2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim Sibel hanımı hiç duymamistim yeni mi acaba. Jinemedde muayene ücreti ne kadar

yeni olabilir tam olarak bilemiyorum ama cok sicak ve ilgili. tabi dogum surecinde nasildir bilmiyorum. bakacagiz bakalim. benimndegerlerim artsinda bi sekilde doktor bulunur. muayene 150 diye hatirliyorum. bidaha ki gidisimde daha detayli soracagim. dogum ucreti felan

hayırlısı olsun inşallah..ben 10 eylülde gidiyorum ilk muayenemizse kese için..sizin ne zman..

Ozaman doğru benim takvimim üç gün var aramizda saolasin canım:)

canım inş. yükselmiştir seninle aynı merkeze gidiyoruz sizden de kromozom testi istediler mi?
Bende sana yazıcaktim canım dün gorustunmu emre beyle diye
Evet 3.deneme sonrası istendi eşimdende bendende sonuçlar geç çıkıyor kanuni sultan süleyman da yaptırdık biz tıbbi genetik ten randevu alıp aklında bulunsun dışarıda pahalı baya

Canım evet çok güzel konuştu çok memnun kaldım evet baya pahalı kanuni kaça yapıyor 1 ay mı sürüyor çıkması canım

Koptum gülmekten [/QUOTE]
Aaaaaaa yasakmismii ikizlerdee

Ayy inşallah cnm ya beklemek ne zor ya sürekli kafanda kuruyorsun bir de allah yardımcımız olsun
Kesinlikle çok zor canım ama inşallah güzel haberler all da sonuçta
Bi de keyfini de çıkar şımart kendini :)
Akıntı hala var hasta oldum sanıyordum testten önce o kadar yani ama daha sonra baktım testten sonra olması ıyiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…