- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.221
Kızlar bugün 12 günüm değer 1789 ay sonra da böyle olsun bebeklerimiz insallah
teşekkürler canım inşallah 2 gün sonra daha iyi olur.Yüzde 60 yeterli canım verdiğin saatten bile fsrkedebilir biraz da olsa ama normalde yeterli bir artış ,
Kız kardeşim ebe hemşire (hastanede tup bebek bölümü de var)
hergün arayıp bişey soruyorum bunu da sormuştum
Çok şanslısın papatya :)))Yüzde 60 yeterli canım verdiğin saatten bile fsrkedebilir biraz da olsa ama normalde yeterli bir artış ,
Kız kardeşim ebe hemşire (hastanede tup bebek bölümü de var)
hergün arayıp bişey soruyorum bunu da sormuştum
Benim de dr.um nevin hanım canım..evet canım bursadayım..şimdi nevin hanıma gidiyorum ama bahar hastanesinde ayşe hanıma gitmeyi düşünüyorum sen?
Canim onu da bilemedim, doktorumu cok sevdim ama herkesin uzmanlik alani farkli, bir de ben transfer icin beklerken onumden hamile insanlar gectikce cok ozenmistim, orada tedavide olan insanlara rahatsizlik verir mi bilemedim. sen napcan canim?
Suhendam hanima birkac arkadaşım da gitti çok beğeniyorlar onubanada sühendan hanım önerildi..ama ben bahar hastanesinde sorun yaşamadım..dr da iyi hastane ortamıda çok güzel orayı düşünüyorum ilerde ne olur bilemicem :)aslında biz de tüp bebeği jinemdde düşünüyorduk..nuray hanım gelecekti gelmeyince benimde tercihim bayan olunca pembe maviye geçtim..
Sen bi dene bence tup bebek yaptığımızı bilince sağolsun doktorlar imtiyaz tanıyorlar bizeDevlet hast.evimizin yanında sayılır yapsalar güzel olcaktı:) ama başka yere bakarız inş..teşekkür ederim...
Allaha Şükür ama tabi eksileri de var resmen askeri disiplin uyguladı kardeşim bu süreçte :)Çok şanslısın papatya :)))
Suhendam hanima birkac arkadaşım da gitti çok beğeniyorlar onu
Pembe mavi benim de aklımdaydı ama jinemed de arkadasimda hamile kaldı yeni ilk seferinde bende oraya gittim çok. Memnun kaldım çok disiplinli çok uzmanlar .
murat bey dalında çok uzman biri..ama ben negatif olsaydı yine pembe maviyi düşünecektim..o kadar memnun kaldım..hastane dizayn ve hijyen olarakta çok iyi..dfoğum ücreti uygun olsaydı devam ederdim ama 4 5 bin doğum için fazla geldi..Suhendam hanima birkac arkadaşım da gitti çok beğeniyorlar onu
Pembe mavi benim de aklımdaydı ama jinemed de arkadasimda hamile kaldı yeni ilk seferinde bende oraya gittim çok. Memnun kaldım çok disiplinli çok uzmanlar .
sen de mi bursadasın canım :) baharda hangi dr pekimuhabbetinize kulak misafiri oldum kizlarbende pembe maviyi dusunuyordum sonra jinemed de karar verdim. insallah bebegim benimle olursa aklimda bahar var. hayirlisi bakalim
Aferin ona :))Allaha Şükür ama tabi eksileri de var resmen askeri disiplin uyguladı kardeşim bu süreçte :)
ben çok memnun kaldım canım fazla konuşkan biri değil ama işinde uzman bir hekim..umarım sende memnun kalırsın..ne aşamadasın..Benim de dr.um nevin hanım canım..
Geçmiş canım, haklıymışsın. Transferim oldu. İnşallah ben de senin gibi veinş gecmiştir cnm seninki çok az demekki dr ilaç verme gereği duymamış bile,
bende sormadım ama keseye kadar olmayacak canım..o zaman dr a sorulur artık..Arkadaşlarrrrrrr söylemesi ayıp :))) ama söylicemm transferden sonra kan trstine kadar cinsel ilişkide bulunmayın dediler.Eeee kan testini yaptık doktoruna soran ya da doktoru bilgi veren var mı ????
İnsaAllah yazacaksın canım ğercekten bereketli Rahman i bir topik burasi tek bir kişi kalmayacak Rabbimin izniyleGeçmiş canım, haklıymışsın. Transferim oldu. İnşallah ben de senin gibi veHappinessss Z zuzu3434 lale99 ve daha sayamadığım pek çok hamiş arkadaş gibi yazarım burayaaa.
inşallah canım duamız sizinle..bolca meryem ve fetiih suresi oku..ya halık ya bari ya musavvir ve esmaül hüsnayla dua et..Geçmiş canım, haklıymışsın. Transferim oldu. İnşallah ben de senin gibi veHappinessss Z zuzu3434 lale99 ve daha sayamadığım pek çok hamiş arkadaş gibi yazarım burayaaa.
Canim benimm hayirlisiyla guzel haberlerini bekliyoruz..gittigidiyordan doldur predictor earlyleri 5.gun basla teste, bos yere stres yasama 10 gun boyuncaGeçmiş canım, haklıymışsın. Transferim oldu. İnşallah ben de senin gibi veHappinessss Z zuzu3434 lale99 ve daha sayamadığım pek çok hamiş arkadaş gibi yazarım burayaaa.
Ay dun dr beni sapik sanar diye soramadim ya yoksa geldi aklimaaArkadaşlarrrrrrr söylemesi ayıp :))) ama söylicemm transferden sonra kan trstine kadar cinsel ilişkide bulunmayın dediler.Eeee kan testini yaptık doktoruna soran ya da doktoru bilgi veren var mı ????
Benim esim de tutturdu yarin bi daha baktiralim hcg diye. Pimpirikli midir nedir? Ben estrofeme devam ediim en iisi, dr kizarsa duymamisim derimBeni aradılar şimdi merkezden kan tahlili tekrarı istemediler ve 15 gün sonraya randevu verdiler ilaçlara da aynen devam edecekmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?