2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

O ne demekmiş anlamadım büyümekten bahsetmesin )
Bilmiyom bende keseyi doktora gittiğimde o öyle dedi yumurtaliklarin aşırı şişmiş dedi doktoruna sor dedi Hemsireyle konuştum rahatsız olmadığın sürece sıkıntı Yok dedi ama benim sancılarım var karnım şiş internetten baktım tanısı ohss mus

Benim gibi yumurtaları şişen varmı doktor öyle dedi
Ben varım. Cumartesi günü kese görmeye gittiğimde dr a keseyi ararken canım yanıyor dedim bastırmayın. yumurtalar büyümüş dedi ben zaten o acıyla keseyi gösterirken keyfini bile çıkaramadım. 2 tarafımda da ara ara ağrı sızı oluyordu, ben tuttuğuna işaret diye yormuştum hep. Benden 14 yumurta toplanmıştı seninki kaçtı ?

Kac tane olduğunu söylemedi doktor benimde aklıma gelmedi sormak transfer gününe 4 tane kalmış 2 tane transfer etti 2 tanesini dondurduk peki ilaç birsey verdimi doktor

Kac tane olduğunu söylemedi doktor benimde aklıma gelmedi sormak transfer gününe 4 tane kalmış 2 tane transfer etti 2 tanesini dondurduk peki ilaç birsey verdimi doktor
Hayır vermedi zamanla geçer dedi. Dünden beri yok gibi. Şimdi de kötü hissediyorum hiçbirşey hissetmiyorum diye . Kalp atışını duymadan bana rahat yok maalesef. Benim transferim 10 Ağustostu. Sen de benden sonra oldun diye Hatırlıyorum ? Kalp için randevun ne zaman ? Bana 2 hafta sonraya verdiler. Zaman Geçmiyor

Günaydın kızlar benim lekelenmem devam ediyor geceden beri sizler de de oldumu?
Korkulacak bir durummu?

Merhaba arkadaslar,
Basligi yeni fark ettim. Ben de 21 Agustos ta tup bebek tedavisi icin ilk igneme basladim. Yas 37, Ankara Medicana İnternational Hastanesi, Dr Osman Denizhan Özgün .İlk denemem. Sperm sayi azligi ve hareketsizlik sorunumuz vardi. Suan 9-10 civari yumurta var gibi ama asil sayi OPU da belli olacak. 2-3 Eylul OPU tarihi...( tam tarih bugun netlesecek)...Hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun...

7 ağustos transferim 10 eylülde randevum kalp atışını duymaya gidecem rabbim nasip ederse dediğin gibi zaman geçmiyor

Günaydın kızlar benim lekelenmem devam ediyor geceden beri sizler de de oldumu?
Korkulacak bir durummu?
Günaydın canım kahverengi ise korkulacak bir şey yok bence, benim opum 9 gun once yapıldı gebetige gittigi icin transfer edilmedi ve hala kahverengi lekelerim devam ediyor transfer olsaydı ona baglayacaktim kirkacaktim o lekeler muhtemelen opu dan kalmadir rahat tut kalbini.

Ben de medicana da yaptırdım doktorum tolga ecemiş bugün transferimin 7.günü hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınız

Hayırlı olsun cnm hoşgeldin tüpçüler kervanına :) inşallah senin de güzel haberlerini alırız burası uğurlu topik hergün güzel şeyler duyuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…