2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

ay ne güzel bişey kalmamış. benim daha 2. gün
tadını çıkar 3 gün yattım paso
ananas kivi kabak çekirdeği yedim halada yiyorum
bebişimle kounşuyorum
hem umud ediyorum
hemde olumssuza hazırlıyorum kendimi
inşallah hepimizin yüzü güler

Senden de Rabbim razi olsun canim ne demek
Yaparlar yaparlar sorun yapma:)
Rahim filmi istemedim i emre bey

Kızlaarrr bakın burda kimler var:)
Bgn idrar yolu enfeksiyonu için hastaneye gittim gitmişkende hocama uğradım normalde pazartesi ama dayanamıyorum bi baksak dedim:)
İkizlere hamileymişim :))) daha kalp atışlarını duymadık 15 eylülde çağırdı Allahım hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsak derin bi ohhh çekicem

Eklentiler

• image.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 67
ben olsam şimdi bile çekerdim derin bir oh . Hayırlı olsun, darısı başıma inşallah.

ay benim tam bugün 7.günüm cuma çatlatma iğnesinin etkisigeçer sanırım

ne yiyosunuz ne içiyosunuz ekstra olarak

bebişleri transfer olanlaar
canım bende badem ceviz süt meyve ve bolca su tükettim..
hadi gözün aydın canım..değerlerin kaçtı senin :)

tadını çıkar 3 gün yattım paso
ananas kivi kabak çekirdeği yedim halada yiyorum
bebişimle kounşuyorum
hem umud ediyorum
hemde olumssuza hazırlıyorum kendimi
inşallah hepimizin yüzü güler
ben de ananas ve kabak çekirdeği yiyorum, hemşire de tavs,ye etti zaten.
senin ilk deneme mi? sorun neydi?

Kim var başka ikiz bekleyen?
Benim 12 gün 518 , 14.gün 1413 çıkmıştı betam. Demekki gerçekten betanın yüksek çıkması ikiz habercisi olabiliyo. Tek kafama takılan sanki biri büyük biri biraz küçük gibi. Niye öyle olmuşki

ÇokKKKkkkkk güzeller maşallah bebislere

hayırlısı olsun inşallah..ben 10 eylülde gidiyorum ilk muayenemizse kese için..sizin ne zman..

benim ne zaman bende bilmiyorum yarin ikinci kan tahliline baktiricam. ilk degerim cok düsük cikmisti. 22 ydi. artmadysa kimyasal olabilir demisti hemsire. sanirim hersey yarin belli olacak

benim ne zaman bende bilmiyorum yarin ikinci kan tahliline baktiricam. ilk degerim cok düsük cikmisti. 22 ydi. artmadysa kimyasal olabilir demisti hemsire. sanirim hersey yarin belli olacak
canımr hiç moralini bozma artış olmuştur allahlın izniyle..bende 12. gün yaptırmam gerekirken dayanamadım 10. günde yaptım 74 çıktı 12.gün 171 çıktı..önemli olan sayının az olması değil düzenli artışın olması..bebeğin sana sıkıca tutunmuştur inşallah <3

Rabbim razi olsun canim darısı basina

Senden de Rabbim razi olsun canim ne demek
Yaparlar yaparlar sorun yapma:)
Rahim filmi istemedim i emre bey
yok canım 2 kez çektirdim temizdi dedim yoğunluğu kromozonlara verdi test istedi emriyolar kaliteli dedi troid testimi insülin testimi istedi diğer 2 transferimde 3, deneme 5 gün emriyosu yapalım bakalım emriyolar 4 güne çıkıyormu falan dedi herşeyi açık açık söyledi vitamin hapı verdi çok memnun kaldım çok umutluyum bu sefer olacak inş. çok güler yüzlü ve pozitif bir doktor :)))

ÇOK TATLILAR MAŞALLAH ALLAH TAMIMINA ERDİRSİN CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…