- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.001
Kızlar Rabbimé binlerce kez şükürler olsun hamileyimm 11.gun degerim 134.78 cikti
canım benim gözün aydın çok mutlu oldum yaaaa sen diğer lalesin dimi :)) allah tamamına erdirsin inş. darısı başımızaKızlar Rabbimé binlerce kez şükürler olsun hamileyimm 11.gun degerim 134.78 cikti
Rabbim razi olsun canimtebrik ederim canım hadi gözün aydın..
Sağolasın canım benim.Hayırlı olsun çok sevindim
bugün de yüzümüz çok güldü allaha binlerce şükürler olsun bir sürü güzel haber aldık bide keseler imisı görmeye başlasak yavaş yavaş dimi.
Evet canım diğer Laleyim ama heyecandan bunun şifresini de hatırlamıyorum simdi:)canım benim gözün aydın çok mutlu oldum yaaaa sen diğer lalesin dimi :)) allah tamamına erdirsin inş. darısı başımıza
benimde cok az bi sıvı vardı ama ben transfer oldum dr bir risk görmedi
İnsaAllah hersey yolunda gider canım.
Yaa, benim doktor sıvı giderse transfer yapabilirim dedi. Senin yumurta toplama esnasında mı görülmüştü ilk sıvı?benimde cok az bi sıvı vardı ama ben transfer oldum dr bir risk görmedi
Ne kadar güzel yorumlamışsın, ben de öyle yapmak isterim inşallah.İnsaAllah hersey yolunda gider canım.
Sana tavsiyem transfer anını izle ben ilk defa kasmadim kendimi ve o ışığın beni aydınlattigini hissettim bu tedavimde tarifi imkânsızdı benim için
Hangi hastanede olmuştun tedavini canım?Ben de sabah akşam jel, günde 3 kez estrofem, clexane, ecoprin folbiol ve transferden beri 4 güne 1 proluton deport. Bir de kalcadan bant vardı ctesi kan sonucumu alınca çıkar dedi Dr. 3 aya kadar devam edilecekmis.. iştahsızlık mide bulantısı var birkaç gündür. Transferden 5 6 gün sonra da ishal oldum. Ara ara hala devam ediyor
belirtiler mi çoktu? yoksa içlerine mi doğduCok cok tesekkurler canim...benden baska herkes hamilesin diyordu ins devami da hayirlisiyla....
Çok güldüm, Allah iyiliğini versin.Hamile olunca ama adet gunun gelince vucut yine adet olacakmis gibi hissediyormus ve o belirtileri gosteriyormus.
Ee napsin yillarca kan akitmaya aliskinsimdi bebisi gorunce noluyoruz yav bu ne diye oda sasiriyordur
Canim belirtilerden ziyade iki embriyo yerlestirildi bi de belli bi sıkıntım yok benim esimden kaynakli yaptirdik ailem kesin tutar diyodu...herkese soylemedim bu surecte pek de fazla kimseye soylemeyin benim sadece ailwm biliyodu bi de bi arkadasim esimin ailesine de soylemedik kontrollü yapiyoruz dedik klomen fln yani...belirtiler mi çoktu? yoksa içlerine mi doğdu
Yumurtalarin icin kuru incir de tuketebilirsin canimbende protein agirlikli besleniyorum.et tavuk bakliyat.karbonhidrat daha az tuketiyorum.hergun 1 folik asit 1 glifor.1 avuc findik ve 1 avuc ceviz tuketiyorum.
ins dogru yapiyorumdur.benim mayis ayinda 2 yumurtam buyudu.onun 1i toplandi.o da kalitesizdi.o yuzden cok korkuyorum
Kızlar cok erken ama merak ediyorum benim tahmini dogum tarihimi kim hesaplsyabilir 19 agustos transferim 31 agustos öğrendim...2 agustos son adet tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?