- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.341
Eeee kızlar eşleriniz ne hediye alıyor bakalım size, istemedim demeyinbenimki kalp atşını duyup öyle alacakmış
Canim ben daha baslayamadim ama baslarsam ilk olcak.. 2 hsg laparoskopi ve histereskopi oldum ben.. hiatereskopi.olmak sansi artiriyo diye duydum ama tabi ne kadar dogrudur bilemiyorumkızlar birşeyler soracağım.aklımda deli sorular:)
ben pkoluyum.1 başarısız aşılamam var.geçen sene aralıkta dış gebelikle sol tüpümü kaybettim.ölümden döndüm iç kanama geçirdim.neyse o kötü günleri geçirdik.çok uzun süren tedavi sürecim var.kullanmadığım ilaç iğne kalmadı.yumurtalarım tedavilere güzel cevap veriyor ama döllenme olmuyor.2 senedir bu böyle.işte 1 kere döllenmiş o da dış gebelik oldu.
şimdi aklım o kadar karışıkki.acaba başka sorun mu var,çok araştırmadan mı tüp bebek olayına giriştik.genetik vs yaptırmam gerekir miydi.histeroskopiye ihtiyaç varmıydı(dış gebeliğimde açık ameliyat oldum.doktorum bir sorun olmadığını söylüyor)mayısta saçma bir tüp bebek tedavisi gördüm samsunda.sadece 2 yumoş büyüdü.onun da 1i toplanabildi.kalitesizmiş döllenmedi.benim ilaçla bile 5ten aşağı yumurtam olmazken o tedavimde 2 yumoş büyüttü doktor.e2 bile 200lerdeymiş toplama gününde.
şimdi 4.gün e2 370.doktorum herşey normal diyor.yarın cetrotide başlıcam ayrıca.
sizler naptınız?detay incelemelerden geçtinizmi?yoksa direk tüp bebek sürecine mi girdiniz?valla çok konuştum ama aklım karışık
Canim benimde 17 agustos transfer 3.nun embriyosu. Ben 5. Haftada gorunuyorsam sen niye 4. Haftadasin bir yanlışlık olmalı.ben suan 4+4 oldum. Transfer tarihine göre. . Senin 5. Gun embriyosu ise 5+0 olman lazım. Doğum tarihi 4 Mayıs olmali5.gun embriyosu canım 17 ağustos transfer gunum :)
Ben transfer oncesi günde üç defa ile başladım transfere bir kaç gün kala sabah iki akşam iki ye çıktı suan da öyle devam canım rahim kalınlığı 11 di devam ettiriyor drum onunla eşdeğer başka bir ilacı verdi acaba climara bant meselaKızlar ben tüp bebek tedavimde estrofemi hiç kullanmadım hala da kullanmıyorum. Şimdi sizden bazen o ilacı duyunca sormak istedim. Zaten normalde rahim kalınlığı olması gerektiği kadar olanlar yine de estrofemi kullandılar mı ?
Bu tedavimde vermedi drum canım bana onun yerine estrofem dozu fazlalastirdi çok gıcık bir şey o kalkıyor kasiniyor tüy topluyor:)Kizlar su bele yapisan bant var ya climara diye ben opudan beri kullaniyorum hala kullaniyormusunuz siz de artik kasinti olmaya basladi bende
Pembe mavi de 160 :) kalp atışı için de tekrar veririm sonra hastane değiştiririm:)Aylık 125 tl imis :)
Canim 2 tane 3.gun transfer edildi kese görmedik daha. .değere göre 1 bebeğim var ♡mevanur tek mi çift mi
Canim sat neydi senin ben doğrumu hesapladim takvimi acep :)Pembe mavi de 160 :) kalp atışı için de tekrar veririm sonra hastane değiştiririm:)
Canim 2 tane 3.gun transfer edildi kese görmedik daha. .değere göre 1 bebeğim var ♡
rekor kırmışsındır bence kadınlar kulubundeÖykü, benide idrar testi konusunda bsştan çıkardı ama kan da aynı başarıyı yakalayamadı :))) Direndim 15.günümde verdim kanı ))
hoşgeldin ne zaman yapıldı senin? benim dün.Jadore hoşgeldin.ben de dayanamayıp yeni gelenlerdenim.transferim yapıldı sabırla bekliyorum bakalım. Rabbim hayırlusını versin hepimşze inşallah.
ben de aynı cevabı arıyorum. berbat bir şeymiş gerçekten. bacağımın üzerine zor basıyorum. senin de öyle mi?Bişey sorcam transfer sonrası kullanılan progestan iğnesinin ağrısını hafifletecek öneriletiniz var mı acaba
Ne güzel :)) yapsınlar tabi o kadar zor geçiyoruz ki bu süreçten hakediyoruz tabii :))Valla benim eşim çok sürpriz yapar hamilelik hediyemi almadı daha keseyi görünce alır kesin hamile olduğumu öğrendiğimizde evde kutlama yaptı kendi çapında:)
ben de aynı cevabı arıyorum. berbat bir şeymiş gerçekten. bacağımın üzerine zor basıyorum. senin de öyle mi?
Eczacı bir tanıdıgımız söyledi alkollü pamukla oraya masaj yap cnm bende hergün vuruluyorum çok faydasını gördümBişey sorcam transfer sonrası kullanılan progestan iğnesinin ağrısını hafifletecek öneriletiniz var mı acaba
Allahtan bana 5 gün iğne , 5 gün jel verdiler. Dayanılcak gibi değil gerçekten. Rabbim çektiklerimize karşılık kat kat sevindirsin. Kolay değil.Canım hiç birşey fayda etmiyor. Sadece buz biraz rahatlatıyor. Ben 1 hafta dayanabildim sonrasında doktoruma söyledim , iğneyi değiştirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?