- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.041
Tebrik ederim. Antepte yaptirmistin değil mi. Aşılamayi da mi ayni yerde denemistiniz? Benimde eşim kaynaklı morfoloji düşük ama benim olmamistiCanim belirtilerden ziyade iki embriyo yerlestirildi bi de belli bi sıkıntım yok benim esimden kaynakli yaptirdik ailem kesin tutar diyodu...herkese soylemedim bu surecte pek de fazla kimseye soylemeyin benim sadece ailwm biliyodu bi de bi arkadasim esimin ailesine de soylemedik kontrollü yapiyoruz dedik klomen fln yani...
benim yumurta tplandıktan sonra 2.gün görülmüştü sadece karnımda deil ciğerlerimdede az vardı, 8 gün dostinex diye bi ilaç verdiler ve yumurta beyazı yedim günde 4 tane transferdede vardı ama suanda bitmiş.Yaa, benim doktor sıvı giderse transfer yapabilirim dedi. Senin yumurta toplama esnasında mı görülmüştü ilk sıvı?
Evet gittim canım 3 tü 4 yumurta olmuş 6. Gün, daha çok erken dedi . 2 gün sonra yani çarşamba tekrar gidicem. Haberine çok sevindim. Seni gördükçe iyice umutlanıyorum ama senin kadar yumurtam olmaz sanırım. Bir de bu ay topluycaz önümüzdeki ay transfer dedi seninde mi öyle oldu niye bu ay yapmıyo anlayamadım. Bir fikrin var mı? Sen bir daha ne zaman gidicen keseyi görmeyeSagol canim, darisi herkese insallah. Sen gittin mi kontrole, yumurtalar ne alemdeymis?
Canim dozunu arttirdi mi ilacin?benim ilk 3 kontrol 5'ti hep 1 tane fark var yani, bir anda artabilirEvet gittim canım 3 tü 4 yumurta olmuş 6. Gün, daha çok erken dedi . 2 gün sonra yani çarşamba tekrar gidicem. Haberine çok sevindim. Seni gördükçe iyice umutlanıyorum ama senin kadar yumurtam olmaz sanırım. Bir de bu ay topluycaz önümüzdeki ay transfer dedi seninde mi öyle oldu niye bu ay yapmıyo anlayamadım. Bir fikrin var mı? Sen bir daha ne zaman gidicen keseyi görmeye
Aaa ruh esim gelmis, hosgelmiissmerhaba kızlar benimde 21 ağustosta transferim oldu çok şükür tuttu darısı bekleyn arkadaşların başına ..
Ne güzel canım tebrik ederim ne güzel bir gün oldu bugün mutluluk katlanarak artıyorKizlar belli oldu simdi ikinci betam, transfer sonrasi 9. Gunumdeyim, hcg degerim 69'dan 176 'ya yukselmis
Istanbulda yaptracakkende. Ben yüzünü gormedigim doktor u istemem yaİstanbulda mısın cnm? Ben maslak acıbadem prof dr bülent tıraşta oldum. İlk denememizdi ve pozitif sonuç aldık kan tahlilinde ama daha keseyi görmedik. Tavsiye eder misin dersen hoca çok iyi ama çok yoğun olduğu için sadece ilk görüşmede ve transferde görüyosun hocayı. Yumurta toplama dahil olmak üzere bütün süreci başka doktor yaptı. Önemli olan transfer ztn ama baya ilgilenilsin istiyosan o konuda olumsuz ne yazık ki.. Ama hastane ve hoca bence çok iyi.
