2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar biz 3 asilama denedik bir yılda bu yaz her seyi erteleyip tatil fln tüp bebek yapalim dedik...eşimde morfoliji ve sayı sıkıntısı vardı...baslarda cok korktum hatta her an korktum asilamalar negatif olunca...bugune kadar korkuyodum aglayarak gittim sabahin köründe 12. Gune kadar hic test yapmadim ogleden sonra çıkacaklar dediler yine de bekledim sabırla cok şükür oldu ve hamileyim burada yeni baslayan arkadaslar icin tavsiye ve belirti yazmak istedim:ben bir yıl boyunca aralıklı olarak hep folik asit aldim,haftada bir balık yedim kendime hep dikkat ettim sigaram alkolüm yok meyve sebze tukettim hep...transfer sureci boyunca da hep et yedim balik tukettim ananas kabak cekirdegi yedim...kisaca protein ve folik asit depoladim...belirtilere gelince:
İlk transfer günu eve geldim hafif batma oldu kasiklarim cok yeni oldugu icon onemsemedim sonraki gunler hep kasiklarimda baski vardi egilirken fln agriyodu ilerleyen gunlerde bacaklarim hele dol bacagim kopacak kadsr agridi ki bacak agrisi bende adet belirtisidir...bu sabah goguslerim agriyodu uyandgimda farklilik ve surekli ates bastı beni hep atesim vardi esim surekli ates gibisin diyodu...kasıklarimda agri oldu son gunler ama rahatsiz edici bi agri bi sag bi sol ayri ayri agridi ve bugun pozitif gördüm :) ben cok belirti okudum bu da arkadaslara fikir olsun istedim :))))bu yolda hepinizin yüzü gülsün ins.

Söylediklerin için çok teşekkürler. Harikasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Ben de bu süreç de dediklerine dikkat edeyim tam da nasıl beslenmeliyim diye düşünüyordum... Transfer süreci boyunca et yemek demişssin onun önemli bir etkisi mi var ?

Evet canim protein acisindan hatta simdiden ye bol bol ve balik da tavsiye ederim ben bayagi yedim...

Protein çok önemli canım bu süreçte proteun agirlikli beslenmek lazim
balık haftada en az bir kere yemek gerekiyormuş
Haftada iki kez bakliyat hem.transfer sonrası hem de hamilelik oluşursa
Badem_ceviz _fındık _sut_yoğurt_ yumurta _hurma_muz hergün yenilmeliymis
Kabak çekirdeği ve ananasi bende sürekli kullandım yalnız ananas ilk beş gün hergün daha sonra ara ara yemek lazımmış ananas ayrıca kabızlıgi da önlüyor
En az 2 buçuk 3 litre su içilmesi lazım gündé
Bunlarin çoğu hamilelik olursa da devam ediyor ananas daha az olabilir sadece o kaslarda rahatlama yapabilirmis

kızlar kan testinin aynı saatte vermek gerekli mi? ben yarın 2. testimi yaptıracağım ama aynı saatte yaptıramayacağım sıkıntı olur mu? bir de öğleden sonra kan veriliyor değil mi?

G Germinal
papatya1655
Canlar çok sağolun sizden öğrenecek çok şeyim var, ben avokado ve zeytinyağına çok dikkat ediyordum yumurtaların canlanmasını sağlıyormuş. Öyle duymuştum ama bu dediklerinize de mutlaka dikkat edicem umarım sizlere hayırlı haberlerle dönerim, hiç egzersiz yaptınız mı yürüyüş vs onu da öğrenirsem harika olur iyi ki varsınız :)

kızlar kan testinin aynı saatte vermek gerekli mi? ben yarın 2. testimi yaptıracağım ama aynı saatte yaptıramayacağım sıkıntı olur mu? bir de öğleden sonra kan veriliyor değil mi?
Benim denk gelmedi saatleri ama sıkıntı yok dediler artış üç aşağı beş yukarı belli oluyor özel hastanede her saat var ama burda sağlık Ocakları 11 é kadar alıyorlar canım

Transfer oncesi ben her gun yürüyüş yaptim transfer sonrasi hep dinlendim hic is yapmadim etkisi var mi bilemem ama agir kaldirma hic...

Transfer sonrasi egzersiz yok ama benim doktorum evin içinde yürümelisin sürekli dedi yani 10 dakika süren yürüyüşler en fazla 1 saat yattiysam 10 dk yürüdüm gibi(rahimde kan dolaşımı olması için sürekli yatmjycaksin kesinlikle dedi) evden çıkmamı istemedi zaten 5. Güne kadar.
5. Günden sonrada günlük yarım saatlik yürüyüşe izin verdi ama her doktor farklı söylüyor bunun için benimki böyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…