- 3 Eylül 2014
- 706
- 669
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.281
Sağol canım, ayy ne rahatsın maşallah, ben 9. gün test yapabilir miyim tereddütlerdeyim, 5. gün aklımdan dahi geçmedi. Galiba Z zuzu3434 tü, test yapamamıştı bir türlü. Ben de öyleyim. Ben 12., 13. güne kadar beklerim diyorken, hemşire 10'unda yaptırıyosun dedi.Canim benimm hayirlisiyla guzel haberlerini bekliyoruz..gittigidiyordan doldur predictor earlyleri 5.gun basla teste, bos yere stres yasama 10 gun boyuncadualarim hepimizle kuzucum
Kiz benim zuzu kankam kendini yedi bitirdi, ben bile bayilacaktim buradan ama bak zorla yaptirdik test hamile cikti
Canim benim rahim kalinligima hep ideal dedi ama gunde 3 estrofem baslatti transferden sonra, simdi test pozitif cikinca da kes dedi ama ben bu arada cok baglanmisim o minnos mavi haplara, birakamadimKızlar ben tüp bebek tedavimde estrofemi hiç kullanmadım hala da kullanmıyorum. Şimdi sizden bazen o ilacı duyunca sormak istedim. Zaten normalde rahim kalınlığı olması gerektiği kadar olanlar yine de estrofemi kullandılar mı ?
Bende doğum ücretinden sonra karar vercem aslında muayene ücreti idare eder gene ama doğuma ne diycek bakalım allahım o günler gelsin de inşallah nerde olduğu da önemli değilguzel haberlerle gelirsin insallah. murat beyin amerika ya gideceginden haber yoktu acikcasi.bende orada devam etmek osterim ama malum tüp bebek epey masrafli oldu muayene parasi biraz fazla geldi
bilemiyorum zaman ne gosterir. hayirlisi bakalim o gunler gelsinde...
Hoşgeldin :) topiğimizin uğuru sana da geçsin canım hatta eylülde yaptircaklarda buraya gelsinMerhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazılanları okuyorum, ben de transfer günümü bekliyorum, 2 tane güzel embriyom var ve bugün 3. günleri. Baktım topiğiniz çok uğurlu ben de yazmak istedim :) Nasipse inşallah ben de hamiş listesine katılırım...
Bisey olmazzzzzzzz. Onlar icin en dogali bu. muayene olmaktan daha kolay onu sormasi emin ol;-)Utanmazsam sorucam :))
Insallah caniim, dualarimiz seninleeeMerhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazılanları okuyorum, ben de transfer günümü bekliyorum, 2 tane güzel embriyom var ve bugün 3. günleri. Baktım topiğiniz çok uğurlu ben de yazmak istedim :) Nasipse inşallah ben de hamiş listesine katılırım...
Hoşbulduk Papatya, inşallah hep güzel haberler alırız. Çok bekledik çünküHoşgeldin :) topiğimizin uğuru sana da geçsin canım hatta eylülde yaptircaklarda buraya gelsin
İnsalalh güzel. Haberlerini alırız
Ne kadar güzel bir karşılama buInsallah caniim, dualarimiz seninleee
:) dr un ne diyorsa onu uygula Cnm korkunu da söyle içini rahatlatacak bir cevabı mutlaka olacaktır. Benim dr um tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçların serumların ÇOĞU ütopik dedi, bu ilacı neden kullanmıyorum diye sorduğumda. Çok şükür hiç kanamam olmadı. Inşallah bütün tedirginliklerimiz geçecek kalp atışını duyduktan sonra risk %5 dedi zaman çabucak geçse bi an önce duysak o pıt pıt ları :)Canim benim rahim kalinligima hep ideal dedi ama gunde 3 estrofem baslatti transferden sonra, simdi test pozitif cikinca da kes dedi ama ben bu arada cok baglanmisim o minnos mavi haplara, birakamadimsaka bi yana kanama falan olursa diye korktum, kendi kendime devam ediyorum
Bende 8 yıl bekledim şu An sadece pozitifi görmüş olmak beni mutlu eden umudunu yitirme iyi düşün iyi olsun bi de kendini bolca şımart kafanı rahatsız eden tüm durumlardan insanlardan uzak kalHoşbulduk Papatya, inşallah hep güzel haberler alırız. Çok bekledik çünkü
Öykü, benide idrar testi konusunda bsştan çıkardı ama kan da aynı başarıyı yakalayamadı :))) Direndim 15.günümde verdim kanı ))
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazılanları okuyorum, ben de transfer günümü bekliyorum, 2 tane güzel embriyom var ve bugün 3. günleri. Baktım topiğiniz çok uğurlu ben de yazmak istedim :) Nasipse inşallah ben de hamiş listesine katılırım...
Bu iconlardan bende istiyorum ama
Ne kadar güzel bir karşılama buÇok teşekkür ederim
Insallah topigimiz sana da ugur getirecek canimm
Ne kadar güzel bir karşılama buÇok teşekkür ederim
Minnosum su yukardaki gulen surat isaretine tikla, sec begen alBu iconlardan bende istiyorum ama((
Dogru diyosun canim, bir an once gecse vakit gorsek minnoslarimizi, saglikli olduklarini ogrensek..ooohhh..haklisin ben de kese ve kalp atisini gorene kdr kullanmaya karar verdim, sonra kescem:) dr un ne diyorsa onu uygula Cnm korkunu da söyle içini rahatlatacak bir cevabı mutlaka olacaktır. Benim dr um tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçların serumların ÇOĞU ütopik dedi, bu ilacı neden kullanmıyorum diye sorduğumda. Çok şükür hiç kanamam olmadı. Inşallah bütün tedirginliklerimiz geçecek kalp atışını duyduktan sonra risk %5 dedi zaman çabucak geçse bi an önce duysak o pıt pıt ları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?