- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.121
Gayet iyi canim, daha ne olsun. Burda cok yuksek hcg degerleri var ama aslinda normal olan seninki, onlarinki ikiz oldugu icin oyle. suradan da bakabilirsin, 14.gunde ortalama hcg degeri 129mus zatenTesekkur ederim kizlar dogru diyonuz benim beynim sasti uc kattan fazla artmis ya siz yazinca farkettim
Canim verdin mi kan?O ne demekmiş anlamadım büyümekten bahsetmesin )
Canim senin sonucun belli oldu muuuu?kızlar belirtileriniz başladı mı bu gece gögüs ağrısından uyuyamadım..adet olurken ki ağrı gibi değil bu şekilde dokunamıyorum..ve ağızda metalik tat derlerdi onu da bugün anladım :)
Cnm gözün aydın çok sevindim seninki de tek embriyoydu sanırım bnm gibi darısı bizlere inşallaharkadaşlar 6.gün değerim 26 10.gün yani bugun 204 cıktı rahatladım biraz :))
Çok güzel çıkmış canım değerin :) hayırlı olsun tekrardanarkadaşlar 6.gün değerim 26 10.gün yani bugun 204 cıktı rahatladım biraz :))
Tetra enfeksiyon oluşmasın diye veriliyor genelde herkes kullanıyor :)benimde cuma toplandı.o gun başladım dostinex e .pazartesi transfesim oldu.ilaç listemi yazmışlar dostinexi yazmamışlar acaba önceden 7 gün kullan diye söyledikleri için mi yazmamışlar.bana doktorum tetra diye bi antibiyotik verdi toplamadan beri kullanıyorum sanırım kimsede yok bu ilaç.bir de transferin 4.günü E2 tahlili istediler acaba bu ne içindir.*ayyy çok soru sormuşum hakkını helal et cnm..
bir defa denedik biz o da olmadı. 8 yumurta toplantı 1. Kalite olan ikisi transfer olmuştu ama 7. Gun kanamam başladı negatif oldu. Yarin 1 ay olacak sürekli kanamam var hala devam ediyor. 2. Su an için düşünmüyoruz. Kendiliğinden gelsin insallah artık. 3 yıllık evliyim yaşım 32kaç yumurta toplanmıştı sizin? dondurulmuş mu denediniz ikinciye?
Evetttttt nihayetttCanim verdin mi kan?
Canim benimki dondurulmuş transferi dün pozitifi gördüm şükür ve geceden başlayan kahve rengi akinti lekelenmem varGünaydın canım kahverengi ise korkulacak bir şey yok bence, benim opum 9 gun once yapıldı gebetige gittigi icin transfer edilmedi ve hala kahverengi lekelerim devam ediyor transfer olsaydı ona baglayacaktim kirkacaktim o lekeler muhtemelen opu dan kalmadir rahat tut kalbini.
Onu biliyoduk kuzucukKızlarrrrr nihayet kan testi yaptırdım. Hamileyimmmm :))))))
Prolaktin inizmi yüksek kızlar bende normalde kullanıyordum 15 günde çeyrek ama tedaviye başlayınca bıraktım drum ister kullan ister kullanma demişti kullanmadım bendebenimde cuma toplandı.o gun başladım dostinex e .pazartesi transfesim oldu.ilaç listemi yazmışlar dostinexi yazmamışlar acaba önceden 7 gün kullan diye söyledikleri için mi yazmamışlar.bana doktorum tetra diye bi antibiyotik verdi toplamadan beri kullanıyorum sanırım kimsede yok bu ilaç.bir de transferin 4.günü E2 tahlili istediler acaba bu ne içindir.*ayyy çok soru sormuşum hakkını helal et cnm..
Yerleşme kanamasi dedikleri sanırım insaAllah yarın katlanır da degerim içim rahat ederrrrCanim benim oldu 3 gun surduu
canım tetradox antibiyotik. Yumurtalar toplaniri en 4 gün kullanıp bırakmıştım. Transferim 2 ay sonra oldu o zaman da 4 gün kullan bırak demişti drbenimde cuma toplandı.o gun başladım dostinex e .pazartesi transfesim oldu.ilaç listemi yazmışlar dostinexi yazmamışlar acaba önceden 7 gün kullan diye söyledikleri için mi yazmamışlar.bana doktorum tetra diye bi antibiyotik verdi toplamadan beri kullanıyorum sanırım kimsede yok bu ilaç.bir de transferin 4.günü E2 tahlili istediler acaba bu ne içindir.*ayyy çok soru sormuşum hakkını helal et cnm..
200 dediler iyi mi ?Onu biliyoduk kuzucuktebrikler canim degerin nasil?
Olmaz miiii?200 dediler iyi mi ?
Amin :))Olmaz miiii?
Tekrar tebrikler canim degerlerin kat kat artsin insallah
Hayırlı olsun cnm hoşgeldin hamişler kervanınaKızlarrrrr nihayet kan testi yaptırdım. Hamileyimmmm :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?