- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.241
Canim ben usenmedim kendime gun gun excel tablo hazirladim, 40 haftanin doldugu gun o sitenin dedigi tarih cikti, dogru yaniYa kızlar telde ki gebelik takviminde 9 mayıs gösteriyor doğumu bu site de 10 mayıs hangisi doğru ki ?
Ay dun dr beni sapik sanar diye soramadim ya yoksa geldi aklimaayalniz benim tup bebekle anne olan arkadasima ilk 3 ay yasakti, esini dusun
Esim de ayni tepkiyi verdi duyunca3 ay mı yuh yaaaa :))) o ne öyle be daha neler :))
Benim esim de tutturdu yarin bi daha baktiralim hcg diye. Pimpirikli midir nedir? Ben estrofeme devam ediim en iisi, dr kizarsa duymamisim derim
Geçmiş canım, haklıymışsın. Transferim oldu. İnşallah ben de senin gibi veHappinessss Z zuzu3434 @lale99 ve daha sayamadığım pek çok hamiş arkadaş gibi yazarım burayaaa.
Dun transfer sonrasi 10.gunde 176'ydi canim. 15 dedigin opu sonrasi 15 gunse o zaman 15'ti15.günde 160 üzeri sonuç bekleriz dedi bilgine ...
Canim ben usenmedim kendime gun gun excel tablo hazirladim, 40 haftanin doldugu gun o sitenin dedigi tarih cikti, dogru yanisenin kacinci gun embriyosu ve hangi tarihte oldu transfer?
ben günde 3 le başladım transferden önce. . Aynen devam dedi öyle de yapacam şimdi kese için gidince burdaki bırak dese napacam:)))))Benim de ondan karisti kafam canim ya bi de bazi doktorlar dozu azalta azalta biraktiriyor, gunde 3 tane icerken bir anda kesersem kanama falan olursa diye korkuyorumm
canım acil normalde bakmaz ama ben daha önce doktora rica etmiştim biraz yağla doktoru yapar:))(Arkadaşlar devlet hastanesinde test yaptırabiliyor muyuz? yani acil kısmında...bu konuda bilgilendirebilirseniz sevinirim..
valla canım bizde bir aydır iliski yok kocam isyanlarda:))) doktora soracam diyor ben de utanirim sorma diyorum:))) ikizlerde 9 ay yasak bildiğim kadarıyla :))) umarım ikizdir ve 9 ay kudursun. Hiç acimiyorum.. klomen tedavisinde Aşılamada gün aşırı ilişki dediklerinde verem etmişti beni sürünsünArkadaşlarrrrrrr söylemesi ayıp :))) ama söylicemm transferden sonra kan trstine kadar cinsel ilişkide bulunmayın dediler.Eeee kan testini yaptık doktoruna soran ya da doktoru bilgi veren var mı ????
Dun transfer sonrasi 10.gunde 176'ydi canim. 15 dedigin opu sonrasi 15 gunse o zaman 15'ti
Benim transferin 7.günü,beklemedeyim yani..Söylediğin gibi çok konuşkan ve bazı arkadaşların bahsettiği gibi hastasını kapılara kadar uğurlayan..vb değil ama benim beklentim de bu değil zaten..Ondan da merkezden de memnun kaldık biz de..Sakin, düzenli ve ilgililer genel olarak..bunlar vesile tabi canım..artık takdiri ilahi..Mevlam ne nasib ettiyse onu göreceğiz...ben çok memnun kaldım canım fazla konuşkan biri değil ama işinde uzman bir hekim..umarım sende memnun kalırsın..ne aşamadasın..
Karşılaştık mi acaba jinemed de :)muhabbetinize kulak misafiri oldum kizlarbende pembe maviyi dusunuyordum sonra jinemed de karar verdim. insallah bebegim benimle olursa aklimda bahar var. hayirlisi bakalim
Opu dedigim yumurta toplamanin kisaltilmisiydi minnosAcaba ne anlattın hiçbirsey anlamadım :)))) diyorumki ben transferden sonra 15.gün test yaptım ya 200 çıktı zaten 15.günde 160 ve yukarısı kabul edilirmiş.Senin degerin zaten yüksek :)))))
Ohh cok yakismis..olumlu dusunuyoruz ki olumlu olsun canim..Ay insani cok fena gaza getiriyorsunuz ben de yaptim takvim daha test gunum bile gelmedi
Canim aslinda bugun 4 hafta 1 gunluk hamileyim mesela ben. Bu durumda da 5.haftanin icindeyim. Senin de oyle..Boyle sacma bi hesaplama yontemi var..sana da yapim mi kiz excel?benim butun hamile arkadslarin vardi gun gun belirtilerini falan yazarlardi, onlardan ozenip hazirladimÇok saçma değil mi ya biz şimdi 5 haftalık mı hamileyiz )))
:)))) süpersinben günde 3 le başladım transferden önce. . Aynen devam dedi öyle de yapacam şimdi kese için gidince burdaki bırak dese napacam:)))))
canım acil normalde bakmaz ama ben daha önce doktora rica etmiştim biraz yağla doktoru yapar:))(
valla canım bizde bir aydır iliski yok kocam isyanlarda:))) doktora soracam diyor ben de utanirim sorma diyorum:))) ikizlerde 9 ay yasak bildiğim kadarıyla :))) umarım ikizdir ve 9 ay kudursun. Hiç acimiyorum.. klomen tedavisinde Aşılamada gün aşırı ilişki dediklerinde verem etmişti beni sürünsün
Ikinci kan testime gidince de yasak demisti. Cuma doktordaydim yine yasak dedi. Bir dahaki randevum 11eylul.ozamanda yasak der muhtemelen. Su an 7+4teyim.Arkadaşlarrrrrrr söylemesi ayıp :))) ama söylicemm transferden sonra kan trstine kadar cinsel ilişkide bulunmayın dediler.Eeee kan testini yaptık doktoruna soran ya da doktoru bilgi veren var mı ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?