2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

İyiki bu topikte sen varsın :))) neşelendiriyosun beni ))

Anlamıyorum ben ama ya neden yasak. Çogu internet sitesinde de faydalı diyor oysaki :)))?

valla canım bizde bir aydır iliski yok kocam isyanlarda:))) doktora soracam diyor ben de utanirim sorma diyorum:))) ikizlerde 9 ay yasak bildiğim kadarıyla :))) umarım ikizdir ve 9 ay kudursun. Hiç acimiyorum.. klomen tedavisinde Aşılamada gün aşırı ilişki dediklerinde verem etmişti beni sürünsün [/QUOTE]
Koptum gülmekten

Anlamıyorum ben ama ya neden yasak. Çogu internet sitesinde de faydalı diyor oysaki :)))?
Cıs onlar cıs .yaklasma doguma yakin zamanda doguramayanlar icin faydali bir sey canim. Dogumu tetikliyormus cunku iliski. Allah esirgesin simdide riskli sonemdeyiz. Zor asamalarla bu noktaya geldik.sabir.sabir yani. Bide bizi dusunun.gecen ayda dondurulmus yaptirmistikm ikisi ustuste geldi

Ay cok gulduuummm, cok tatlisiniz kizlar ya iyi ki varsiniz

belki de karsilastik kim bilir :) sagolsunlar memnun kaldim insallah guzel haberle de ayrilirim. senin tedavin bitti mi jinemed de

Ben iyice bi araştırıcam olmaz ki böyle :))) yumurta dönemide böyleydi. Bebek derken kocamdan olucam :)))))) ikiside lazım bana :)))

belki de karsilastik kim bilir :) sagolsunlar memnun kaldim insallah guzel haberle de ayrilirim. senin tedavin bitti mi jinemed de
12 eylülde randevum var kese için kalp atışı da orda sanırım
sonra kı ay ekimde amerikaya gitcek murat Bey eğitim için diye biliyorum o ara başka doktora giderim artık .
Ama normalde orda devam etmek istiyorum insallah
:) insalalh karşılaşıriz orda

tüp bebek öncesi sibel hanimla karsilastim ve iki ay kadar gittim kendisine acikcasi cok memnun kaldim. yine onu dusunurum heralde sikinti olmazsa

Ben iyice bi araştırıcam olmaz ki böyle :))) yumurta dönemide böyleydi. Bebek derken kocamdan olucam :)))))) ikiside lazım bana :)))
Valla canim doktorun soyledigine suan boynum kildan incedir benim. Maddi manevi az yorularak gelmedik hicbirimiz bu noktaya. Arastirmakta fayda var.ama yinede doktorunun soyledikleeini onemse. Cunku kimsenin gebeligi ayni sartlarda degil.birileei icin normalken benim veya swnin icin sikinti yaratabilir bu durum.. Suan seninntedavi surecini vucudunu enniyi yorumlayacak olan doktor. Yoksa bakma sende benim boyle durduguma dogal gebe olsaydik hic boyle olmazdi yani

guzel haberlerle gelirsin insallah. murat beyin amerika ya gideceginden haber yoktu acikcasi.bende orada devam etmek osterim ama malum tüp bebek epey masrafli oldu muayene parasi biraz fazla geldi
bilemiyorum zaman ne gosterir. hayirlisi bakalim o gunler gelsinde...

Utanmazsam sorucam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…