2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ya kızlar telde ki gebelik takviminde 9 mayıs gösteriyor doğumu bu site de 10 mayıs hangisi doğru ki ?
Canim ben usenmedim kendime gun gun excel tablo hazirladim, 40 haftanin doldugu gun o sitenin dedigi tarih cikti, dogru yanisenin kacinci gun embriyosu ve hangi tarihte oldu transfer?

Benim de ondan karisti kafam canim ya bi de bazi doktorlar dozu azalta azalta biraktiriyor, gunde 3 tane icerken bir anda kesersem kanama falan olursa diye korkuyorumm
ben günde 3 le başladım transferden önce. . Aynen devam dedi öyle de yapacam şimdi kese için gidince burdaki bırak dese napacam:)))))

Arkadaşlar devlet hastanesinde test yaptırabiliyor muyuz? yani acil kısmında...bu konuda bilgilendirebilirseniz sevinirim..
canım acil normalde bakmaz ama ben daha önce doktora rica etmiştim biraz yağla doktoru yapar:))(

Arkadaşlarrrrrrr söylemesi ayıp :))) ama söylicemm transferden sonra kan trstine kadar cinsel ilişkide bulunmayın dediler.Eeee kan testini yaptık doktoruna soran ya da doktoru bilgi veren var mı ????
valla canım bizde bir aydır iliski yok kocam isyanlarda:))) doktora soracam diyor ben de utanirim sorma diyorum:))) ikizlerde 9 ay yasak bildiğim kadarıyla :))) umarım ikizdir ve 9 ay kudursun. Hiç acimiyorum.. klomen tedavisinde Aşılamada gün aşırı ilişki dediklerinde verem etmişti beni sürünsün

ben çok memnun kaldım canım fazla konuşkan biri değil ama işinde uzman bir hekim..umarım sende memnun kalırsın..ne aşamadasın..
Benim transferin 7.günü,beklemedeyim yani..Söylediğin gibi çok konuşkan ve bazı arkadaşların bahsettiği gibi hastasını kapılara kadar uğurlayan..vb değil ama benim beklentim de bu değil zaten..Ondan da merkezden de memnun kaldık biz de..Sakin, düzenli ve ilgililer genel olarak..bunlar vesile tabi canım..artık takdiri ilahi..Mevlam ne nasib ettiyse onu göreceğiz...

muhabbetinize kulak misafiri oldum kizlar bende pembe maviyi dusunuyordum sonra jinemed de karar verdim. insallah bebegim benimle olursa aklimda bahar var. hayirlisi bakalim
Karşılaştık mi acaba jinemed de :)
Jinemed den gerçekten memnun kaldık
hijyenik,sistemli, disiplinli
murat Bey herseyi ayrıntısına kadar açıklıyor hilal hemşire zaten çok işinin ehli embriyolog larını söylemiyorum bile
İnsalalh sende ordan güzel sonuçla ayrılırsin benjm gibi :)

Acaba ne anlattın hiçbirsey anlamadım :)))) diyorumki ben transferden sonra 15.gün test yaptım ya 200 çıktı zaten 15.günde 160 ve yukarısı kabul edilirmiş.Senin degerin zaten yüksek :)))))
Opu dedigim yumurta toplamanin kisaltilmisiydi minnosyumurta toplamam 17sinde, transferim de 22sinde yapildi, ondan bilemedim canim

Çok saçma değil mi ya biz şimdi 5 haftalık mı hamileyiz )))
Canim aslinda bugun 4 hafta 1 gunluk hamileyim mesela ben. Bu durumda da 5.haftanin icindeyim. Senin de oyle..Boyle sacma bi hesaplama yontemi var..sana da yapim mi kiz excel?benim butun hamile arkadslarin vardi gun gun belirtilerini falan yazarlardi, onlardan ozenip hazirladim

:)))) süpersin

Arkadaşlarrrrrrr söylemesi ayıp :))) ama söylicemm transferden sonra kan trstine kadar cinsel ilişkide bulunmayın dediler.Eeee kan testini yaptık doktoruna soran ya da doktoru bilgi veren var mı ????
Ikinci kan testime gidince de yasak demisti. Cuma doktordaydim yine yasak dedi. Bir dahaki randevum 11eylul.ozamanda yasak der muhtemelen. Su an 7+4teyim.
Yalniz her seferinde biz sormadan soyledi cok mu kuduruk gorunuyorum bilemedimm kendimden supjelendim.gidip bir aynaya bakim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…