- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.401
olsun canım 2 gün sonra daha net görünmüş olsun..eşlerde bu heyecanı yaşasın tabi :) ben işi abartıp video mu çeksek diyorumBize de 10 eylül dedi ama eşim de gelsin diye haftasonuna aldık 12 eylülé
Kalp atışında Video çok duygusal oluyor kese de de olur aslında :) yapsak mi kiolsun canım 2 gün sonra daha net görünmüş olsun..eşlerde bu heyecanı yaşasın tabi :) ben işi abartıp video mu çeksek diyorum
ben de neupogen kullanıyordum ankarada almıştım şimdi orada değilim. bulunduğum yerde tek satmıyorlar tek bulamayınca doktora söyledim o da bulamadıysan bırak dedi. inşallah olumsuz etkilemez.Hibor da yakıyor fena halde evet yanında bir de neupogen var benim göbüşten. Kevgire döndü göbüşler
ama gün geçtikçe progestanlar arttıkça acısı da katlanıyor
2.gün mü :))) gelmez şimdi 9.gün sana :)))yok bugün 10. gün değil kız. daha 2. günümdeyim.ama test tarihini 10. gün diye verdi hastane. eşim 10. günde yaptırır kesin. ama ben 9. günde idrar testi yapıp sürpriz yapmayı düşünüyorum inşallah tabii.
biz bu günlere kolay gelmedik..bebeğim için hatıra kalsın onu ne kada çok istediğimizi kendisi de görsün istiyorum..kan değerlerini ,evdeki gebelik testini silinse de onun için saklıcam..ve günlük tutmak istiyorum..tüp bebek sürecindede kısa notlarla yazdım belirtileri..artık güzel bir defter alma zamanı :)Kalp atışında Video çok duygusal oluyor kese de de olur aslında :) yapsak mi ki
nazom benim de 8.günüm..kan testini beklemek çok daha stresli geliyor bana..Psikolojik olarak kendimi hazırlamak için evde yapmayı düşünüyorum..Valla cnm ne bilşm herkes bana evde yapma negatif çıkarsa moralin bozulur diyor onun için test gününü bekliyorumok heyecanlı
Bende günlük tutuyorumbiz bu günlere kolay gelmedik..bebeğim için hatıra kalsın onu ne kada çok istediğimizi kendisi de görsün istiyorum..kan değerlerini ,evdeki gebelik testini silinse de onun için saklıcam..ve günlük tutmak istiyorum..tüp bebek sürecindede kısa notlarla yazdım belirtileri..artık güzel bir defter alma zamanı :)
sizler ne düşünüyorsunuz fikir alışverişi yapalım..
Kanuni de ücretsiz 25 gün falan sürüyor bir an önce oradan randevu al derimCanım evet çok güzel konuştu çok memnun kaldım evet baya pahalı kanuni kaça yapıyor 1 ay mı sürüyor çıkması canım
direk tıbbi genetik bölümü yani ben tüp bebek yaptıracağım benden bu teatleri istiyorlar falan mı diyeceğimKanuni de ücretsiz 25 gün falan sürüyor bir an önce oradan randevu al derim
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Çok heyecanlanıyorum nasıl bakacağım o teste.nazom benim de 8.günüm..kan testini beklemek çok daha stresli geliyor bana..Psikolojik olarak kendimi hazırlamak için evde yapmayı düşünüyorum..
içimde karışık ve deli duygular var.2.gün mü :))) gelmez şimdi 9.gün sana :)))
ALLAH cc tamamına erdirsin sağlıkla hayırla alın kucağınızaKızlar 13. Gun degerim 430.15 ayin 11 inde kese için gidiyorum insaAllah
Darısı tüm bu yolda emek harcayan arkadaslaraaa
Amin cnm cok güzel değerin benim 12 .gun 578 di ya ikiz mi acaba merak ediyorum hep...Kızlar 13. Gun degerim 430.15 ayin 11 inde kese için gidiyorum insaAllah
ÇOK GÜZEL ARTMIŞ DEĞERİN MAŞALLAH :)))Kızlar 13. Gun degerim 430.15 ayin 11 inde kese için gidiyorum insaAllah
biz bu günlere kolay gelmedik..bebeğim için hatıra kalsın onu ne kada çok istediğimizi kendisi de görsün istiyorum..kan değerlerini
Bana merkez istek fişi vermisti testler le ilgili onunla tıbbi genetiğe randevu alıp gittim bdirek tıbbi genetik bölümü yani ben tüp bebek yaptıracağım benden bu teatleri istiyorlar falan mı diyeceğim
başka bir arkadaş direk kadın doğama git työnlendirsin diyor ama sen direk tıbbi genetiğe gittiysen bende hemen gideyim
Ve hemen kanları aldılar sorun olmadı sende öyle yap canim
ay ne güzel bişey kalmamış. benim daha 2. günay benim tam bugün 7.günüm cuma çatlatma iğnesinin etkisigeçer sanırım
ne yiyosunuz ne içiyosunuz ekstra olarak
bebişleri transfer olanlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?