2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Anladım canım hayırlısı olsun sizin için de :) çok teşekkür ederim umarım hepimizin dilekleri en kısa zamanda sağlıkla kucağımızda olur, yakında kontrol için randevum var bakalım başlanacak mı yoksa yine mi ilaç ve hazılrık sürecine devam edicem belli olucak... Merak ettiğim şey sizler de bu süreçlerden geçtiniz mi yoksa hemen iğneler transferler mi oldu hepinizde ? Bekledikçe şüpheleniyor muyum nedir :) Sizleri okudukça bilgileniyorum iyi ki varsınız kızlar, çok yakında tekrar sorularımla gelebilirim nolur beni yanlız bırakmayın... eşim ve benden başka da kimse bilmiyor kimseye söylemedik en azından burada paylaşabiliyorum sizinle :)

Kızlar tekrar teşekkür ederim persa33 evet söylemiştin sizi dinlemedim üzüldüm cok pismanim cok şükür utandim :) cnm seninki ikiz diyolar arkadaslar bana da cift embriyo 578 acaba cift mi tek mi 12. Gun degeri... papatya1655 canim cok tesekkur ederim sana cok sevindim sen de bana sevindin ne güzel oldu degil mi:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…