- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.261
İyiki bu topikte sen varsın :))) neşelendiriyosun beni ))Canim aslinda bugun 4 hafta 1 gunluk hamileyim mesela ben. Bu durumda da 5.haftanin icindeyim. Senin de oyle..Boyle sacma bi hesaplama yontemi var..sana da yapim mi kiz excel?benim butun hamile arkadslarin vardi gun gun belirtilerini falan yazarlardi, onlardan ozenip hazirladim
Ikinci kan testime gidince de yasak demisti. Cuma doktordaydim yine yasak dedi. Bir dahaki randevum 11eylul.ozamanda yasak der muhtemelen. Su an 7+4teyim.
Yalniz her seferinde biz sormadan soyledi cok mu kuduruk gorunuyorum bilemedimmkendimden supjelendim.gidip bir aynaya bakim bari
Canim benim asil sen iyi ki varsin, seni sana ilk test yaptirmaya calistigim gunden beri kanka olarak gozume kestirdim zatenİyiki bu topikte sen varsın :))) neşelendiriyosun beni ))
Cıs onlar cıs .yaklasmaAnlamıyorum ben ama ya neden yasak. Çogu internet sitesinde de faydalı diyor oysaki :)))?
Ay cok gulduuummm, cok tatlisiniz kizlar ya iyi ki varsinizIkinci kan testime gidince de yasak demisti. Cuma doktordaydim yine yasak dedi. Bir dahaki randevum 11eylul.ozamanda yasak der muhtemelen. Su an 7+4teyim.
Yalniz her seferinde biz sormadan soyledi cok mu kuduruk gorunuyorum bilemedimmkendimden supjelendim.gidip bir aynaya bakim bari
O sizin sweetliginiz canumAy cok gulduuummm, cok tatlisiniz kizlar ya iyi ki varsiniz
Tam da şu an çok sesli kahkaha atıyorum kocam şaşıracak :))))))Canim benim asil sen iyi ki varsin, seni sana ilk test yaptirmaya calistigim gunden beri kanka olarak gozume kestirdim zaten
Karşılaştık mi acaba jinemed de :)
Jinemed den gerçekten memnun kaldık
hijyenik,sistemli, disiplinli
murat Bey herseyi ayrıntısına kadar açıklıyor hilal hemşire zaten çok işinin ehli embriyolog larını söylemiyorum bile
İnsalalh sende ordan güzel sonuçla ayrılırsin benjm gibi :)
Cıs onlar cıs .yaklasmadoguma yakin zamanda doguramayanlar icin faydali bir sey canim. Dogumu tetikliyormus cunku iliski. Allah esirgesin simdide riskli sonemdeyiz. Zor asamalarla bu noktaya geldik.sabir.sabir yani. Bide bizi dusunun.gecen ayda dondurulmus yaptirmistikm ikisi ustuste geldi
Sorarsa unique kankam beni sevgiye bogdu deTam da şu an çok sesli kahkaha atıyorum kocam şaşıracak :))))))
12 eylülde randevum var kese için kalp atışı da orda sanırımbelki de karsilastik kim bilir :) sagolsunlar memnun kaldim insallah guzel haberle de ayrilirim. senin tedavin bitti mi jinemed de
murat bey dalında çok uzman biri..ama ben negatif olsaydı yine pembe maviyi düşünecektim..o kadar memnun kaldım..hastane dizayn ve hijyen olarakta çok iyi..dfoğum ücreti uygun olsaydı devam ederdim ama 4 5 bin doğum için fazla geldi..
sen de mi bursadasın canım :) baharda hangi dr peki
Valla canim doktorun soyledigine suan boynum kildan incedir benim. Maddi manevi az yorularak gelmedik hicbirimiz bu noktaya. Arastirmakta fayda var.ama yinede doktorunun soyledikleeini onemse. Cunku kimsenin gebeligi ayni sartlarda degil.birileei icin normalken benim veya swnin icin sikinti yaratabilir bu durum.. Suan seninntedavi surecini vucudunu enniyi yorumlayacak olan doktor. Yoksa bakma sende benim boyle durdugumaBen iyice bi araştırıcam olmaz ki böyle :))) yumurta dönemide böyleydi. Bebek derken kocamdan olucam :)))))) ikiside lazım bana :)))
12 eylülde randevum var kese için kalp atışı da orda sanırım
sonra kı ay ekimde amerikaya gitcek murat Bey eğitim için diye biliyorum o ara başka doktora giderim artık .
Ama normalde orda devam etmek istiyorum insallah
:) insalalh karşılaşıriz orda
Söyledim bileeeee )))Sorarsa unique kankam beni sevgiye bogdu de
Valla canim doktorun soyledigine suan boynum kildan incedir benim. Maddi manevi az yorularak gelmedik hicbirimiz bu noktaya. Arastirmakta fayda var.ama yinede doktorunun soyledikleeini onemse. Cunku kimsenin gebeligi ayni sartlarda degil.birileei icin normalken benim veya swnin icin sikinti yaratabilir bu durum.. Suan seninntedavi surecini vucudunu enniyi yorumlayacak olan doktor. Yoksa bakma sende benim boyle durdugumadogal gebe olsaydik hic boyle olmazdi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?