2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Zuzu hayırlı olsun :)
Değerde çok güzel çıkmış
Bende yaptım takvimi çok hevesim vardı allahım insalalh 9 ayin sonunu görmeyi nasip etsin hepimize takvimlerimixle
Amiiiin. Allah nasip ederse tarihlerimiz de cok yakin canimbu arada estrofeme devam edio musun canim?bnm dr dun kes dedi, icime sinmedi aniden kesmek

Tesekkür ederim.Ben hala çok şaşkınım :)))
Ne güze
5 gün oldu öğreneli hala bende şaşkın im ne zaman kendimizle gelcez ki acaba
Amiiiin. Allah nasip ederse tarihlerimiz de cok yakin canimbu arada estrofeme devam edio musun canim?bnm dr dun kes dedi, icime sinmedi aniden kesmek
Benimki devam ediyor estorfemé hatta günde 6 tane kullanıyorum ben 2 tane ydi 3e çıkardı sonra 6 yaptı doktorum keseye kadar herseye devam.dedi bana benimde hiç bir ilacı kesesim yok zaten :)

Kızlar hepiniz adına çok sevindim ... Umarım ilerleyen zamanlarda ben de sizlere mutlu haberler verebilirim. Okudukça gözlerim doldu vallahi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
İnşallah sana da nasip olcak canım topiğimizin pozitif enerjisi bize yardım etti pozitif ol süreç boyunca hemen arkamızdan gelll bebislerin le :)

Takvimin hayırlı olsun cnm :) ben keseyi görmeyi bekliyorum bi de yapmayı bilmiyorum zati :))))

Yaa bende istiyorum yapmak ama keseyi görmeden korkuyorum:) son 6 günüm

Benim doktorum 19'unda gel kalp atisini da duyalim dedi, 18 gun beklemektense yaptim ben de takvim, olumlama gibi bir sey, siz de yapiiin..profil ayarlarindan muhtemel dogum tarihini ekliyosun canimmm
Aman yapalım gitsin gördükçe moral olur:)

Aynen cnm senle transfer günümüz ayni ama blast embriyo tarihi farkli hesaplanıyormus benimki senden 3 gun once gorunuyor....zaten tahmini gun olmuyor diyorlar da...:)
evet canım sağlıkla doğsunlarda :) gün gün gelişimini okumak inanılmaz güzel birşey..hergün eşime de gönderiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…