- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.361
canlarım teşekkür ederim düşündüğünüz için. benim maceram 3. kez sona erdi girip yazsam sizler gibi neşelenemiyorum yazıp sizin de neşenizi bozmak istemiyorum uzaktan zaman zaman bakarım her zaman dualarındasınız inşallah neşeniz mutluluğunuz daim olsun sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza.Evet canim benim aklim da sendednzderya ...
Canim senin kacinci gun embriyosu ne zmn transfer edildii? Bana erken gibi geldi seninkiCanim sat neydi senin ben doğrumu hesapladim takvimi acep :)
Dualarımız seninle :)Kizlar dua edin kan vermeye gidiyorummm insaAllah yukselmistir
Üzülme demek çok saçma bu durumda umudunu yitirme sadececanlarım teşekkür ederim düşündüğünüz için. benim maceram 3. kez sona erdi girip yazsam sizler gibi neşelenemiyorum yazıp sizin de neşenizi bozmak istemiyorum uzaktan zaman zaman bakarım her zaman dualarındasınız inşallah neşeniz mutluluğunuz daim olsun sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza.
Hadi bakalım inşallah yükselmiştir . Bu arada bant da kullanmadım rahim kalınlığı için herhangi bir ilaç bant kullanmadım sadece folik asit coraspin cleaxane ve progestan iğne oluyorum. Bilmiyorum belki iğnenin de etkisi vardırKizlar dua edin kan vermeye gidiyorummm insaAllah yukselmistir
Lütfen pes etmeyin evet belki yoruldunuz belki umudunuz Kırıldı ama geçecek tekrar ayaklanıp bebeğinize kavuşmak için mücadele edeceksiniz dualarım sizinlecanlarım teşekkür ederim düşündüğünüz için. benim maceram 3. kez sona erdi girip yazsam sizler gibi neşelenemiyorum yazıp sizin de neşenizi bozmak istemiyorum uzaktan zaman zaman bakarım her zaman dualarındasınız inşallah neşeniz mutluluğunuz daim olsun sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza.
test yapışmıydın? Ne zaman yapacaksınKızlar bugğn sekizincş günüm hafif bi akıntım var normal mi?
Yok yapmadım de 10.gün kan ver dedi onu bekliyorum evde test yapmak istemiyorum itest yapışmıydın? Ne zaman yapacaksın
Normal bi çoğumuzda oldukça oldu akıntı güzel şeylerin habercisidir inşallah :)Kızlar bugğn sekizincş günüm hafif bi akıntım var normal mi?
canım saat2 agustos transfer 19 agustosCanim sat neydi senin ben doğrumu hesapladim takvimi acep :)
canım tahmin edebiliyorum emin ol durumunu..3. defa maddiyattan geçtem manen ne kadar zor süreç olduğunu tahmin etmek zor değil..dua etmekten ve umutlu olmaktan asla vazgeçme emin ol herzaman dualarımdasın..rabbim en kısa zamanda sana da nasip eylesin..bana 4 yıl sonra nasip eylediyse hiçbir sorun yokken demekk ki zamanı vardı..tıb vesile sende bunu çok iyi biliyorsun..herşey rabbimin ol demesine bakıyor..bu da allah için or değil..yeter ki duadan tevekkülden vazgeçmeyelim..bize yaz sen yinede canım biz her zaman yanındayız..eminim bu sözleri çok kişiden duydun,teselli etmeyecektir ama söylemek istedim yinede..canlarım teşekkür ederim düşündüğünüz için. benim maceram 3. kez sona erdi girip yazsam sizler gibi neşelenemiyorum yazıp sizin de neşenizi bozmak istemiyorum uzaktan zaman zaman bakarım her zaman dualarındasınız inşallah neşeniz mutluluğunuz daim olsun sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza.
Bekliyoruz, al güzel haberi gel )Kizlar dua edin kan vermeye gidiyorummm insaAllah yukselmistir
su gibi akıntıysa hayra alamettir inşallah..benim halen oluyor iç çamaşırı dayanmıyor..sürekli değiştiriyorum..Kızlar bugğn sekizincş günüm hafif bi akıntım var normal mi?
bende evde yapıp moralimi bozmak istemedim..kanda çıkınca evde yaptım..Yok yapmadım de 10.gün kan ver dedi onu bekliyorum evde test yapmak istemiyorum i
Ayy inşallah cnm ya beklemek ne zor ya sürekli kafanda kuruyorsun bir de allah yardımcımız olsunNormal bi çoğumuzda oldukça oldu akıntı güzel şeylerin habercisidir inşallah :)
canlarım teşekkür ederim düşündüğünüz için. benim maceram 3. kez sona erdi girip yazsam sizler gibi neşelenemiyorum yazıp sizin de neşenizi bozmak istemiyorum uzaktan zaman zaman bakarım her zaman dualarındasınız inşallah neşeniz mutluluğunuz daim olsun sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza.
Kanda çıkarsa inşalllah evde de yaparım hatıra olarak kalsın diye ama çnce kanda görmem lazım herkes evde yapma çıkmazsa moralşn bozulur diyorbende evde yapıp moralimi bozmak istemedim..kanda çıkınca evde yaptım..
canım inş. yükselmiştir seninle aynı merkeze gidiyoruz sizden de kromozom testi istediler mi?Kizlar dua edin kan vermeye gidiyorummm insaAllah yukselmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?