- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.061
Harika ya ne güzel haber Allah tamamına erdirsinNerde yaptırdın tup bebegi cnm.hayırlı olsun
canımmmAaa ruh esim gelmis, hosgelmiiss
Kizlar kesercim beni de gecip 6.gunde yaptirmis kan testi va hayirlisiyla ikizleri geliyoooocanımmm
Çok benziyoruz ya17 yumurta toplandı.
ayy evet yaa dayanamdım merakımdan
Kizlar kesercim beni de gecip 6.gunde yaptirmis kan testi va hayirlisiyla ikizleri geliyoooo
canım benim doktor ikisini de 10. haftaya kadar kullan dedi..Hamisler simdi doktorumla konustum, estrofemi kes progestana devam dedi, sizin de oyle miiii?
13 ü döllendi, 9 u 5.güne geldi 1 tanesi transfer edildi 8 tansi donduruldu. transferden sonra 6.günde kanda poztifi gördüm inş seninde bebeğin tutunur. dostineks kullanıyomusunÇok benziyoruz yabenim de 16. Kaçı döllendi ve beşinci güne gelebildi?
Tebriklerrrrr :)Kızlar Rabbimé binlerce kez şükürler olsun hamileyimm 11.gun degerim 134.78 cikti
İnşallah sağol canım. Dostinex vermedi doktor. Bilsem önceden kullanırdım. Bakalım yarın öğreneceğim sıvının durumunu. Transfere kadar kendi kendine geçme ihtimali var dedi doktor. İnşallah öyle olmuştur hayrlısıyla.13 ü döllendi, 9 u 5.güne geldi 1 tanesi transfer edildi 8 tansi donduruldu. transferden sonra 6.günde kanda poztifi gördüm inş seninde bebeğin tutunur. dostineks kullanıyomusun
Kutlarım canım sıra kesede haydi hayırlısı :))Kizlar belli oldu simdi ikinci betam, transfer sonrasi 9. Gunumdeyim, hcg degerim 69'dan 176 'ya yukselmis
inş gecmiştir cnm seninki çok az demekki dr ilaç verme gereği duymamış bile,İnşallah sağol canım. Dostinex vermedi doktor. Bilsem önceden kullanırdım. Bakalım yarın öğreneceğim sıvının durumunu. Transfere kadar kendi kendine geçme ihtimali var dedi doktor. İnşallah öyle olmuştur hayrlısıyla.
Sagol canim artik nolur ver sen de kaniniKutlarım canım sıra kesede haydi hayırlısı :))
Eline sağlık canim hakkını helal et çok uğraştınvalla yoruldum listeyi yapacam diye.ben gidiyorum dinlenmeye.
iyi akşamlar herkesee
Az kaldı yatcaz kalkcaz vericem kanı :)))Sagol canim artik nolur ver sen de kanini
Ellerine sağlık canımvalla yoruldum listeyi yapacam diye.ben gidiyorum dinlenmeye.
iyi akşamlar herkesee
Çok sağolasın canım amin insaAllah tek bir kimse kalmasın bu topikde çok bereketli bir dönem sükürrrHayırlı olsun tatlım sonuç bekleyenlerin yüzü hep gülsün
Sağolasın canım benimTebriklerrrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?