2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Insallah yakinda sizin keseleri de konusacagiz canimm

Geç olsun güç olmasın
insallah bu topiğin şansı geçsin

canımm benimde estrofem yarın bitecek..kese içinde ayın 10 unda gidecez inşallah..tüp bebek merkezlerin de mi devam ediyorsunuz..
Canim onu da bilemedim, doktorumu cok sevdim ama herkesin uzmanlik alani farkli, bir de ben transfer icin beklerken onumden hamile insanlar gectikce cok ozenmistim, orada tedavide olan insanlara rahatsizlik verir mi bilemedim. sen napcan canim?

kızlar selam benim 12. gün değerim 241 di bugün 14. gün değerim 384 çıktı. tam 2 katı olmamış. tam% 60 artış olmuş doktor yeterli dedi ama yine de içime sinmedi. benim gibi olan var mı aranızda?

Benimde kafam ilaçlardan çok karışık pazartesi perşembe dostinex içiyorum ama dun dostineximi içmedim içime sıkıntı duştu içmemekle hata mı yaptım o kadar ilaç kullanıyorum estrofem,coraspin birde folik asitim var folbiol birde iğne progestan

Arkadaşlar devlet hastanesinde test yaptırabiliyor muyuz? yani acil kısmında...bu konuda bilgilendirebilirseniz sevinirim..

kızlar selam benim 12. gün değerim 241 di bugün 14. gün değerim 384 çıktı. tam 2 katı olmamış. tam% 60 artış olmuş doktor yeterli dedi ama yine de içime sinmedi. benim gibi olan var mı aranızda?
Yüzde 60 yeterli canım verdiğin saatten bile fsrkedebilir biraz da olsa ama normalde yeterli bir artış ,
Kız kardeşim ebe hemşire (hastanede tup bebek bölümü de var)
hergün arayıp bişey soruyorum bunu da sormuştum

Canim onu da bilemedim, doktorumu cok sevdim ama herkesin uzmanlik alani farkli, bir de ben transfer icin beklerken onumden hamile insanlar gectikce cok ozenmistim, orada tedavide olan insanlara rahatsizlik verir mi bilemedim. sen napcan canim?
canım kalp görmeye kadar devam edip daha sonra daha önce yumurta takibimi yaptıran doktorla devam ederim..tüp bebekte yeterince masraf oldu..tüp bebek muayene ücretleride fazla oluyor..artık yavrumun hazırlıkları olacak ya ne güzel heyecanlar.benim kalpte küçük sorun olunca doğum yapacağım hastanede kardiyolog dr nun olmasını soylemişti drum..

Arkadaşlar devlet hastanesinde test yaptırabiliyor muyuz? yani acil kısmında...bu konuda bilgilendirebilirseniz sevinirim..
Yapılıyor ama acil bir durum olması lazım yoksa muayene de almıyorlar (kanama riski yada başka hastalık varsa ilaç kulanmadan önce önlem amaçlı )
Ama nazını z geçerse bilmiyorum

Sende bursadasin bildiğim kadarıyla hangi doktoru dusunuyorsun
bende bursadayim

Arkadaslar transferin 5. Gunu doktor e2 tahlili istedi sonuca göre USG de olabilirmiş. Şimdi bu test ne işe yarıyor ve sonuc kaç çıkarsa iyi.cok mu yüksek olması lazım. Acaba bu testle bebisimin tutunup tutunmadigini anlayabilir miyim .?

evet canım bursadayım..şimdi nevin hanıma gidiyorum ama bahar hastanesinde ayşe hanıma gitmeyi düşünüyorum sen?
Bahar hastanesinde bir kaç arkadaşım Problem yaşamıştı o yüzden önyargım var ama doktor önemli olan dokrpr iyi olduktan sonra fatketmez şu An hiç bir fikrim yok resmen
Kendi doktoruma istiyorum öncelikle jinemed de önce onu değerlendircem.
Takibimi dorukta yaptırmıştım şeyma hanima çok seviyorum onu ama o kadar kalabalıkki sürekli bekleme durumun oluyor
Jimerde bi doktor varmış şu an bir kere denemek istiyorum
Hashimato hastayım arti bir durumum var
Kafam karışık kısacası :)

E2 ile anlaşılıyor deniyor hamilelik kadınlar kulübünde bi başlık vardı e2 testiyle ilgili netten arayim ca çıkıyor

banada sühendan hanım önerildi..ama ben bahar hastanesinde sorun yaşamadım..dr da iyi hastane ortamıda çok güzel orayı düşünüyorum ilerde ne olur bilemicem :)aslında biz de tüp bebeği jinemdde düşünüyorduk..nuray hanım gelecekti gelmeyince benimde tercihim bayan olunca pembe maviye geçtim..

Yapılıyor ama acil bir durum olması lazım yoksa muayene de almıyorlar (kanama riski yada başka hastalık varsa ilaç kulanmadan önce önlem amaçlı )
Ama nazını z geçerse bilmiyorum
Devlet hast.evimizin yanında sayılır yapsalar güzel olcaktı:) ama başka yere bakarız inş..teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…