- 3 Eylül 2014
- 706
- 669
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.381
benim de 10. gün. Ben de test yapıyım öyle kan vereyim diyorum inşallah. hastane sonucunu beklemek daha stresli geliyor bana.Yok yapmadım de 10.gün kan ver dedi onu bekliyorum evde test yapmak istemiyorum i
Canim Sibel hanımı hiç duymamistim yeni mi acaba. Jinemedde muayene ücreti ne kadar
hayırlısı olsun inşallah..ben 10 eylülde gidiyorum ilk muayenemizse kese için..sizin ne zman..yeni olabilir tam olarak bilemiyorum ama cok sicak ve ilgili. tabi dogum surecinde nasildir bilmiyorum. bakacagiz bakalim. benimndegerlerim artsinda bi sekilde doktor bulunur. muayene 150 diye hatirliyorum. bidaha ki gidisimde daha detayli soracagim. dogum ucreti felan
3. Gün embriyosu 20 ağustos transfer tarihi 30 temmuz sat canımCanim senin kacinci gun embriyosu ne zmn transfer edildii? Bana erken gibi geldi seninki
Sağolasın canım benim:)Dualarımız seninle :)
Valla cnm ne bilşm herkes bana evde yapma negatif çıkarsa moralin bozulur diyor onun için test gününü bekliyorumok heyecanlıbenim de 10. gün. Ben de test yapıyım öyle kan vereyim diyorum inşallah. hastane sonucunu beklemek daha stresli geliyor bana.
aynen ya tüp bebek sürecci başından sonuna heyecan.Valla cnm ne bilşm herkes bana evde yapma negatif çıkarsa moralin bozulur diyor onun için test gününü bekliyorumok heyecanlı
Ozaman doğru benim takvimim üç gün var aramizda saolasin canım:)canım saat2 agustos transfer 19 agustos
canım tahmin edebiliyorum emin ol durumunu..3. defa maddiyattan geçtem manen ne kadar zor süreç olduğunu tahmin etmek zor değil..dua etmekten ve umutlu olmaktan asla vazgeçme emin ol herzaman dualarımdasın..rabbim en kısa zamanda sana da nasip eylesin..bana 4 yıl sonra nasip eylediyse hiçbir sorun yokken demekk ki zamanı vardı..tıb vesile sende bunu çok iyi biliyorsun..herşey rabbimin ol demesine bakıyor..bu da allah için or değil..yeter ki duadan tevekkülden vazgeçmeyelim..bize yaz sen yinede canım biz her zaman yanındayız..eminim bu sözleri çok kişiden duydun,teselli etmeyecektir ama söylemek istedim yinede..
Saolasin canım iki ye kaldı yine tam 3.5 saatte çıkıyoo sonuçBekliyoruz, al güzel haberi gel )
Bende sana yazıcaktim canım dün gorustunmu emre beyle diyecanım inş. yükselmiştir seninle aynı merkeze gidiyoruz sizden de kromozom testi istediler mi?
Bize de 10 eylül dedi ama eşim de gelsin diye haftasonuna aldık 12 eylüléhayırlısı olsun inşallah..ben 10 eylülde gidiyorum ilk muayenemizse kese için..sizin ne zman..
Canım evet çok güzel konuştu çok memnun kaldım evet baya pahalı kanuni kaça yapıyor 1 ay mı sürüyor çıkması canımBende sana yazıcaktim canım dün gorustunmu emre beyle diye
Evet 3.deneme sonrası istendi eşimdende bendende sonuçlar geç çıkıyor kanuni sultan süleyman da yaptırdık biz tıbbi genetik ten randevu alıp aklında bulunsun dışarıda pahalı baya
Koptum gülmektenvalla canım bizde bir aydır iliski yok kocam isyanlarda:))) doktora soracam diyor ben de utanirim sorma diyorum:))) ikizlerde 9 ay yasak bildiğim kadarıyla :))) umarım ikizdir ve 9 ay kudursun. Hiç acimiyorum.. klomen tedavisinde Aşılamada gün aşırı ilişki dediklerinde verem etmişti beni sürünsün
Kesinlikle çok zor canım ama inşallah güzel haberler all da sonuçtaAyy inşallah cnm ya beklemek ne zor ya sürekli kafanda kuruyorsun bir de allah yardımcımız olsun
Aaaaaaa yasakmismii ikizlerdee[/QUOTE]Koptum gülmekten
Aaaaaaa yasakmismii ikizlerdee[/QUOTE]Koptum gülmekten
Sabret bekle iki gün daha uyma sen bunlarabenim de 10. gün. Ben de test yapıyım öyle kan vereyim diyorum inşallah. hastane sonucunu beklemek daha stresli geliyor bana.
yok bugün 10. gün değil kız. daha 2. günümdeyim.Sabret bekle iki gün daha uyma sen bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?