2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim onu da bilemedim, doktorumu cok sevdim ama herkesin uzmanlik alani farkli, bir de ben transfer icin beklerken onumden hamile insanlar gectikce cok ozenmistim, orada tedavide olan insanlara rahatsizlik verir mi bilemedim. sen napcan canim?

Beni aradılar şimdi merkezden kan tahlili tekrarı istemediler ve 15 gün sonraya randevu verdiler ilaçlara da aynen devam edecekmişim.

Suhendam hanima birkac arkadaşım da gitti çok beğeniyorlar onu
Pembe mavi benim de aklımdaydı ama jinemed de arkadasimda hamile kaldı yeni ilk seferinde bende oraya gittim çok. Memnun kaldım çok disiplinli çok uzmanlar .

muhabbetinize kulak misafiri oldum kizlar bende pembe maviyi dusunuyordum sonra jinemed de karar verdim. insallah bebegim benimle olursa aklimda bahar var. hayirlisi bakalim

murat bey dalında çok uzman biri..ama ben negatif olsaydı yine pembe maviyi düşünecektim..o kadar memnun kaldım..hastane dizayn ve hijyen olarakta çok iyi..dfoğum ücreti uygun olsaydı devam ederdim ama 4 5 bin doğum için fazla geldi..
muhabbetinize kulak misafiri oldum kizlar bende pembe maviyi dusunuyordum sonra jinemed de karar verdim. insallah bebegim benimle olursa aklimda bahar var. hayirlisi bakalim
sen de mi bursadasın canım :) baharda hangi dr peki

Arkadaşlarrrrrrr söylemesi ayıp :))) ama söylicemm transferden sonra kan trstine kadar cinsel ilişkide bulunmayın dediler.Eeee kan testini yaptık doktoruna soran ya da doktoru bilgi veren var mı ????

Arkadaşlarrrrrrr söylemesi ayıp :))) ama söylicemm transferden sonra kan trstine kadar cinsel ilişkide bulunmayın dediler.Eeee kan testini yaptık doktoruna soran ya da doktoru bilgi veren var mı ????
bende sormadım ama keseye kadar olmayacak canım..o zaman dr a sorulur artık..

Geçmiş canım, haklıymışsın. Transferim oldu. İnşallah ben de senin gibi ve Happinessss Z zuzu3434 lale99 ve daha sayamadığım pek çok hamiş arkadaş gibi yazarım burayaaa.
inşallah canım duamız sizinle..bolca meryem ve fetiih suresi oku..ya halık ya bari ya musavvir ve esmaül hüsnayla dua et..

Geçmiş canım, haklıymışsın. Transferim oldu. İnşallah ben de senin gibi ve Happinessss Z zuzu3434 lale99 ve daha sayamadığım pek çok hamiş arkadaş gibi yazarım burayaaa.
Canim benimm hayirlisiyla guzel haberlerini bekliyoruz..gittigidiyordan doldur predictor earlyleri 5.gun basla teste, bos yere stres yasama 10 gun boyuncadualarim hepimizle kuzucum

Ay dun dr beni sapik sanar diye soramadim ya yoksa geldi aklimaayalniz benim tup bebekle anne olan arkadasima ilk 3 ay yasakti, esini dusun

Beni aradılar şimdi merkezden kan tahlili tekrarı istemediler ve 15 gün sonraya randevu verdiler ilaçlara da aynen devam edecekmişim.
Benim esim de tutturdu yarin bi daha baktiralim hcg diye. Pimpirikli midir nedir? Ben estrofeme devam ediim en iisi, dr kizarsa duymamisim derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…