2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

sağol canım..dr tekrarlamamı söylemedi bende yapıp gerilmek istemiyorum keseyi görmeyi beklicem..
Seninle degerlerimiz cok yakin canim (69-176), beklenen dogum tArihi de ayndr bana tekrar teste gerek yok dedi bi de estrofemi kes dedi ama emin olamadim ben, sana dedi mi boyle birsey..bi de kese kalp atisi birlikte olsun 3 hafta sonra gel dedi nasil beklenir ya? Sen ne zaman gideceksin?

merhaba histeroskopi olan arkadaşlar...doktor nasıl karar verdi buna? ben de istiyorum ama hoca gerek yok diyor..ilk denemem olacak ve içerde perde mi var miyom mu var neler var neler yok merak ediyorum...olur da pozitifi görürsem de bir şeyler yüzünden allah korusun terslik olmasın istiyorum ama işte

canımm benimde estrofem yarın bitecek..kese içinde ayın 10 unda gidecez inşallah..tüp bebek merkezlerin de mi devam ediyorsunuz..

Çok enteransınız ya :))) bende kesseler ilaçları diye dua ediyorum ))

Kızlar doktorum bana estrofeme devam dedi.. Kimi biraktiriyor kimi devam ettiriyor kafamı karışıyor

Ohhhh mşllahhhh allah tamamını erdirsin çok sevğndim cnm hamile anneler bizede dua edin bie cnm sürekli karnım ve kasıklarım agrıyo sen de böyle miydin
Bu topikteysenix hamile kalmama şansınız yok ona göre :)) ben transfer sonrasını bugün bi ara yazıcam belki yardımım olur diye ama evet kasık ağrım çoktu.

bereketli topik

benim de yumiler iyi gidiyor.bugun 4.gun e2 372 cikti.pkoluyum yumurta sayim fazla olacak gibi.sanirim dozla ilgili bi duzenleme yapilacaktir.ankaraaki doktor donus yapacak buradaki doktora onu bekliyorum.

eee siz keselerinizi biz daha yumileri konusuoz

Kızlar doktorum bana estrofeme devam dedi.. Kimi biraktiriyor kimi devam ettiriyor kafamı karışıyor
Benim de ondan karisti kafam canim ya bi de bazi doktorlar dozu azalta azalta biraktiriyor, gunde 3 tane icerken bir anda kesersem kanama falan olursa diye korkuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…