2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

dnzderya canım nasılsın nerelerdesin

Evet canim benim aklim da sende dnzderya ...
canlarım teşekkür ederim düşündüğünüz için. benim maceram 3. kez sona erdi girip yazsam sizler gibi neşelenemiyorum yazıp sizin de neşenizi bozmak istemiyorum uzaktan zaman zaman bakarım her zaman dualarındasınız inşallah neşeniz mutluluğunuz daim olsun sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza.

Üzülme demek çok saçma bu durumda umudunu yitirme sadece
insalalh hiç tedaviye gerek.kalmadan kendiliğinden gelir bebislerin dualarımız senle

Kizlar dua edin kan vermeye gidiyorummm insaAllah yukselmistir
Hadi bakalım inşallah yükselmiştir . Bu arada bant da kullanmadım rahim kalınlığı için herhangi bir ilaç bant kullanmadım sadece folik asit coraspin cleaxane ve progestan iğne oluyorum. Bilmiyorum belki iğnenin de etkisi vardır

Lütfen pes etmeyin evet belki yoruldunuz belki umudunuz Kırıldı ama geçecek tekrar ayaklanıp bebeğinize kavuşmak için mücadele edeceksiniz dualarım sizinle

Canim sat neydi senin ben doğrumu hesapladim takvimi acep :)
canım saat2 agustos transfer 19 agustos

canım tahmin edebiliyorum emin ol durumunu..3. defa maddiyattan geçtem manen ne kadar zor süreç olduğunu tahmin etmek zor değil..dua etmekten ve umutlu olmaktan asla vazgeçme emin ol herzaman dualarımdasın..rabbim en kısa zamanda sana da nasip eylesin..bana 4 yıl sonra nasip eylediyse hiçbir sorun yokken demekk ki zamanı vardı..tıb vesile sende bunu çok iyi biliyorsun..herşey rabbimin ol demesine bakıyor..bu da allah için or değil..yeter ki duadan tevekkülden vazgeçmeyelim..bize yaz sen yinede canım biz her zaman yanındayız..eminim bu sözleri çok kişiden duydun,teselli etmeyecektir ama söylemek istedim yinede..

Çok üzüldüm (

günaydın kızlar doktorumu değiştirdim 3, deeme için farklı bir doktora gittim emriyolarım sağlıklı rahim filmlerim daha önce temiz çıktığı için istemedi yanlız emriyolar kaliteli görünüyor bunun için kromozom analizi kan da istedi eşimden ve benden acaba benim vücudum eşimin kromozonu nu kabul etmiyor mu diye aranızda bu testi yaptıran var mı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…