2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Eeee kızlar eşleriniz ne hediye alıyor bakalım size, istemedim demeyin benimki kalp atşını duyup öyle alacakmış

Valla benim eşim çok sürpriz yapar hamilelik hediyemi almadı daha keseyi görünce alır kesin hamile olduğumu öğrendiğimizde evde kutlama yaptı kendi çapında:)

Kizlar iyi geceler. Ilk sayfalarda bu topikte takiliyorduk.. agustosta tedavim baslayacakti iptal oldu. Ben de internette takilmayi biraktim.. 1 aydir ilac kullaniyorum.. hayirlisi olsun diyorum artik insallah bu ay baslar. Umidimizi kaybediyoruz zaman zman ama sizleri okudum ve cok cok sevindim umitlendim.. ne guzel nerdeyse hepiniz pozitifleri gormussunuz. İnsalalh sag salim bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz. Hepinizi cok tebrik ediyorum..

Canim ben daha baslayamadim ama baslarsam ilk olcak.. 2 hsg laparoskopi ve histereskopi oldum ben.. hiatereskopi.olmak sansi artiriyo diye duydum ama tabi ne kadar dogrudur bilemiyorum

5.gun embriyosu canım 17 ağustos transfer gunum :)
Canim benimde 17 agustos transfer 3.nun embriyosu. Ben 5. Haftada gorunuyorsam sen niye 4. Haftadasin bir yanlışlık olmalı.ben suan 4+4 oldum. Transfer tarihine göre. . Senin 5. Gun embriyosu ise 5+0 olman lazım. Doğum tarihi 4 Mayıs olmali

Son düzenleme:
Kızlar söylediğiniz iğnelerin ağrısı transferden beri çekenlerdenim. Aslında her gün vermişti dr sora dayanamayıp karşısında ağlayınca depo iğneyle değiştirdi 3 günde 1. Yumurta toplamadan beri kullanıyorum şimdiden 10tane fln oldu. Yine dayanamayıp acile gittiğimde "eau de goulard" diye bi karışımla pamukla pres yaptılar 20dk. Sonra doktor da ondan eczaneden al dedi. Eczacılar hazırlıyo bunu. Büyükçe pamuğu o bölgeye yayın koyun üstüne de bunu dökün 20-25 dk bekletin. Biraz da olsa ağrı hafifliyo

Ben transfer oncesi günde üç defa ile başladım transfere bir kaç gün kala sabah iki akşam iki ye çıktı suan da öyle devam canım rahim kalınlığı 11 di devam ettiriyor drum onunla eşdeğer başka bir ilacı verdi acaba climara bant mesela

Kizlar su bele yapisan bant var ya climara diye ben opudan beri kullaniyorum hala kullaniyormusunuz siz de artik kasinti olmaya basladi bende
Bu tedavimde vermedi drum canım bana onun yerine estrofem dozu fazlalastirdi çok gıcık bir şey o kalkıyor kasiniyor tüy topluyor:)

Öykü, benide idrar testi konusunda bsştan çıkardı ama kan da aynı başarıyı yakalayamadı :))) Direndim 15.günümde verdim kanı ))
rekor kırmışsındır bence kadınlar kulubunde ben idrarda görsem koşa koşa hastaneye giderim. çok heyecanlıyım ya inşallah benimledirler ve rahat rahat yerleşmişler, ellerinde portakal suları, keyiflerine bakıyorlardır.

ben de aynı cevabı arıyorum. berbat bir şeymiş gerçekten. bacağımın üzerine zor basıyorum. senin de öyle mi?

Canım hiç birşey fayda etmiyor. Sadece buz biraz rahatlatıyor. Ben 1 hafta dayanabildim sonrasında doktoruma söyledim , iğneyi değiştirdi.

Canım hiç birşey fayda etmiyor. Sadece buz biraz rahatlatıyor. Ben 1 hafta dayanabildim sonrasında doktoruma söyledim , iğneyi değiştirdi.
Allahtan bana 5 gün iğne , 5 gün jel verdiler. Dayanılcak gibi değil gerçekten. Rabbim çektiklerimize karşılık kat kat sevindirsin. Kolay değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…