- 30 Temmuz 2010
- 1.700
- 465
- 163
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.081
İst tüp bebek merkezi Aret kamar benim Dr um cnmCvp ppp
O ne demekmiş anlamadım büyümekten bahsetmesin )Benim gibi yumurtaları şişen varmı doktor öyle dedi
Bilmiyom bende keseyi doktora gittiğimde o öyle dedi yumurtaliklarin aşırı şişmiş dedi doktoruna sor dedi Hemsireyle konuştum rahatsız olmadığın sürece sıkıntı Yok dedi ama benim sancılarım var karnım şiş internetten baktım tanısı ohss musO ne demekmiş anlamadım büyümekten bahsetmesin )
Ben varım. Cumartesi günü kese görmeye gittiğimde dr a keseyi ararken canım yanıyor dedim bastırmayın. yumurtalar büyümüş dedi ben zaten o acıyla keseyi gösterirken keyfini bile çıkaramadım. 2 tarafımda da ara ara ağrı sızı oluyordu, ben tuttuğuna işaret diye yormuştum hep. Benden 14 yumurta toplanmıştı seninki kaçtı ?Benim gibi yumurtaları şişen varmı doktor öyle dedi
En cok da senden utandim canım çek kulaklarımı hak ettim bence :)
Kac tane olduğunu söylemedi doktor benimde aklıma gelmedi sormak transfer gününe 4 tane kalmış 2 tane transfer etti 2 tanesini dondurduk peki ilaç birsey verdimi doktorBen varım. Cumartesi günü kese görmeye gittiğimde dr a keseyi ararken canım yanıyor dedim bastırmayın. yumurtalar büyümüş dedi ben zaten o acıyla keseyi gösterirken keyfini bile çıkaramadım. 2 tarafımda da ara ara ağrı sızı oluyordu, ben tuttuğuna işaret diye yormuştum hep. Benden 14 yumurta toplanmıştı seninki kaçtı ?
Hayır vermedi zamanla geçer dedi. Dünden beri yok gibi. Şimdi de kötü hissediyorum hiçbirşey hissetmiyorum diye . Kalp atışını duymadan bana rahat yok maalesef. Benim transferim 10 Ağustostu. Sen de benden sonra oldun diye Hatırlıyorum ? Kalp için randevun ne zaman ? Bana 2 hafta sonraya verdiler. Zaman GeçmiyorKac tane olduğunu söylemedi doktor benimde aklıma gelmedi sormak transfer gününe 4 tane kalmış 2 tane transfer etti 2 tanesini dondurduk peki ilaç birsey verdimi doktor
7 ağustos transferim 10 eylülde randevum kalp atışını duymaya gidecem rabbim nasip ederse dediğin gibi zaman geçmiyorHayır vermedi zamanla geçer dedi. Dünden beri yok gibi. Şimdi de kötü hissediyorum hiçbirşey hissetmiyorum diye . Kalp atışını duymadan bana rahat yok maalesef. Benim transferim 10 Ağustostu. Sen de benden sonra oldun diye Hatırlıyorum ? Kalp için randevun ne zaman ? Bana 2 hafta sonraya verdiler. Zaman Geçmiyor
Günaydın canım kahverengi ise korkulacak bir şey yok bence, benim opum 9 gun once yapıldı gebetige gittigi icin transfer edilmedi ve hala kahverengi lekelerim devam ediyor transfer olsaydı ona baglayacaktim kirkacaktim o lekeler muhtemelen opu dan kalmadir rahat tut kalbini.Günaydın kızlar benim lekelenmem devam ediyor geceden beri sizler de de oldumu?
Korkulacak bir durummu?
Listeye nereden bakıcaz aceba?@oceanshine liste süper olmuş ellerine emeğine sağlık:)
Ben de medicana da yaptırdım doktorum tolga ecemiş bugün transferimin 7.günü hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınızMerhaba arkadaslar,
Basligi yeni fark ettim. Ben de 21 Agustos ta tup bebek tedavisi icin ilk igneme basladim. Yas 37, Ankara Medicana İnternational Hastanesi, Dr Osman Denizhan Özgün .İlk denemem. Sperm sayi azligi ve hareketsizlik sorunumuz vardi. Suan 9-10 civari yumurta var gibi ama asil sayi OPU da belli olacak. 2-3 Eylul OPU tarihi...( tam tarih bugun netlesecek)...Hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun...
AMİN CANIM AMİN SAGOL ALLAH RAZI OLSUN İNŞ.Evet canım diğer Laleyim ama heyecandan bunun şifresini de hatırlamıyorum simdi:)
Darısı başına insaAllah canim yarın hayırlısıyla görüşmeye git gerisi gelicek Rabbimin izniyle
İlk sayfa ilk msj cnmListeye nereden bakıcaz aceba?
Hayırlı olsun cnm hoşgeldin tüpçüler kervanına :) inşallah senin de güzel haberlerini alırız burası uğurlu topik hergün güzel şeyler duyuyoruzMerhaba arkadaslar,
Basligi yeni fark ettim. Ben de 21 Agustos ta tup bebek tedavisi icin ilk igneme basladim. Yas 37, Ankara Medicana İnternational Hastanesi, Dr Osman Denizhan Özgün .İlk denemem. Sperm sayi azligi ve hareketsizlik sorunumuz vardi. Suan 9-10 civari yumurta var gibi ama asil sayi OPU da belli olacak. 2-3 Eylul OPU tarihi...( tam tarih bugun netlesecek)...Hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?