- 3 Ekim 2008
- 610
- 64
- 318
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.301
canım drum rahim kalınlığını ölçerken hep maşallah endometriuma bak diye tepki verdi baya iyiydi çünkü. Ama yine de estrofem verdi. Hatta transferden sonra 2 poşet dolusu ilacı görünce ben rahatsız oldum benim ihtiyacım var mı yok mu belli değil ( özellikle pıhtılaşma ilaclari) niye kullanıyorum bu kadar ilacı dedim. Tüp bebekte rutindir bunlar. Sıradan gebelik gibi düşünme dedi.Kızlar ben tüp bebek tedavimde estrofemi hiç kullanmadım hala da kullanmıyorum. Şimdi sizden bazen o ilacı duyunca sormak istedim. Zaten normalde rahim kalınlığı olması gerektiği kadar olanlar yine de estrofemi kullandılar mı ?
buraya gelen eli boş dönmez hosgeldin canım.Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazılanları okuyorum, ben de transfer günümü bekliyorum, 2 tane güzel embriyom var ve bugün 3. günleri. Baktım topiğiniz çok uğurlu ben de yazmak istedim :) Nasipse inşallah ben de hamiş listesine katılırım...
haftada 1 değişiyordum ben ama test sonucunu alır almaz Dr onu çıkar dediKizlar su bele yapisan bant var ya climara diye ben opudan beri kullaniyorum hala kullaniyormusunuz siz de artik kasinti olmaya basladi bende
Siz yaşayın emi co güldüm yaaAyy kızlar bizim de merak konumuz o tüm eşler isyanda sanırım
ne kadar güldüm yazdıklarınıza supersiniz siz yaaa :)
tüp bebek öncesi sibel hanimla karsilastim ve iki ay kadar gittim kendisine acikcasi cok memnun kaldim. yine onu dusunurum heralde sikinti olmazsa
guzel haberlerle gelirsin insallah. murat beyin amerika ya gideceginden haber yoktu acikcasi.bende orada devam etmek osterim ama malum tüp bebek epey masrafli oldu muayene parasi biraz fazla geldi
bilemiyorum zaman ne gosterir. hayirlisi bakalim o gunler gelsinde...
canım drum rahim kalınlığını ölçerken hep maşallah endometriuma bak diye tepki verdi baya iyiydi çünkü. Ama yine de estrofem verdi. Hatta transferden sonra 2 poşet dolusu ilacı görünce ben rahatsız oldum benim ihtiyacım var mı yok mu belli değil ( özellikle pıhtılaşma ilaclari) niye kullanıyorum bu kadar ilacı dedim. Tüp bebekte rutindir bunlar. Sıradan gebelik gibi düşünme dedi.
Ben de cleaxane kullanıyorum pıhtılaşma Çıktığı için . Evt doğal yolla olmadığı için bir çok destek alıyoruz. Ben bu ilacı kullanmayanı hiç görmedim de Cnm bu sebeple merak ettim benim gibi kullanmayan oldu mu diye :)
Iyi yaptin canim ellerine saglik, olumlu dusunelim olumlu olsuunntransfer olmadan hamilelik takvimi yaptımmmmbu arada cuma günü 3. gün tek embriyo transferi yapılacak
Çok teşekkür ediyorum hepinize, biraz kaba olacak ama eşekten düşenin halini sadece eşekten düşen anlıyor gerçekten
Kısaca anlatayım kendimi, 34 yaşındayım, 9 yıllık evliyim. Eşimde morfoloji, sayı ve DNA sorunları var. 2008 yılında ilk denememizi yaptık,sonra 2. sonra 3. ve 4.denemeler,hepsi 2 yıl içerisinde . Bir tane bile döllenen yumurtam olmadı. Spermlerin döllemeleri için gerekli olan maddenin eksik olduğunu ve şansımızın çok az olduğunu söylediler. Sonra denemeyi bıraktık ta ki 18 Ağustosa kadar. Son bir cesaret tekrar başladık tedaviye Allahıma şükürler olsun 8 yumurta toplandı,5 i olgundu ve 2 tanesi döllendi. Bugün 3.günleri ve ben transferimi bekliyorum. İnşallah güzel haberleri de hep beraber alacağız
Iyi yaptin canim ellerine saglik, olumlu dusunelim olumlu olsuunn
kızlar birşeyler soracağım.aklımda deli sorular:)
ben pkoluyum.1 başarısız aşılamam var.geçen sene aralıkta dış gebelikle sol tüpümü kaybettim.ölümden döndüm iç kanama geçirdim.neyse o kötü günleri geçirdik.çok uzun süren tedavi sürecim var.kullanmadığım ilaç iğne kalmadı.yumurtalarım tedavilere güzel cevap veriyor ama döllenme olmuyor.2 senedir bu böyle.işte 1 kere döllenmiş o da dış gebelik oldu.
şimdi aklım o kadar karışıkki.acaba başka sorun mu var,çok araştırmadan mı tüp bebek olayına giriştik.genetik vs yaptırmam gerekir miydi.histeroskopiye ihtiyaç varmıydı(dış gebeliğimde açık ameliyat oldum.doktorum bir sorun olmadığını söylüyor)mayısta saçma bir tüp bebek tedavisi gördüm samsunda.sadece 2 yumoş büyüdü.onun da 1i toplanabildi.kalitesizmiş döllenmedi.benim ilaçla bile 5ten aşağı yumurtam olmazken o tedavimde 2 yumoş büyüttü doktor.e2 bile 200lerdeymiş toplama gününde.
şimdi 4.gün e2 370.doktorum herşey normal diyor.yarın cetrotide başlıcam ayrıca.
sizler naptınız?detay incelemelerden geçtinizmi?yoksa direk tüp bebek sürecine mi girdiniz?valla çok konuştum ama aklım karışık
ama benim açık ameliyatım oldu.sonuçta rahmi açtılar.görünmez miydi acaba.hep aklıma bunlar geliyorBen iki hsg iki histereskopi ameliyatından sonra tup bebeğe başladım...doktorum hsgden sonra yapışıklık var almamız gerekiyor dedi maalesef ilkinde temizlemediği için ikinci kere histereskopi yaptırdım..ancak bu süreçte de rahimim eskisi kadar kalınlaşmıyor şuan günde 8 tane esteofem almama rağmen ancak 8 cm oldu...bakalım hayırlısıyla cuma günü de transfer yapılacak...doktorum bu sefer umutluyum dedi ondan olsa gerek ben çok umutluyum ve transfer yapılmadan hamilelik takvimi yaptım:))) biraz uzun oldu ama:)))))
ama benim açık ameliyatım oldu.sonuçta rahmi açtılar.görünmez miydi acaba.hep aklıma bunlar geliyor
Aylık 125 tl imis :)Canim Sibel hanımı hiç duymamistim yeni mi acaba. Jinemedde muayene ücreti ne kadar
Süper olmuş :)transfer olmadan hamilelik takvimi yaptımmmmbu arada cuma günü 3. gün tek embriyo transferi yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?