2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bişey sorcam transfer sonrası kullanılan progestan iğnesinin ağrısını hafifletecek öneriletiniz var mı acaba

Canm ben onu şimdi kullanıyorum şuan popomun üstüne oturamıyorum((( günde bir tane kullanıyorumm ama yok böyle acıı
Bir bu iğne bir de hibor zaten...

Biber tursusu yiyorum ben de deli gibi :)
psikolojik belki ama acaip hoşuma gidiyor
Ama ne kadar ekonomik aseriyoruz biz yaaaa bu mudur bu kadar sene.sonunda
Aynen geçen gün canım erik istiyordu yoktu tabi eksi elmayı tuzlayip yedim biraz erik gibi olmasada limonun tuzlayip yiyorum suan tuzu ağzıma atmak istiyorum biri beni durdursun ne oluyor bana tuzla yemek ne

Aynen geçen gün canım erik istiyordu yoktu tabi eksi elmayı tuzlayip yedim biraz erik gibi olmasada limonun tuzlayip yiyorum suan tuzu ağzıma atmak istiyorum biri beni durdursun ne oluyor bana tuzla yemek ne
Maşallah maşallah tam aşerme canım senin
ama o kAdar tuz yeme çok Zararlı hamilelikte :) sanki biber tursusu tuzlu değil diyene bak desene aman sefamiz olsun devam et canimcim

Canm ben onu şimdi kullanıyorum şuan popomun üstüne oturamıyorum((( günde bir tane kullanıyorumm ama yok böyle acıı
Bir bu iğne bir de hibor zaten...
Hibor da yakıyor fena halde evet yanında bir de neupogen var benim göbüşten. Kevgire döndü göbüşler
ama gün geçtikçe progestanlar arttıkça acısı da katlanıyor

Hibor da yakıyor fena halde evet yanında bir de neupogen var benim göbüşten. Kevgire döndü göbüşler
ama gün geçtikçe progestanlar arttıkça acısı da katlanıyor

Ben şuan 2 kullandım ve hem oturamıyorum hem gece yatamıyorum daha üç tane var benmki o zamana kadar nasıl olurum Allah bilir

Maşallah maşallah tam aşerme canım senin
ama o kAdar tuz yeme çok Zararlı hamilelikte :) sanki biber tursusu tuzlu değil diyene bak desene aman sefamiz olsun devam et canimcim
Aynen canım istiyor napayım yiyelim kız eşlerde gezin market market aserdiklerimizi alsınlar ohh

Ben şuan 2 kullandım ve hem oturamıyorum hem gece yatamıyorum daha üç tane var benmki o zamana kadar nasıl olurum Allah bilir
Ben de bugün 6.yı yatırdım günaşırı yaptırıyoorum ama gece uykudan fırlıyorum kazara iğne yerlerine doğru yatarsam.3 tane de benim var kalan.rahatlatan bişeyler olmalı.soğuk, sıcak pres vs..

Ben de bugün 6.yı yatırdım günaşırı yaptırıyoorum ama gece uykudan fırlıyorum kazara iğne yerlerine doğru yatarsam.3 tane de benim var kalan.rahatlatan bişeyler olmalı.soğuk, sıcak pres vs..

Bulursan bana da söyle doktorum transfer günüde dahil 5gunluk verdi günde bir tane yapıyorum

Hoşgeldin aramiza sanada uğur getirsin bu topik

Hoşgeldin :)))) benimde ikinci deneme ilkinde kaliteli embriyo oluşmadi transfere gidememistik şükür ki bu sefer 2 tane oluştu onu transfer ettiler ınsallaj sende olumlu sonuç alırsın topiğimiz pozitif insanlarla dolu birazçık da ugurlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…