Evet canım rahim duvarı ince dedi menegog 75 lik gonal f i 300 e çıkardı. Bir de çatlama önleyici iğne verdi. Yumurta az ya inşallah donunca birşey olmaz bir de yaş 35 olunca genetik testi sordum. O da biraz kaliteyi etkiler vibi geliyor. Bilmiyorum. Sen genetik embriyo testi yaptırdın mı yada yaptıran var mı. Canım ne güzel haberini de aldın inşallah daha da güzel haberlerini alırız. Burdan hamiş haberi duymak çok güzel oluyo
Canim dozunu arttirdi mi ilacin?benim ilk 3 kontrol 5'ti hep 1 tane fark var yani, bir anda artabilirbenim ayni ay yapildi transferim kuzum ama bazen ilaclar rahimi inceltiyormus, seninki de istedigi kalinlikta degilse belki sansi arttirmak adina oyle yapacak olabilir canim. Amerika'da baya yaygin bir yontem hatta bu
kaç yumurta toplanmıştı sizin? dondurulmuş mu denediniz ikinciye?Tebrik ederim. Antepte yaptirmistin değil mi. Aşılamayi da mi ayni yerde denemistiniz? Benimde eşim kaynaklı morfoloji düşük ama benim olmamisti
Nerde yaptırdın tup bebegi cnm.hayırlı olsunKizlar belli oldu simdi ikinci betam, transfer sonrasi 9. Gunumdeyim, hcg degerim 69'dan 176 'ya yukselmis
demekki transfere kadar azalmış sıvı. kaç yumurta toplanmıştıbenim yumurta tplandıktan sonra 2.gün görülmüştü sadece karnımda deil ciğerlerimdede az vardı, 8 gün dostinex diye bi ilaç verdiler ve yumurta beyazı yedim günde 4 tane transferdede vardı ama suanda bitmiş.
Cok tesekkurler canim darisi basina..Ozel Ankara Tup Bebek MerkeziNerde yaptırdın tup bebegi cnm.hayırlı olsun
Amin tavdiye eder misin doktorun adı ne.bende araştırma asamasindayimCok tesekkurler canim darisi basina..Ozel Ankara Tup Bebek Merkezi
Canim transferin ertelenirse hiç üzülme. Benim haziranda toplandı yumurtalar. Progesteron hormonum yükseldi. Dr riske atmak istemedi ve dondurdu 3 embriyo yu. 2 kez adet ol gel dedi ağustosun 17 sinde transferim yapıldı çok şükür pozitif. Dondurulmuş embriyolarin tutunma ihtimali daha yüksek bu moral oldu bana. Sen de içini ferah tut. Geç olsun güç olmasın.Evet gittim canım 3 tü 4 yumurta olmuş 6. Gün, daha çok erken dedi . 2 gün sonra yani çarşamba tekrar gidicem. Haberine çok sevindim. Seni gördükçe iyice umutlanıyorum ama senin kadar yumurtam olmaz sanırım. Bir de bu ay topluycaz önümüzdeki ay transfer dedi seninde mi öyle oldu niye bu ay yapmıyo anlayamadım. Bir fikrin var mı? Sen bir daha ne zaman gidicen keseyi görmeye
Ccook sagol caniimNe güzel canım tebrik ederim ne güzel bir gün oldu bugün mutluluk katlanarak artıyor
Yaptirmadim canim, kalitesine zarar verirse diye cesaret edemedik acikcasi..insallah seninkini de duycaz canimmEvet canım rahim duvarı ince dedi menegog 75 lik gonal f i 300 e çıkardı. Bir de çatlama önleyici iğne verdi. Yumurta az ya inşallah donunca birşey olmaz bir de yaş 35 olunca genetik testi sordum. O da biraz kaliteyi etkiler vibi geliyor. Bilmiyorum. Sen genetik embriyo testi yaptırdın mı yada yaptıran var mı. Canım ne güzel haberini de aldın inşallah daha da güzel haberlerini alırız. Burdan hamiş haberi duymak çok güzel oluyo
17 yumurta toplandı.demekki transfere kadar azalmış sıvı. kaç yumurta toplanmıştı
Teşekkürler canim asilamalari özel hastanede yaptirdim tup bbek merkezine gitmedim canim...Tebrik ederim. Antepte yaptirmistin değil mi. Aşılamayi da mi ayni yerde denemistiniz? Benimde eşim kaynaklı morfoloji düşük ama benim olmamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?