- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.101
Çok tşkkr ederim:)İlk sayfa ilk msj cnm
Düşük değil canım çok güzel bir değer bizimkiler çok yüksek çıktı ikiz olabilir diyor doktor o Yüzden benceGunaydin kizlar dun verdigim test snucu bugun cikti 7 gun 35 olan beta hcg 9 gun 120,7 ama hala cok dusuk
Hayır canim ne düşügü 11. Gün 212 çıktı benim başka bir arkadaşın 111 çıktı arti iki katından fazla artmış değerin iki gündeGunaydin kizlar dun verdigim test snucu bugun cikti 7 gun 35 olan beta hcg 9 gun 120,7 ama hala cok dusuk
1.sayfaya tıkla canımListeye nereden bakıcaz aceba?
canım dostinex i transferden sonra da devam ettin mi?17 yumurta toplandı.
hayır düşük deyil canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsinGunaydin kizlar dun verdigim test snucu bugun cikti 7 gun 35 olan beta hcg 9 gun 120,7 ama hala cok dusuk
Tesekkur ederim kizlar dogru diyonuz benim beynim sasti uc kattan fazla artmis ya siz yazinca farkettim
Merhaba canım hayırlı olsun bence değerin normal sıkma canınıGunaydin kizlar dun verdigim test snucu bugun cikti 7 gun 35 olan beta hcg 9 gun 120,7 ama hala cok dusuk
evet transferden sonra 3 gün daha devam ettimcanım dostinex i transferden sonra da devam ettin mi?
As hoşgeldin aramiza rabbim seninde yüzünü güldürsün dualarımız seninleS.a arkadaşlar...Her nekadar yeni yazıyor olsam da sizlerin ilk günden beri sıkı takipçinizim.İnanın sizinle üzülüp,sizinle sevindim ve çok şeyler öğrendim sizlerden...Ve benim gibi sizleri uzaktan takip eden çok sayıda arkadaş olduğunu düşünüyorum..Benim transferimin 7.günü,bekleme aşamasındayım yani..Pozitif sonuç alan bütün arkadaşları yürekten tebrik ediyorum,hayırlı olsun inşallah..Diğer arkadaşlara da Mevlamdan kolaylıklar diliyorum..
Amin inş. canım çok teşekkür ediyorumAs hoşgeldin aramiza rabbim seninde yüzünü güldürsün dualarımız seninle
Canim benim oldu 3 gun surduuGünaydın kızlar benim lekelenmem devam ediyor geceden beri sizler de de oldumu?
Korkulacak bir durummu?
Teşekkürler canimcim... Hosbulduk...Evet tüm sayfalari olmasa da bayagi okudum topigi ve olumlu sonuc alanlari okudukca ben de onlarla sevindim, dua ettim... Rabbim hamile olan arkadaşlara çocuklarını saglikla kucaklarina almayi bizim gibi tedavi surecinde olanlara da pozitif sonuç gormeyi nasip eder inşallah!!!Hayırlı olsun cnm hoşgeldin tüpçüler kervanına :) inşallah senin de güzel haberlerini alırız burası uğurlu topik hergün güzel şeyler duyuyoruz
Hadi gozun aydin...İyi dusun güzel şeyler olsun insallah :)arkadaşlar 6.gün değerim 26 10.gün yani bugun 204 cıktı rahatladım biraz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?