar yaptırdım 485 normal mi bu artış şimdi
Teşekkür ederim
3.gun embriyosu olacak.bende toplamadan36 saat önce vuruldum.ama.transferden 4 yada 5.gun sonrada vatlatma iğnesi varmış. Kafam karisti o yüzden. 5.gun daha iyi oluyor demi canım beni yarın cagirdilar3 gun. Aaa kaliteli değilmi kiCanim ben catlatma ignesini opudan 36 saat once kullandim. Transferden sonra kullanmadim. Catlatma ignesinin vucuttan atilmasi en uzun 10-12 gunu bulabiliyormus. Seninki 5. Gun embriyosu mu olacak, 3.gun mu? 5se benim gibi 5 gun sonra baslarsin teste
Saf gibi oldum resmen :) sağol canım ilgilendiğin içinBence çok güzel artmış iki katı geçmiş:))
Eee güzel işteSelam kızlar cuma aksami ilk test 212 bugün öğlen tekrar yaptırdım 485 normal mi bu artış şimdi
Transferden sonra çatlatma iğnesi olmaz orada bir yanlışlık var bence.Transferde sonra çatlama iğnesi mi vuruluyor arkadaşlarım. Peki gebelik testini bu iğneden kaç ğin sonra yapsa çıkar .ben biraz sabırsız biriyim. Önden test yapmak istiyorum ama çatlama iğnesi de yaniltirsa cokuzulurum.cokuzulurum.bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi
Canim sayi azsa risk almAyip 3'te transfer ediyorlar ve topikte 3.gun embriyosuyla pozitifi goren cok arkadas var..3'se 1 hafta bekleyip oyle baslarsin testlere3.gun embriyosu olacak.bende toplamadan36 saat önce vuruldum.ama.transferden 4 yada 5.gun sonrada vatlatma iğnesi varmış. Kafam karisti o yüzden. 5.gun daha iyi oluyor demi canım beni yarın cagirdilar3 gun. Aaa kaliteli değilmi ki
Saf gibi oldum canım kendim yorumlayamadin ıyu mi kötü mü :)Eee güzel işte
Canim sayi azsa risk almAyip 3'te transfer ediyorlar ve topikte 3.gun embriyosuyla pozitifi goren cok arkadas var..3'se 1 hafta bekleyip oyle baslarsin testlere
benim daha once normal tedavimde vuruldum ben catlatma ignesi.once normal catlatma icin vuruldum.sonra 5er gun arayla yeniden vuruldum.bana doktorum o zamanlar bu uygulama tup bebek tedavisinde de kullaniliyor demistiTransferden sonra çatlatma iğnesi olmaz orada bir yanlışlık var bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?