2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

[QUOTEk, post: 42416838, member: 370882"]Gunaydin kizlar dun verdigim test snucu bugun cikti 7 gun 35 olan beta hcg 9 gun 120,7 ama hala cok dusuk [/QUOTE]

niye dusuk diyorsun canim ya degerin katlanmis sanirim. ben de dun yaptirdim 22 cikti
. 2. gun briyosu ve 11. gün. dun kendmi cok uzdüm deger düsük diye ama artmasi onemli diyorlar vebugün kendimi uzmeyi birakip pozitif dusunup ikinci teste bakacagim artik

Gunaydin kizlar dun verdigim test snucu bugun cikti 7 gun 35 olan beta hcg 9 gun 120,7 ama hala cok dusuk
Hayır canim ne düşügü 11. Gün 212 çıktı benim başka bir arkadaşın 111 çıktı arti iki katından fazla artmış değerin iki günde
gayet iyi duruyor hiç can sıkacak bişey yok
Çok yüksek olanlar ya dondurulmuş olanlar ya da çoğul gebelikler bu gayet normal bir değer

S.a arkadaşlar...Her nekadar yeni yazıyor olsam da sizlerin ilk günden beri sıkı takipçinizim.İnanın sizinle üzülüp,sizinle sevindim ve çok şeyler öğrendim sizlerden...Ve benim gibi sizleri uzaktan takip eden çok sayıda arkadaş olduğunu düşünüyorum..Benim transferimin 7.günü,bekleme aşamasındayım yani..Pozitif sonuç alan bütün arkadaşları yürekten tebrik ediyorum,hayırlı olsun inşallah..Diğer arkadaşlara da Mevlamdan kolaylıklar diliyorum..

benimde cuma toplandı.o gun başladım dostinex e .pazartesi transfesim oldu.ilaç listemi yazmışlar dostinexi yazmamışlar acaba önceden 7 gün kullan diye söyledikleri için mi yazmamışlar.bana doktorum tetra diye bi antibiyotik verdi toplamadan beri kullanıyorum sanırım kimsede yok bu ilaç.bir de transferin 4.günü E2 tahlili istediler acaba bu ne içindir.*ayyy çok soru sormuşum hakkını helal et cnm..

As hoşgeldin aramiza rabbim seninde yüzünü güldürsün dualarımız seninle

Hayırlı olsun cnm hoşgeldin tüpçüler kervanına :) inşallah senin de güzel haberlerini alırız burası uğurlu topik hergün güzel şeyler duyuyoruz
Teşekkürler canimcim... Hosbulduk...Evet tüm sayfalari olmasa da bayagi okudum topigi ve olumlu sonuc alanlari okudukca ben de onlarla sevindim, dua ettim... Rabbim hamile olan arkadaşlara çocuklarını saglikla kucaklarina almayi bizim gibi tedavi surecinde olanlara da pozitif sonuç gormeyi nasip eder inşallah!!!
Suan hastanede doktoru bekliyorum. Bakalim opu gunu belirlenecek mi bugun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…