2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Hamile olunca ama adet gunun gelince vucut yine adet olacakmis gibi hissediyormus ve o belirtileri gosteriyormus.
Ee napsin yillarca kan akitmaya aliskin simdi bebisi gorunce noluyoruz yav bu ne diye oda sasiriyordur
Senin cevaplarına hep gülüyorum canım muzip Afacan biri canlandı gözümde görmeden tanımadan içim ısındı sana

Hamis kizlar bir sey sorcam ya, ara ara yogun adet kramplari yasayan var mi aranizda???bugun 9.gunum, pozitifi de gordum ama bugun baya sancim var, bu ne kiiii
aynen benimde öle vede adetten önce mutlaka ishal olurum aynı şey yine oldu, çok korkuyorum 6.günde pozitifi gördüm aslında bu sabhta idrarda yaptım 2 cizgi cıktı.

Adet ağrısı bende de var ama gebelikle adet belirtileri aynı olurmuş korkmayın sadece çok şiddetli sancınız olursa doktorunuzu arayın mutlaka

Senin cevaplarına hep gülüyorum canım muzip Afacan biri canlandı gözümde görmeden tanımadan içim ısındı sana
Tesekkur ederim cnaim. Yuzunuzu azda olsa guldurebiliyorsam ne mutlu bana . Azicik sebekliklerim vardir.esim bile.ne zaman buyuyeceksin deyip duruyor hamileligi ogrendigimizde artik sende buyursun demisti

Kızlar aranızda çabuk yorulan varmı birde kalbim çok hızlı atıyor benim
benim de öyle ya. çabuk yorulmayı geçtim müthiş bi halsizlik var üstümde ilaçlarla mı alakalı bilmiyorum ama. geçen hafta bende de öyle oldu yatağa yattığım zaman sanki kalp atışlarımı duyuyodum ama bu hafta geçti

aynısı banada oluyordu ilaçlardan canım biraz ateş vardı ve yatınca ensem ağrıyor kalbimin atışından uyuyamıyordum

Aynenn tatlım halsizlik uykusuzluk bende de var hep uyumak istiyorum benim evde merdiven var ne zaman inip çıksam nefes nefese kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…