2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Hayırlı olsun çok sevindim
bugün de yüzümüz çok güldü allaha binlerce şükürler olsun bir sürü güzel haber aldık bide keseler imisı görmeye başlasak yavaş yavaş dimi.
Sağolasın canım benim.
Ben hep diyordum ki ilk degerim de hamile olduğumu duyarsam Rabbimin izniyle değerde artar kese kalp atışı sorunsuz olur hissiyatimdi bu.
İnsaAllah hepimiz için aynı şey olur

Dualarımız seninle canım inş transferin gerçekleşir

canım benim gözün aydın çok mutlu oldum yaaaa sen diğer lalesin dimi :)) allah tamamına erdirsin inş. darısı başımıza
Evet canım diğer Laleyim ama heyecandan bunun şifresini de hatırlamıyorum simdi:)
Darısı başına insaAllah canim yarın hayırlısıyla görüşmeye git gerisi gelicek Rabbimin izniyle

benimde cok az bi sıvı vardı ama ben transfer oldum dr bir risk görmedi

İnsaAllah hersey yolunda gider canım.
Sana tavsiyem transfer anını izle ben ilk defa kasmadim kendimi ve o ışığın beni aydınlattigini hissettim bu tedavimde tarifi imkânsızdı benim için

Kızlar ben nasıl yardım alabilirim şifre için e post ama gelmiyor diğer hesabım i istiyorum

Kızlar cok erken ama merak ediyorum benim tahmini dogum tarihimi kim hesaplsyabilir 19 agustos transferim 31 agustos öğrendim...2 agustos son adet tarihim

Hangi hastanede olmuştun tedavini canım?

belirtiler mi çoktu? yoksa içlerine mi doğdu
Canim belirtilerden ziyade iki embriyo yerlestirildi bi de belli bi sıkıntım yok benim esimden kaynakli yaptirdik ailem kesin tutar diyodu...herkese soylemedim bu surecte pek de fazla kimseye soylemeyin benim sadece ailwm biliyodu bi de bi arkadasim esimin ailesine de soylemedik kontrollü yapiyoruz dedik klomen fln yani...

Yumurtalarin icin kuru incir de tuketebilirsin canim

Kızlar cok erken ama merak ediyorum benim tahmini dogum tarihimi kim hesaplsyabilir 19 agustos transferim 31 agustos öğrendim...2 agustos son adet tarihim

nerdeyse senle aynıyız.benim de transferim 18 ağustostu 30 ağustosta sonucu öğrendim. netten embriyo transfer tarihine göre hesapladım 8 mayıs 2016 görünüyor benimki. benim 3. gün transferi bu arada. 5. günse transfer değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…