- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.161
Amiiiin. Allah nasip ederse tarihlerimiz de cok yakin canimZuzu hayırlı olsun :)
Değerde çok güzel çıkmış
Bende yaptım takvimi çok hevesim vardı allahım insalalh 9 ayin sonunu görmeyi nasip etsin hepimize takvimlerimixle
İnş hepimiz görürüzZuzu hayırlı olsun :)
Değerde çok güzel çıkmış
Bende yaptım takvimi çok hevesim vardı allahım insalalh 9 ayin sonunu görmeyi nasip etsin hepimize takvimlerimixle
Zuzu senin bugun kacinci gun canim, 11 miydi?Tesekkür ederim.Ben hala çok şaşkınım :)))
Ne güzeTesekkür ederim.Ben hala çok şaşkınım :)))
Benimki devam ediyor estorfemé hatta günde 6 tane kullanıyorum ben 2 tane ydi 3e çıkardı sonra 6 yaptı doktorum keseye kadar herseye devam.dedi bana benimde hiç bir ilacı kesesim yok zaten :)Amiiiin. Allah nasip ederse tarihlerimiz de cok yakin canimbu arada estrofeme devam edio musun canim?bnm dr dun kes dedi, icime sinmedi aniden kesmek
Aminnnnnnnn canım insalalh :)İnş hepimiz görürüz
Hamilelik ten Bebeğin gazına aşısına herşeyi paylaşmak nasip olur inş
İnşallah sana da nasip olcak canım topiğimizin pozitif enerjisi bize yardım etti pozitif ol süreç boyunca hemen arkamızdan gelll bebislerin le :)Kızlar hepiniz adına çok sevindim ... Umarım ilerleyen zamanlarda ben de sizlere mutlu haberler verebilirim. Okudukça gözlerim doldu vallahi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Takvimin hayırlı olsun cnm :) ben keseyi görmeyi bekliyorum bi de yapmayı bilmiyorum zati :))))
Yaa bende istiyorum yapmak ama keseyi görmeden korkuyorum:) son 6 günüm
Aman yapalım gitsin gördükçe moral olur:)Benim doktorum 19'unda gel kalp atisini da duyalim dedi, 18 gun beklemektense yaptim ben de takvim, olumlama gibi bir sey, siz de yapiiin..profil ayarlarindan muhtemel dogum tarihini ekliyosun canimmm
Ohhhh mşllahhhh allah tamamını erdirsin çok sevğndim cnm hamile anneler bizede dua edin bie cnm sürekli karnım ve kasıklarım agrıyo sen de böyle miydinTesekkur ederim 200 dediler )
canım benimde 13. gün 3. gün embriyosu 171 çıktı..benim 14. gün 172 çıktı ben öleyim o zaman
senin haberinde şaşırtmadı bekliyorduk zatenKızlarrrrr nihayet kan testi yaptırdım. Hamileyimmmm :))))))
test günüm dündü ben dayanamayıp c.tesi yaptırdım 74 çıktı dünde 171 çıktı çok şükür :)Canim senin sonucun belli oldu muuuu?
hayırlı olsun canım..bu takvimi yapmayı az beklemedikDayanamadım heves ettim yaptim olmus mu takvimim :)
Aynen cnm senle transfer günümüz ayni ama blast embriyo tarihi farkli hesaplanıyormus benimki senden 3 gun once gorunuyor....zaten tahmini gun olmuyor diyorlar da...:)hayırlı olsun canım..bu takvimi yapmayı az beklemedik
Hala benim agriyo canım karnımda kasiklarim da adet olacakmış gibi herkes de aynı mı acabaOhhhh mşllahhhh allah tamamını erdirsin çok sevğndim cnm hamile anneler bizede dua edin bie cnm sürekli karnım ve kasıklarım agrıyo sen de böyle miydin
MEVANURRRR çok güzel çıkmış değerin maşallahtest günüm dündü ben dayanamayıp c.tesi yaptırdım 74 çıktı dünde 171 çıktı çok şükür :)
evet canım sağlıkla doğsunlarda :) gün gün gelişimini okumak inanılmaz güzel birşey..hergün eşime de gönderiyorum :)Aynen cnm senle transfer günümüz ayni ama blast embriyo tarihi farkli hesaplanıyormus benimki senden 3 gun once gorunuyor....zaten tahmini gun olmuyor diyorlar da...:)
sağol canım..dr tekrarlamamı söylemedi bende yapıp gerilmek istemiyorum keseyi görmeyi beklicem..MEVANURRRR çok güzel çıkmış değerin maşallah
Oooo bebişimiz mayısta doğacak. Benim gibi bir boğa olacakAman yapalım gitsin gördükçe moral olur:)
Benim oyle canim ani kramplar giriyor karnima regl olacakmisim gibi bir de kasigimda batma hissi varHala benim agriyo canım karnımda kasiklarim da adet olacakmış gibi herkes de aynı mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?