- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.941
Cok sagol canim allah razi olsun nasıl agladik esimle telefonla arayinca hayatimin en guzel dakikalariydiYaaa dedik o kadar sana ama ben bekliyordum bu sonucu. Gözün aydın çok yürekten istemiştim bu sonucunu tebrikler :))))))
Sagolasin canimmmmHayırlı ugurlu olsun allah tamamını erdirsşn cnm:)
Şimdi sanà demeli o kadar dedikkkk dimi canım pozitif çıkcak diyeKızlarrrr degerim 578 :))) hamileyim cok şükür binlerce şükür Allahima....hepinize tesekkur ederim destek oldunuz inandiniz benden cok cok seviyorum gormeden sizi....
Çok net görünüyor canım ikinci çizgi kaçıncı gün hayırlı olsunTm buldum ay çok heyecanlandim
Cift embriyo mu transfer etmislerdi canim?
maşallah canım ya ikiz galıbaKızlar 12. Gün 721 çıkmıştı sonucum.
14. Gün 1744
Çok saolÇok net görünüyor canım ikinci çizgi kaçıncı gün hayırlı olsun
İnşallah hamilesindir :)) silik çizgi hamile habercisi...Heyecandan ne yaptığımı bilmiyorum ellerim titriyor 11 gün yarın hastanede test günüm du dayanamadım kimsenin haberi yok
canım tebrik ederim maşallahKızlarrrr degerim 578 :))) hamileyim cok şükür binlerce şükür Allahima....hepinize tesekkur ederim destek oldunuz inandiniz benden cok cok seviyorum gormeden sizi....
ikinci çizgi görünüyor inş. hamilesindir canımTm buldum ay çok heyecanlandim
Ooohh seninki de tamamTm buldum ay çok heyecanlandim
Canım anladığım kadarıyla senin ilk tedavin o yüzden yoğunluk falan başta garip geliyor inşallah alışmak zorunda kalmazsın hemen alırsın bebişini kucağına. Ben aygül hocaya devam etmiyorum çünkü şehir dışı çok zor oldu bazı olumsuzluklar da yaşadım tabi. Ama illa ki heryerde oluyor rabbime emanetiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?