2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Hibor da yakıyor fena halde evet yanında bir de neupogen var benim göbüşten. Kevgire döndü göbüşler
ama gün geçtikçe progestanlar arttıkça acısı da katlanıyor
ben de neupogen kullanıyordum ankarada almıştım şimdi orada değilim. bulunduğum yerde tek satmıyorlar tek bulamayınca doktora söyledim o da bulamadıysan bırak dedi. inşallah olumsuz etkilemez.

Kalp atışında Video çok duygusal oluyor kese de de olur aslında :) yapsak mi ki
biz bu günlere kolay gelmedik..bebeğim için hatıra kalsın onu ne kada çok istediğimizi kendisi de görsün istiyorum..kan değerlerini ,evdeki gebelik testini silinse de onun için saklıcam..ve günlük tutmak istiyorum..tüp bebek sürecindede kısa notlarla yazdım belirtileri..artık güzel bir defter alma zamanı :)

sizler ne düşünüyorsunuz fikir alışverişi yapalım..

lale99 canım ne yaptın sonucun ne merak ettim
kanuni sultan süleyman hastanesinden hemen tıbbi genetik bölümünden randevu almam yeterli olacak mı?
bide benden ücret istiyorlar mı? ne kadar zamanda çıkıyor geç kalmak istemiyorum

Bende günlük tutuyorum

Kanuni de ücretsiz 25 gün falan sürüyor bir an önce oradan randevu al derim
direk tıbbi genetik bölümü yani ben tüp bebek yaptıracağım benden bu teatleri istiyorlar falan mı diyeceğim
başka bir arkadaş direk kadın doğama git työnlendirsin diyor ama sen direk tıbbi genetiğe gittiysen bende hemen gideyim

nazom benim de 8.günüm..kan testini beklemek çok daha stresli geliyor bana..Psikolojik olarak kendimi hazırlamak için evde yapmayı düşünüyorum..
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Çok heyecanlanıyorum nasıl bakacağım o teste. Heyecandan bayılabilirim. Senin bir şey kalmamış. Yarın yapsan çıkabilr.

2.gün mü :))) gelmez şimdi 9.gün sana :)))
içimde karışık ve deli duygular var. Bi yandan yavaş geçsin, onca süreç, bekleyiş, gözyaşı, dualar sanki çok hızlı cevabnı bulacak gibi, az bir süre var gibi yani. Bi yandan da eminim ki pozitif, içimde iki tane minnoş var, haydi bi an önce öğreneyim duygusu. Böyle işte...

Ay canım ya allah razı olsun iyi ki karşıma çıktın sen yaaa bende hemen tıbbı genetik 4 bölümünden randevu aldım pazartesi için inş. hemen yaparlar :)) bayramda adet olacağım doktorum ilaç verdi adet başladığında test sonucum çıkarsa inş. çıkar hemen tedaviye başlayacağız
lale99

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…