- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.421
tadını çıkar 3 gün yattım pasoay ne güzel bişey kalmamış. benim daha 2. gün
Rabbim razi olsun canim darısı basinaÇOK GÜZEL ARTMIŞ DEĞERİN MAŞALLAH :)))
Amin canim insaAllah Darısı basinaALLAH cc tamamına erdirsin sağlıkla hayırla alın kucağınıza
Senden de Rabbim razi olsun canim ne demekAy canım ya allah razı olsun iyi ki karşıma çıktın sen yaaa bende hemen tıbbı genetik 4 bölümünden randevu aldım pazartesi için inş. hemen yaparlar :)) bayramda adet olacağım doktorum ilaç verdi adet başladığında test sonucum çıkarsa inş. çıkar hemen tedaviye başlayacağız
lale99
ben olsam şimdi bile çekerdim derin bir oh .Kızlaarrr bakın burda kimler var:)
Bgn idrar yolu enfeksiyonu için hastaneye gittim gitmişkende hocama uğradım normalde pazartesi ama dayanamıyorum bi baksak dedim:)
İkizlere hamileymişim :))) daha kalp atışlarını duymadık 15 eylülde çağırdı Allahım hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsak derin bi ohhh çekicem
canım bende badem ceviz süt meyve ve bolca su tükettim..ay benim tam bugün 7.günüm cuma çatlatma iğnesinin etkisigeçer sanırım
ne yiyosunuz ne içiyosunuz ekstra olarak
bebişleri transfer olanlaar
hadi gözün aydın canım..değerlerin kaçtı senin :)Kızlaarrr bakın burda kimler var:)
Bgn idrar yolu enfeksiyonu için hastaneye gittim gitmişkende hocama uğradım normalde pazartesi ama dayanamıyorum bi baksak dedim:)
İkizlere hamileymişim :))) daha kalp atışlarını duymadık 15 eylülde çağırdı Allahım hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsak derin bi ohhh çekicem
ben de ananas ve kabak çekirdeği yiyorum, hemşire de tavs,ye etti zaten.tadını çıkar 3 gün yattım paso
ananas kivi kabak çekirdeği yedim halada yiyorum
bebişimle kounşuyorum
hem umud ediyorum
hemde olumssuza hazırlıyorum kendimi
inşallah hepimizin yüzü güler
Amin canım inşallah zaman su gibi geçer de hepimiz iyi haberlerimizi bian önce alırızben olsam şimdi bile çekerdim derin bir oh .Hayırlı olsun, darısı başıma inşallah.
12. Gün. 518 14.gün 1413 cnm. Darısı herkese :)canım bende badem ceviz süt meyve ve bolca su tükettim..
hadi gözün aydın canım..değerlerin kaçtı senin :)
canım bende badem ceviz süt meyve ve bolca su tükettim..
)
ben de ananas ve kabak çekirdeği yiyorum, hemşire de tavs,ye etti zaten.
senin ilk deneme mi? sorun neydi?
ÇokKKKkkkkk güzellerKızlaarrr bakın burda kimler var:)
hayırlısı olsun inşallah..ben 10 eylülde gidiyorum ilk muayenemizse kese için..sizin ne zman..
canımr hiç moralini bozma artış olmuştur allahlın izniyle..bende 12. gün yaptırmam gerekirken dayanamadım 10. günde yaptım 74 çıktı 12.gün 171 çıktı..önemli olan sayının az olması değil düzenli artışın olması..bebeğin sana sıkıca tutunmuştur inşallah <3benim ne zaman bende bilmiyorum yarin ikinci kan tahliline baktiricam. ilk degerim cok düsük cikmisti. 22 ydi. artmadysa kimyasal olabilir demisti hemsire. sanirim hersey yarin belli olacak
Evet bende hep bunu düşünmüşümdür:)ya arkadaşlar merak ediyorum..2 embriyo konulup 1 tane tutunca diğerine ne oluyor :) kendiliğinden yok mu oluyor :)
Rabbim razi olsun canim darısı basina
yok canım 2 kez çektirdim temizdi dedim yoğunluğu kromozonlara verdi test istedi emriyolar kaliteli dedi troid testimi insülin testimi istedi diğer 2 transferimde 3, deneme 5 gün emriyosu yapalım bakalım emriyolar 4 güne çıkıyormu falan dedi herşeyi açık açık söyledi vitamin hapı verdi çok memnun kaldım çok umutluyum bu sefer olacak inş. çok güler yüzlü ve pozitif bir doktor :)))Senden de Rabbim razi olsun canim ne demek
Yaparlar yaparlar sorun yapma:)
Rahim filmi istemedim i emre bey
ÇOK TATLILAR MAŞALLAH ALLAH TAMIMINA ERDİRSİN CANIMKızlaarrr bakın burda kimler var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?