- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.981
BENE BAŞLAMAK İSTİYORUM YA TEDAVİYE
Kuru ve yaş incir ye,aktardan da arı sütü,bal ğolen karışımı al(hakiki olacak ama)yumurta kalitesini arttırıyor cnmbende protein agirlikli besleniyorum.et tavuk bakliyat.karbonhidrat daha az tuketiyorum.hergun 1 folik asit 1 glifor.1 avuc findik ve 1 avuc ceviz tuketiyorum.
ins dogru yapiyorumdur.benim mayis ayinda 2 yumurtam buyudu.onun 1i toplandi.o da kalitesizdi.o yuzden cok korkuyorum
hiç belli olmaz canım ya değeri 3 kattan fazla artıp tek olan da var düşük olup ikiz olan da.. hakkımızda hayırlısı ikiz olsa çifte bayram olir tabi:)maşallah canım ya ikiz galıba
Kızlar tekrar teşekkür ederimpersa33 evet söylemiştin sizi dinlemedim üzüldüm cok pismanim cok şükür utandim :) cnm seninki ikiz diyolar arkadaslar bana da cift embriyo 578 acaba cift mi tek mi 12. Gun degeri... Umarım ikiz olur Canım ben de çok istiyorum ama nasip tabi
devamı da gelir insaallah :) darısı bekleyen herkese inşallahMaşallah bugünde çok güzel haberler geliyor tebrikler
Canim ben de transfer oncesi ve sonrası protein ağırlıklı beslendim genelde et yedim zaten en sevdiğim şeydir. Yumurtayı ihmal etme. Transferden sonra 3 gün evde kaldım ama sonrasında nerdeyse hergün gezmelerdeydim pikniğe gittim gezdim. Ama fazlaca Yalta kalmayacak şekilde oturdum. Hicbirsey taşımadım is yapmadım namazları bile oturarak kıldım. Drum bana 2 gün yat sonra normal hayatına dön dedi ama o kadar zor süreçten geçtik insan rahat olamiyorSöylediklerin için çok teşekkürler. Harikasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Ben de bu süreç de dediklerine dikkat edeyim tam da nasıl beslenmeliyim diye düşünüyordum... Transfer süreci boyunca et yemek demişssin onun önemli bir etkisi mi var ?
Hadi hayırlısı olsun canım benimben basladim da bir an once o asamalara gelmek istiyorum.bugun ignenin3.gunu
ben basladim da bir an once o asamalara gelmek istiyorum.bugun ignenin3.gunu
aynen canım hayırlısı olsun ben tek olsun isterim ama ikiz bakımı zor olur gibime geliyor hakkımızda hayırlısı olsun artıkhiç belli olmaz canım ya değeri 3 kattan fazla artıp tek olan da var düşük olup ikiz olan da.. hakkımızda hayırlısı ikiz olsa çifte bayram olir tabi:)
ben 63-64 arası gidip geliyor canım pkoyum çok zor zayıflıyorumkizlar kac kilosunuZ?ben 78 im.hamileligr engel olmaz ins
Olmaz canim olmaz ben tam 85kg vu sua ikiz bakalim allah sorununuzu hayir etsinn:)kizlar kac kilosunuZ?ben 78 im.hamileligr engel olmaz ins
Kızlarrrr degerim 578 :))) hamileyim cok şükür binlerce şükür Allahima....hepinize tesekkur ederim destek oldunuz inandiniz benden cok cok seviyorum gormeden sizi....
Canim 56 kilo 167 boy ve ikiz ihtimali var gibi degerime gore taşıyabilirim ins.kizlar kac kilosunuZ?ben 78 im.hamileligr engel olmaz ins
Tatlimmm cok teşekkürler 10 gün sonra gel dedi doktorum bi daha test tekrarla demediler yapsam mi bilemedim...allah yuzumuzu güldürdü cok şükür sen ne zaman gideceksin :)canım bu habere hiç şaşırmadım demiştik kendinide bebekLERİNİ de üzme ..ikiz annesi olabilirsin hazırlıklı ol :) kese görmeye ne zaman gideceksin
ben bugün kan verdim yarın sonuç alıcam..2 ye katlanırsa 9 yada 10 eylül gideceğiz inşallah..Tatlimmm cok teşekkürler 10 gün sonra gel dedi doktorum bi daha test tekrarla demediler yapsam mi bilemedim...allah yuzumuzu güldürdü cok şükür sen ne zaman gideceksin :)
Tebriklerrr cok sevindimmmm :))Kızlar Rabbimé binlerce kez şükürler olsun hamileyimm 11.gun degerim 134.78 cikti
Sağol canım benim inanamadım mutluluktan ağladım bu kez hala şoktayimmmTebriklerrr cok sevindimmmm :))
tebrik ederim canım hadi gözün aydın..Kızlar Rabbimé binlerce kez şükürler olsun hamileyimm 11.gun degerim 134.78 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?