- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.141
Hayırlı ugurlu olsun çok sevindim kaç çıktı sonuç:)Kızlarrrrr nihayet kan testi yaptırdım. Hamileyimmmm :))))))
Takvimin hayırlı olsun cnm :) ben keseyi görmeyi bekliyorum bi de yapmayı bilmiyorum zati :))))Hamilelik takvimi yaptım
Allahım utandirmasin. Herkese nasip etsin.
Bizlerle de paylaş sürecini hepimizin tecrübelerinden faydalanabilirsin:) valla hepimiz tüp bebek uzmanı olduk burda. Hangi ilaç neye iyi gelir kaç gün kaç doz .p :)) şaka bi yana Allah yardımcımız olsun kızlarTeşekkürler canimcim... Hosbulduk...Evet tüm sayfalari olmasa da bayagi okudum topigi ve olumlu sonuc alanlari okudukca ben de onlarla sevindim, dua ettim... Rabbim hamile olan arkadaşlara çocuklarını saglikla kucaklarina almayi bizim gibi tedavi surecinde olanlara da pozitif sonuç gormeyi nasip eder inşallah!!!
Suan hastanede doktoru bekliyorum. Bakalim opu gunu belirlenecek mi bugun?
Yaa bende istiyorum yapmak ama keseyi görmeden korkuyorum:) son 6 günümHamilelik takvimi yaptım
Allahım utandirmasin. Herkese nasip etsin.
Benim doktorum 19'unda gel kalp atisini da duyalim dedi, 18 gun beklemektense yaptim ben de takvim, olumlama gibi bir sey, siz de yapiiin..profil ayarlarindan muhtemel dogum tarihini ekliyosun canimmmTakvimin hayırlı olsun cnm :) ben keseyi görmeyi bekliyorum bi de yapmayı bilmiyorum zati :))))
Muhtemel doğum tarihini nerden hesapladın. Transfer tarihine göre bakınca başka yumurta toplama gününe göre bakınca başka çıkıyo benimBenim doktorum 19'unda gel kalp atisini da duyalim dedi, 18 gun beklemektense yaptim ben de takvim, olumlama gibi bir sey, siz de yapiiin..profil ayarlarindan muhtemel dogum tarihini ekliyosun canimmm
Canim terapi toplamadan itibaren kaç ğin kullandinizTetra enfeksiyon oluşmasın diye veriliyor genelde herkes kullanıyor :)
Muhtemel doğum tarihini nerden hesapladın. Transfer tarihine göre bakınca başka yumurta toplama gününe göre bakınca başka çıkıyo benim
Canim Tetra yi yumurta toplamadan itibaren kaç gün kullandinizCanim terapi toplamadan itibaren kaç ğin kullandiniz
3.ya da 5.gun embriyosu olmasina gore karisiklik olabiliyor canim su siteyi kullan..bu arada ilk girdigin tarihi almayabiliyor hemen dogru tarihi girdigine emin ol cnm
http://www.ivfconnections.com/forum...-Transfer-Retrieval-Ovulation-or-Insemination
4 gun canim..gunde 4 kere...Canim Tetra yi yumurta toplamadan itibaren kaç gün kullandiniz
Amin canim, insallah bebislerimiz saglikla gelecekkGaza geldim yaptım:) Allahım utandırma..
Tesekkur ederim :))Hayırlı olsun cnm hoşgeldin hamişler kervanına
Tesekkur ederim 200 dediler )Hayırlı ugurlu olsun çok sevindim kaç çıktı sonuç:)
Hayırlı olsunn....kucağımıza da alırız inş..Kızlarrrrr nihayet kan testi yaptırdım. Hamileyimmmm :))))))
İnşallah )Hayırlı olsunn....kucağımıza da alırız inş..
Zuzu hayırlı olsun :)
Değerde çok güzel çıkmış
Bende yaptım takvimi çok hevesim vardı allahım insalalh 9 ayin sonunu görmeyi nasip etsin hepimize takvimlerimixle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?