- 12 Aralık 2013
- 153
- 284
- 33
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.881
Senin cevaplarına hep gülüyorum canım muzip Afacan biri canlandı gözümde görmeden tanımadan içim ısındı sanaHamile olunca ama adet gunun gelince vucut yine adet olacakmis gibi hissediyormus ve o belirtileri gosteriyormus.
Ee napsin yillarca kan akitmaya aliskinsimdi bebisi gorunce noluyoruz yav bu ne diye oda sasiriyordur
transfer sonrası kaçıncı gününkizlar kan tahlili yaptirdim. degerim 22.4 cikti.hemsire gec tutua olmus olabilir. iki gun sonra tekrar bakariz katlanirsa iyi dedi yoksa kimyasal gebelik olabilirmiş. uzulmek icin de sevinmek icin de erken dedi ama uzulmemek elde değil...
aynen benimde öle vede adetten önce mutlaka ishal olurum aynı şey yine oldu, çok korkuyorum 6.günde pozitifi gördüm aslında bu sabhta idrarda yaptım 2 cizgi cıktı.Hamis kizlar bir sey sorcam ya, ara ara yogun adet kramplari yasayan var mi aranizda???bugun 9.gunum, pozitifi de gordum ama bugun baya sancim var, bu ne kiiii
Tesekkur ederim cnaim. Yuzunuzu azda olsa guldurebiliyorsam ne mutlu bana . Azicik sebekliklerim vardir.esim bile.ne zaman buyuyeceksin deyip duruyorSenin cevaplarına hep gülüyorum canım muzip Afacan biri canlandı gözümde görmeden tanımadan içim ısındı sana
benim de öyle ya. çabuk yorulmayı geçtim müthiş bi halsizlik var üstümde ilaçlarla mı alakalı bilmiyorum ama. geçen hafta bende de öyle oldu yatağa yattığım zaman sanki kalp atışlarımı duyuyodum ama bu hafta geçtiKızlar aranızda çabuk yorulan varmı birde kalbim çok hızlı atıyor benim
ne kadar güzel maşallah darısı başımıza gözün aydın canımEki Görüntüle 1619743 Eki Görüntüle 1619743 Kizlaarrr bakinn
banada öle der eşim yaşın kaçTesekkur ederim cnaim. Yuzunuzu azda olsa guldurebiliyorsam ne mutlu bana . Azicik sebekliklerim vardir.esim bile.ne zaman buyuyeceksin deyip duruyorhamileligi ogrendigimizde artik sende buyursun demisti
Hamişler şu hamilelik takvimini sizde yapın topik coşsun bilelim kimler hamis
aynısı banada oluyordu ilaçlardan canım biraz ateş vardı ve yatınca ensem ağrıyor kalbimin atışından uyuyamıyordumbenim de öyle ya. çabuk yorulmayı geçtim müthiş bi halsizlik var üstümde ilaçlarla mı alakalı bilmiyorum ama. geçen hafta bende de öyle oldu yatağa yattığım zaman sanki kalp atışlarımı duyuyodum ama bu hafta geçti
benim de öyle ya. çabuk yorulmayı geçtim müthiş bi halsizlik var üstümde ilaçlarla mı alakalı bilmiyorum ama. geçen hafta bende de öyle oldu yatağa yattığım zaman sanki kalp atışlarımı duyuyodum ama bu hafta geçti
Kalp atışlarını duyunca yapayım diyorum şimdi kese bile görmedik
26yasindayim canim. 27ye az kaldi amabanada öle der eşim yaşın kaç
Çok sevindim :)))Kızlar ikinci kan tahlili sonucum çıkmış 447.6
İlki kaçtı canım. 2 katından fazla mı 2.Kızlar ikinci kan tahlili sonucum çıkmış 447.6
Sanırım hastaneye göre değişiyo ben 1bçk saatte aldımKızlar kan'da tahlil sonucu kaç saatte çıkıyor acaba ????
İlki kaçtı canım. 2 katından fazla mı 2.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?