- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.181
Seninle degerlerimiz cok yakin canim (69-176), beklenen dogum tArihi de aynsağol canım..dr tekrarlamamı söylemedi bende yapıp gerilmek istemiyorum keseyi görmeyi beklicem..
Bebek yerleşmeye kendine yer yapmaya çalışıyormuş diyorlarBenim oyle canim ani kramplar giriyor karnima regl olacakmisim gibi bir de kasigimda batma hissi var
saol cnmmÇok güzel çıkmış canım değerin :) hayırlı olsun tekrardan
Transferden 12 gün sonra kan + 12 gün sonra kese için çağırdı beni dr. Yani 24 gün cnmkızlar kese transferden kac gün sonra görünüyo
Benim hemşire 1000 üstüne çıkarsa değerin utrasyona çağıracam dedi 1000 geçtiğinde aradım bir doktora görün dedi keseye bak baktım kese olusmustukızlar kese transferden kac gün sonra görünüyo
Hayırlı olsun canım ne guzel, yerleşme kanamasidir inşallah tabi yine doktoruna sor.Canim benimki dondurulmuş transferi dün pozitifi gördüm şükür ve geceden başlayan kahve rengi akinti lekelenmem var
canımm benimde estrofem yarın bitecek..kese içinde ayın 10 unda gidecez inşallah..tüp bebek merkezlerin de mi devam ediyorsunuz..Seninle degerlerimiz cok yakin canim (69-176), beklenen dogum tArihi de ayndr bana tekrar teste gerek yok dedi bi de estrofemi kes dedi ama emin olamadim ben, sana dedi mi boyle birsey..bi de kese kalp atisi birlikte olsun 3 hafta sonra gel dedi nasil beklenir ya? Sen ne zaman gideceksin ?
annem boğa kardeşim boğa Ablam in bebeği boga:)) maşallah boğa doldu ortalikOooo bebişimiz mayısta doğacak. Benim gibi bir boğa olacak
Ben bugün yoğun çalıştım görüşemedik dr'la ama haber bekliyorum arayacaklar birazdan haber veririm.Amiiiin. Allah nasip ederse tarihlerimiz de cok yakin canimbu arada estrofeme devam edio musun canim?bnm dr dun kes dedi, icime sinmedi aniden kesmek
15.gün benimZuzu senin bugun kacinci gun canim, 11 miydi?
Eee tabi o kadar test yaptım evde :))canım benimde 13. gün 3. gün embriyosu 171 çıktı..
senin haberinde şaşırtmadı bekliyorduk zatenhayırlı olsun canım..
Çok enteransınız ya :))) bende kesseler ilaçları diye dua ediyorum ))Ne güze
5 gün oldu öğreneli hala bende şaşkın im ne zaman kendimizle gelcez ki acaba
Benimki devam ediyor estorfemé hatta günde 6 tane kullanıyorum ben 2 tane ydi 3e çıkardı sonra 6 yaptı doktorum keseye kadar herseye devam.dedi bana benimde hiç bir ilacı kesesim yok zaten :)
Bu topikteysenix hamile kalmama şansınız yok ona göre :)) ben transfer sonrasını bugün bi ara yazıcam belki yardımım olur diye ama evet kasık ağrım çoktu.Ohhhh mşllahhhh allah tamamını erdirsin çok sevğndim cnm hamile anneler bizede dua edin bie cnm sürekli karnım ve kasıklarım agrıyo sen de böyle miydin
Benim de ondan karisti kafam canim ya bi de bazi doktorlar dozu azalta azalta biraktiriyor, gunde 3 tane icerken bir anda kesersem kanama falan olursa diye korkuyorummKızlar doktorum bana estrofeme devam dedi.. Kimi biraktiriyor kimi devam ettiriyor kafamı karışıyor
Şimdi sanki ilaçlarda koruyormus gibi geliyor bebisi ondanÇok enteransınız ya :))) bende kesseler ilaçları diye dua ediyorum ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?