2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim benimm hayirlisiyla guzel haberlerini bekliyoruz..gittigidiyordan doldur predictor earlyleri 5.gun basla teste, bos yere stres yasama 10 gun boyuncadualarim hepimizle kuzucum
Sağol canım, ayy ne rahatsın maşallah, ben 9. gün test yapabilir miyim tereddütlerdeyim, 5. gün aklımdan dahi geçmedi. Galiba Z zuzu3434 tü, test yapamamıştı bir türlü. Ben de öyleyim. Ben 12., 13. güne kadar beklerim diyorken, hemşire 10'unda yaptırıyosun dedi.

Kızlar ben tüp bebek tedavimde estrofemi hiç kullanmadım hala da kullanmıyorum. Şimdi sizden bazen o ilacı duyunca sormak istedim. Zaten normalde rahim kalınlığı olması gerektiği kadar olanlar yine de estrofemi kullandılar mı ?

Kiz benim zuzu kankam kendini yedi bitirdi, ben bile bayilacaktim buradan ama bak zorla yaptirdik test hamile ciktibi de bak bana transferimin 5.gununde basladim testlere, cikmasa kendimi negatife hazirlicak bi anda yikilmayacaktim ki bi de cikti dunyalar benim oldu, oldu mu olmadi mi stresini de minimum surede yasadim

Canim benim rahim kalinligima hep ideal dedi ama gunde 3 estrofem baslatti transferden sonra, simdi test pozitif cikinca da kes dedi ama ben bu arada cok baglanmisim o minnos mavi haplara, birakamadimsaka bi yana kanama falan olursa diye korktum, kendi kendime devam ediyorum

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazılanları okuyorum, ben de transfer günümü bekliyorum, 2 tane güzel embriyom var ve bugün 3. günleri. Baktım topiğiniz çok uğurlu ben de yazmak istedim :) Nasipse inşallah ben de hamiş listesine katılırım...

Bende doğum ücretinden sonra karar vercem aslında muayene ücreti idare eder gene ama doğuma ne diycek bakalım allahım o günler gelsin de inşallah nerde olduğu da önemli değil

Hoşgeldin :) topiğimizin uğuru sana da geçsin canım hatta eylülde yaptircaklarda buraya gelsin
İnsalalh güzel. Haberlerini alırız

Insallah caniim, dualarimiz seninleee

:) dr un ne diyorsa onu uygula Cnm korkunu da söyle içini rahatlatacak bir cevabı mutlaka olacaktır. Benim dr um tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçların serumların ÇOĞU ütopik dedi, bu ilacı neden kullanmıyorum diye sorduğumda. Çok şükür hiç kanamam olmadı. Inşallah bütün tedirginliklerimiz geçecek kalp atışını duyduktan sonra risk %5 dedi zaman çabucak geçse bi an önce duysak o pıt pıt ları :)

Hoşbulduk Papatya, inşallah hep güzel haberler alırız. Çok bekledik çünkü
Bende 8 yıl bekledim şu An sadece pozitifi görmüş olmak beni mutlu eden umudunu yitirme iyi düşün iyi olsun bi de kendini bolca şımart kafanı rahatsız eden tüm durumlardan insanlardan uzak kal
embriyolog um en önemlisi beyinde bitiyor önce olacağına inan demişti transfer sonrasi :)

Öykü, benide idrar testi konusunda bsştan çıkardı ama kan da aynı başarıyı yakalayamadı :))) Direndim 15.günümde verdim kanı ))

Hoşgeldin topiğimize :)) hemen kısaca alalım neden tüp bebek, hangi merkez, yaş boy pos yaz işde bişeyler )))

Dogru diyosun canim, bir an once gecse vakit gorsek minnoslarimizi, saglikli olduklarini ogrensek..ooohhh..haklisin ben de kese ve kalp atisini gorene kdr kullanmaya karar verdim, sonra kescem

Kizlar su bele yapisan bant var ya climara diye ben opudan beri kullaniyorum hala kullaniyormusunuz siz de artik kasinti olmaya basladi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…