2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

bende protein agirlikli besleniyorum.et tavuk bakliyat.karbonhidrat daha az tuketiyorum.hergun 1 folik asit 1 glifor.1 avuc findik ve 1 avuc ceviz tuketiyorum.
ins dogru yapiyorumdur.benim mayis ayinda 2 yumurtam buyudu.onun 1i toplandi.o da kalitesizdi.o yuzden cok korkuyorum

Kuru ve yaş incir ye,aktardan da arı sütü,bal ğolen karışımı al(hakiki olacak ama)yumurta kalitesini arttırıyor cnm

maşallah canım ya ikiz galıba
hiç belli olmaz canım ya değeri 3 kattan fazla artıp tek olan da var düşük olup ikiz olan da.. hakkımızda hayırlısı ikiz olsa çifte bayram olir tabi:)

hiç belli olmaz canım ya değeri 3 kattan fazla artıp tek olan da var düşük olup ikiz olan da.. hakkımızda hayırlısı ikiz olsa çifte bayram olir tabi:)
aynen canım hayırlısı olsun ben tek olsun isterim ama ikiz bakımı zor olur gibime geliyor hakkımızda hayırlısı olsun artık

Kızlarrrr degerim 578 :))) hamileyim cok şükür binlerce şükür Allahima....hepinize tesekkur ederim destek oldunuz inandiniz benden cok cok seviyorum gormeden sizi....

canım bu habere hiç şaşırmadım demiştik kendinide bebekLERİNİ de üzme ..ikiz annesi olabilirsin hazırlıklı ol :) kese görmeye ne zaman gideceksin

canım bu habere hiç şaşırmadım demiştik kendinide bebekLERİNİ de üzme ..ikiz annesi olabilirsin hazırlıklı ol :) kese görmeye ne zaman gideceksin
Tatlimmm cok teşekkürler 10 gün sonra gel dedi doktorum bi daha test tekrarla demediler yapsam mi bilemedim...allah yuzumuzu güldürdü cok şükür sen ne zaman gideceksin :)

Tatlimmm cok teşekkürler 10 gün sonra gel dedi doktorum bi daha test tekrarla demediler yapsam mi bilemedim...allah yuzumuzu güldürdü cok şükür sen ne zaman gideceksin :)
ben bugün kan verdim yarın sonuç alıcam..2 ye katlanırsa 9 yada 10 eylül gideceğiz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…