2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bizlerle de paylaş sürecini hepimizin tecrübelerinden faydalanabilirsin:) valla hepimiz tüp bebek uzmanı olduk burda. Hangi ilaç neye iyi gelir kaç gün kaç doz .p :)) şaka bi yana Allah yardımcımız olsun kızlar

Takvimin hayırlı olsun cnm :) ben keseyi görmeyi bekliyorum bi de yapmayı bilmiyorum zati :))))
Benim doktorum 19'unda gel kalp atisini da duyalim dedi, 18 gun beklemektense yaptim ben de takvim, olumlama gibi bir sey, siz de yapiiin..profil ayarlarindan muhtemel dogum tarihini ekliyosun canimmm

Benim doktorum 19'unda gel kalp atisini da duyalim dedi, 18 gun beklemektense yaptim ben de takvim, olumlama gibi bir sey, siz de yapiiin..profil ayarlarindan muhtemel dogum tarihini ekliyosun canimmm
Muhtemel doğum tarihini nerden hesapladın. Transfer tarihine göre bakınca başka yumurta toplama gününe göre bakınca başka çıkıyo benim

Kızlar muhtemel doğum tarihi Mayıs yazıyo çoğumuzda ama bence çoğumuz nisan annesi olucaz
Benim 4 yaşında oğluşum var o da tüp
Oğluma hamileyken burda grubumuz vardı Kasım anneleri diye çoğumuz ekimde doğurdukhayırlısıyla doğsun da Mayıs nisan farketmez gerçi
Öpüyoruz hepinizi oğluşumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…