2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum. konu sahibi değişmiş hayırlsı olsun .
ne kadar çok pozitif alan arkadaş var hepinizi tebrik ediyorum çok güzel paylaşımlar olmuş maşallah darısı bizim başımıza olsun inş. kan tahlili veren arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Sultan keseyide gördün hala kesmediler mi ilaçları ? Neler kullanıyorsun yazarmısın rica etsem.
Sabah aksam crinone
Aksam clexane igne
Gunde 1 de folik asit.
En az 12haftaya kadar kullaniyoruz diye biliyorum. Ondan sonrada doktor uyun gorurse biraktiriyor. Duruma bgli yani. Clexani 9ay kulkanan biliyorum mesela

Cnm bnm üzülme demek yersiz biliyorum ama lütfen güçlü ol bak ben bebeklerimi kaybettim 9 ay önce allahım bana sabır güç verdi şimdi tekrar deniyorum iyi şeyler sabırdan sonra gelir
sağol canım seninde başın sağolsun inşallah sende bi an önce sağlıkla alırsın kucagına bebeğini..Benim 1 hakkım daha var tüp bebek bakalım ama üzüldüm çok dünden beri hayalet gibi oldum.Bugünde kayınvalidem geldi rüyamda gördüm hamileydin diye söledim onada baya üzüldü..Zor bi durum ben listeye girmicem ilk negatifi benim topiğin uğursuzluk getirmim ama tutarsa ilerde yazarım buraya.

Benim belirtim yok sadece sıcak basması baş ağrısı var
canım o sıcak basması bende de var dün 37.4 ü gördüm. .hararet basıyor resmen. .

Canım bide ayran istiyor normalde sevmem limon da arinizda canı birseyler isteyen varmi
bizde cacık yiyoruz :)

canım sen kese görmeye gittin mi
yok canım 9 yada 10 eylülde göreceğiz inşallah. .

Amin canım cumlemizin ki inşallah...ama ben hala alışamadım hep ayaktayım dun valiz kaldırdım unutmuşum akluma geldiği an attım valizi elimden birde benim gibi iştahsız olan varmı?
Ani acikmalarim oluyor ama yiyemiyorum hem iştahsızlık hem de mide eksimesi yaşıyorum. .süt iciyordum koymaya başladı şimdi favorimiz şeftali

Sabah aksam crinone
Aksam clexane igne
Gunde 1 de folik asit.
En az 12haftaya kadar kullaniyoruz diye biliyorum. Ondan sonrada doktor uyun gorurse biraktiriyor. Duruma bgli yani. Clexani 9ay kulkanan biliyorum mesela
Ben transferden sonra hiç iğne kullanmadım ama jel biraz canımı sıkıyor :)) demekki kullanılıyor bir süre daha tamamdır tşk ettim.

Hamis kizlar bir sey sorcam ya, ara ara yogun adet kramplari yasayan var mi aranizda???bugun 9.gunum, pozitifi de gordum ama bugun baya sancim var, bu ne kiiii
Kuzular cok tesekkur ederim cevaplariniz icin, icimi rahatlAttiniz...bu arada coklu alinti yapmayi beceremedigim icin kendi mesajima cevap veriyorum, boyle de aligimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…