- 3 Eylül 2014
- 706
- 669
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.021
bizde de öyle sadece eşimden kaynaklı canım, inşallah benimki de tutar seninki gibiCanim belirtilerden ziyade iki embriyo yerlestirildi bi de belli bi sıkıntım yok benim esimden kaynakli yaptirdik ailem kesin tutar diyodu...herkese soylemedim bu surecte pek de fazla kimseye soylemeyin benim sadece ailwm biliyodu bi de bi arkadasim esimin ailesine de soylemedik kontrollü yapiyoruz dedik klomen fln yani...
Hayırlı olsun tatlım sonuç bekleyenlerin yüzü hep gülsünKızlar Rabbimé binlerce kez şükürler olsun hamileyimm 11.gun degerim 134.78 cikti
konya novafertilde yaptırdım canım.Hangi hastanede olmuştun tedavini canım?
Bizim birebir aynı canım 3. Gun 18 ağustos :)nerdeyse senle aynıyız.benim de transferim 18 ağustostu 30 ağustosta sonucu öğrendim. netten embriyo transfer tarihine göre hesapladım 8 mayıs 2016 görünüyor benimki. benim 3. gün transferi bu arada. 5. günse transfer değişiyor.
Selam bugün bir arkadaş liste yapacak kimin hangi doktora gittiği de yazacakNeredeeee.yaptınız tup bebeklerinizi fikir verir misiniz
Seval tasdemiri duyan olduSelam bugün bir arkadaş liste yapacak kimin hangi doktora gittiği de yazacak
İlerleyen saatlerde paylaşır sanırım ben Bursa jinemed de tedavi oldum
Siz hangi şehirde oldugunuzu yazın ona göre cevap gelsin istersenizCvp ppp
Ins canım umarim sen de guzel haberlerini yazarsin buraya :)bizde de öyle sadece eşimden kaynaklı canım, inşallah benimki de tutar seninki gibi
İstanbulda mısın cnm? Ben maslak acıbadem prof dr bülent tıraşta oldum. İlk denememizdi ve pozitif sonuç aldık kan tahlilinde ama daha keseyi görmedik. Tavsiye eder misin dersen hoca çok iyi ama çok yoğun olduğu için sadece ilk görüşmede ve transferde görüyosun hocayı. Yumurta toplama dahil olmak üzere bütün süreci başka doktor yaptı. Önemli olan transfer ztn ama baya ilgilenilsin istiyosan o konuda olumsuz ne yazık ki.. Ama hastane ve hoca bence çok iyi.Neredeeee.yaptınız tup bebeklerinizi fikir verir misiniz
Cnm benimki blast 5. Gun baktim 6 mayis görünüyornerdeyse senle aynıyız.benim de transferim 18 ağustostu 30 ağustosta sonucu öğrendim. netten embriyo transfer tarihine göre hesapladım 8 mayıs 2016 görünüyor benimki. benim 3. gün transferi bu arada. 5. günse transfer değişiyor.
benimde aynı canım 8 9 mayıs çıkıyorKızlar cok erken ama merak ediyorum benim tahmini dogum tarihimi kim hesaplsyabilir 19 agustos transferim 31 agustos öğrendim...2 agustos son adet tarihim
Merhaba canım benim de iğnelerin 6. Günü ben de yeni başladım. Burada güzel haberleri aldıkça insanın morali yerine geliyor. İnşallah biz de yaşarız. Bir de kimseye söyleyememek var. Bu konunun cahiliyken bu topikte herkesin tedavisini duymak çoook güzelben basladim da bir an once o asamalara gelmek istiyorum.bugun ignenin3.gunu
Harika canım nazar değmesin tebrikler umutlarımız hep yeşersinKizlar belli oldu simdi ikinci betam, transfer sonrasi 9. Gunumdeyim, hcg degerim 69'dan 176 'ya yukselmis
Sagol canim, darisi herkese insallah. Sen gittin mi kontrole, yumurtalar ne alemdeymis?Harika canım nazar değmesin tebrikler umutlarımız hep yeşersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?