- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.621
Aaaaa nasıl yani embriyo transferinden öncemi hamile olarak hesaplanıyoruz anlamadım ben.
Canim senin transferin ne zaman oldu ve 3.gun muydu, ben hesaplayim bir de, yanlis olma olasiligi yok.. Sen kk'daki takvimle mi kiyasliyosun?Ben yaptim olmuyor hesaplama
Canim benim insallah coook rahat gececek ve bebisin gelecek, dualarimiz seninleee..bu arada asiri su icme sonra mahvoluyor insanHanımlar sizi başından beri takip ediyorum ne güzel çoğunuz hamilesiniz
Allah hayirlisiyla kucaklariniza almayi da nasıp etsin ınsallahh. Umut oldunuz hepiniz bana çok mutlu ölüyorum değerleri sevinçleri görünce. Benimde yarın transferim olacak insallahhh Hayırlısıy la. Yeni güzel anneler ve anne adaylarım dualarım sizinle .lütfen bana da dua edin hamislerin duası kabul olurmus.olurmus.benimde bebeğim sımsıkı tutunur bana insallahhh ben de size yazarım hamileyim diye.
Hımm enteresanmışCanim hep oyle ya.. Yumurtlamadan onceki donemde hamile olmadigin halde sayiliyor ya normalde de. 40 haftalik uzerinden hesap da ona gore yapiliyor..
Evet 3 gün embiriyosuydu 7 ağustos sen yap bakalım ne çıkıyorCanim senin transferin ne zaman oldu ve 3.gun muydu, ben hesaplayim bir de, yanlis olma olasiligi yok.. Sen kk'daki takvimle mi kiyasliyosun?
Hoşgeldin.Bol hamileli bir topik burası )) darısı başınıza...Hanımlar sizi başından beri takip ediyorum ne güzel çoğunuz hamilesiniz
Allah hayirlisiyla kucaklariniza almayi da nasıp etsin ınsallahh. Umut oldunuz hepiniz bana çok mutlu ölüyorum değerleri sevinçleri görünce. Benimde yarın transferim olacak insallahhh Hayırlısıy la. Yeni güzel anneler ve anne adaylarım dualarım sizinle .lütfen bana da dua edin hamislerin duası kabul olurmus.olurmus.benimde bebeğim sımsıkı tutunur bana insallahhh ben de size yazarım hamileyim diye.
Bak bakalim canimEvet 3 gün embiriyosuydu 7 ağustos sen yap bakalım ne çıkıyor
5 hafta 4 gunluk hamis kizimiz yani 6.haftanin icerisindesin canim..Evet 3 gün embiriyosuydu 7 ağustos sen yap bakalım ne çıkıyor
Kaç tane yumurta elde edilmişti? Ve kaçı döllenmişti? Hayırlı olsun.İnşallah Sağlıklı devam eder. benim eşimin sperm sayı ve hareketinde sıkıntı vardı. 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım. 2. tüp bebeğim tuttu çok şükür. insan bazen ümitsizliğe kapılıyor ama içinizi ferah tutun en önemlisi olacağına inanın.
Kaç tane yumurta elde edilmişti? Ve kaçı döllenmişti? Hayırlı olsun.
Önceki tedavide dondurulmuş yok muydu? Bizde de sayı ve hareket sorunu var da o yüzden merak ettim canım.teşekkürler.10 yumurtam toplandı 8 tanesine işlem yapıldı. 5 tanesi iyi kalite dendi 2 tanesi 8 hücreli 3. gün transfer yapıldı. 3 tanesini de dondurduk.
Super canim tebrik edermm, Allah tamamina erdirsin insallah, cift embriyo sanirimKızlar benimde bugün 10.günümdü değerim 611 çıktı çok heyecanlıyım
Gözün aydın.Tebrik ederim ))Kızlar benimde bugün 10.günümdü değerim 611 çıktı çok heyecanlıyım
Allah kalbine göre versin canımBen özellikle 1 tane istedim benimkiler bölünmesin mümkünse :))) bir taneye zor karar verdim )
Hayırlı ugurlu olsun allah tamamına erdirsin inş :)sizin tek miydi iki miydi?Kızlar benimde bugün 10.günümdü değerim 611 çıktı çok heyecanlıyım
Ben de 37 yim. Nasip napalımHayırlısı tatlım vaktin varmış zaten ben 35 yaşındayım. Olsun bunda da vardır bir hayır olduğunu gördün ya 1,5 yıl sonra bir daha yaptırırsın vakit kaybetmeden yeterki allah ol desin
Önceki tedavide dondurulmuş yok muydu? Bizde de sayı ve hareket sorunu var da o yüzden merak ettim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?