- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.921
progestan yada proluton iğne vermediler mi. O kadar şanslısın ki! Tam bir çileBen transferden sonra hiç iğne kullanmadım ama jel biraz canımı sıkıyor :)) demekki kullanılıyor bir süre daha tamamdır tşk ettim.
Cnm bnm çok sagol allah razı olsun sana da kıyamam lğtfen biran önce toparlan kendine gel olmaması için hiçbir sebep yok yaşın çok genç ve sağlıklısın allah verecek inanıyorum ben lütfen haberdar et gelişmelerden bu işte herşeyin başı stresten ve üzüntüden uzak durmaksağol canım seninde başın sağolsun inşallah sende bi an önce sağlıkla alırsın kucagına bebeğini..Benim 1 hakkım daha var tüp bebek bakalım ama üzüldüm çok dünden beri hayalet gibi oldum.Bugünde kayınvalidem geldi rüyamda gördüm hamileydin diye söledim onada baya üzüldü..Zor bi durum ben listeye girmicem ilk negatifi benim topiğin uğursuzluk getirmim ama tutarsa ilerde yazarım buraya.
Aynen bn iğneden mahvolmuş durumdayım 6.günğm çok ızdıraplıPro
progestan yada proluton iğne vermediler mi. O kadar şanslısın ki! Tam bir çile
Ben her gün iğne olmaya dayanamadım ağrısı bel fıtığımı da tetikleyince, 2 gün jel kullanıyorum 1 gün iğne proluton depot diye bi iğne bu depo iğneymiş 3 günde 1 yeterli oluyomuş. Şimdi biraz daha iyi durumdayım. Sen de sor istersen doktorunaAynen bn iğneden mahvolmuş durumdayım 6.günğm çok ızdıraplı
Pro
progestan yada proluton iğne vermediler mi. O kadar şanslısın ki! Tam bir çile
Benim de onlar var artı olarak 2gün crinone gel kullanıyorum 3.gün proluton depot oluyorum. Birde hibor var tabi. Ve folio bide. 3 hap 2iğne ve 1 jel:/Yooo crinone jel, estrofem, corasprin içiyorum. Bir de kimsede duymadım tedavimin ilk gününden beri balıkyağı verdiler onu da kullanıyorum düzenli olarak.
Canim o proluton depot denen igneyi bana da verdiler ama lekelenmem olunca yapilacakmis cok sukur olmadigi icin yapmadim ben clexaneyi gunluk yapiyorum crione jel gunde bir kez iki kere de progestani fitil olarak kullaniyorum ha bide haftalik bantlarim varBen her gün iğne olmaya dayanamadım ağrısı bel fıtığımı da tetikleyince, 2 gün jel kullanıyorum 1 gün iğne proluton depot diye bi iğne bu depo iğneymiş 3 günde 1 yeterli oluyomuş. Şimdi biraz daha iyi durumdayım. Sen de sor istersen doktoruna
İyiymiş :)))Kızlar 12. Gün 721 çıkmıştı sonucum.
14. Gün 1744
Benim de onlar var artı olarak 2gün crinone gel kullanıyorum 3.gün proluton depot oluyorum. Birde hibor var tabi. Ve folio bide. 3 hap 2iğne ve 1 jel:/
Valla iğne olmayanlara o kadar özeniyorum ki. Hibordan karnımda yer kalmadı her gün yapılıyo. Proluton ztn başlı başına bi felaket bnm için ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum..Canim o proluton depot denen igneyi bana da verdiler ama lekelenmem olunca yapilacakmis cok sukur olmadigi icin yapmadim ben clexaneyi gunluk yapiyorum crione jel gunde bir kez iki kere de progestani fitil olarak kullaniyorum ha bide haftalik bantlarim var
Sordum isteesen jeli gğnde 2 ye çıkart dedi ama iğne daha iyi okadar sabrettin kullan dedi ben heegğn hem jel hem de progynex ipne kullanıyorum sabretmeye çalışıyorum cnm ya bu sefer kullanmazsan vicdan azabı çekerimBen her gün iğne olmaya dayanamadım ağrısı bel fıtığımı da tetikleyince, 2 gün jel kullanıyorum 1 gün iğne proluton depot diye bi iğne bu depo iğneymiş 3 günde 1 yeterli oluyomuş. Şimdi biraz daha iyi durumdayım. Sen de sor istersen doktoruna
Hayırlı ugurlu olsun allah tamamını erdirsşn cnm:)Kızlarrrr degerim 578 :))) hamileyim cok şükür binlerce şükür Allahima....hepinize tesekkur ederim destek oldunuz inandiniz benden cok cok seviyorum gormeden sizi....
Kızlarrrr degerim 578 :))) hamileyim cok şükür binlerce şükür Allahima....hepinize tesekkur ederim destek oldunuz inandiniz benden cok cok seviyorum gormeden sizi....
Boyle olacagini biliyodum bak kac gundur bosu bosuna kendini de bebisini de uzdun caniiim..cooook sevindim Allah tamamina erdirsin insallahKızlarrrr degerim 578 :))) hamileyim cok şükür binlerce şükür Allahima....hepinize tesekkur ederim destek oldunuz inandiniz benden cok cok seviyorum gormeden sizi....
Süperrr hadi hayırlı olsunnnKızlarrrr degerim 578 :))) hamileyim cok şükür binlerce şükür Allahima....hepinize tesekkur ederim destek oldunuz inandiniz benden cok cok seviyorum gormeden sizi....
Cok cok tesekkurler canim...benden baska herkes hamilesin diyordu ins devami da hayirlisiyla....Boyle olacagini biliyodum bak kac gundur bosu bosuna kendini de bebisini de uzdun caniiim..cooook sevindim Allah tamamina erdirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?