2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Cnm bnm çok sagol allah razı olsun sana da kıyamam lğtfen biran önce toparlan kendine gel olmaması için hiçbir sebep yok yaşın çok genç ve sağlıklısın allah verecek inanıyorum ben lütfen haberdar et gelişmelerden bu işte herşeyin başı stresten ve üzüntüden uzak durmak

Aynen bn iğneden mahvolmuş durumdayım 6.günğm çok ızdıraplı
Ben her gün iğne olmaya dayanamadım ağrısı bel fıtığımı da tetikleyince, 2 gün jel kullanıyorum 1 gün iğne proluton depot diye bi iğne bu depo iğneymiş 3 günde 1 yeterli oluyomuş. Şimdi biraz daha iyi durumdayım. Sen de sor istersen doktoruna

Yooo crinone jel, estrofem, corasprin içiyorum. Bir de kimsede duymadım tedavimin ilk gününden beri balıkyağı verdiler onu da kullanıyorum düzenli olarak.
Benim de onlar var artı olarak 2gün crinone gel kullanıyorum 3.gün proluton depot oluyorum. Birde hibor var tabi. Ve folio bide. 3 hap 2iğne ve 1 jel:/

Canim o proluton depot denen igneyi bana da verdiler ama lekelenmem olunca yapilacakmis cok sukur olmadigi icin yapmadim ben clexaneyi gunluk yapiyorum crione jel gunde bir kez iki kere de progestani fitil olarak kullaniyorum ha bide haftalik bantlarim var

Valla iğne olmayanlara o kadar özeniyorum ki. Hibordan karnımda yer kalmadı her gün yapılıyo. Proluton ztn başlı başına bi felaket bnm için ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum..

Ben de sabah akşam jel, günde 3 kez estrofem, clexane, ecoprin folbiol ve transferden beri 4 güne 1 proluton deport. Bir de kalcadan bant vardı ctesi kan sonucumu alınca çıkar dedi Dr. 3 aya kadar devam edilecekmis.. iştahsızlık mide bulantısı var birkaç gündür. Transferden 5 6 gün sonra da ishal oldum. Ara ara hala devam ediyor

Sordum isteesen jeli gğnde 2 ye çıkart dedi ama iğne daha iyi okadar sabrettin kullan dedi ben heegğn hem jel hem de progynex ipne kullanıyorum sabretmeye çalışıyorum cnm ya bu sefer kullanmazsan vicdan azabı çekerim

Kızlarrrr degerim 578 :))) hamileyim cok şükür binlerce şükür Allahima....hepinize tesekkur ederim destek oldunuz inandiniz benden cok cok seviyorum gormeden sizi....

Yaaa dedik o kadar sana ama ben bekliyordum bu sonucu. Gözün aydın çok yürekten istemiştim bu sonucunu tebrikler :))))))

Kızlarrrr degerim 578 :))) hamileyim cok şükür binlerce şükür Allahima....hepinize tesekkur ederim destek oldunuz inandiniz benden cok cok seviyorum gormeden sizi....
Boyle olacagini biliyodum bak kac gundur bosu bosuna kendini de bebisini de uzdun caniiim..cooook sevindim Allah tamamina erdirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…