- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.441
Benim 12. Gun 578 di ikiz o zaman benimki de sanirimKim var başka ikiz bekleyen?
Benim 12 gün 518 , 14.gün 1413 çıkmıştı betam. Demekki gerçekten betanın yüksek çıkması ikiz habercisi olabiliyo. Tek kafama takılan sanki biri büyük biri biraz küçük gibi. Niye öyle olmuşki
Canım valla hiç cesaret edemiyorum inan:)onun içşn beklemek en iyisi sende ne gibi şeyler yaşıyorsun?nazom benim de 8.günüm..kan testini beklemek çok daha stresli geliyor bana..Psikolojik olarak kendimi hazırlamak için evde yapmayı düşünüyorum..
Yok cnm ya inat ettim beklicemAynen ben de öyle düşünüyorum. Çok heyecanlanıyorum nasıl bakacağım o teste.Heyecandan bayılabilirim. Senin bir şey kalmamış. Yarın yapsan çıkabilr.
ÇokKKKkkkkk güzellermaşallah bebislere
ÇOK TATLILAR MAŞALLAH ALLAH TAMIMINA ERDİRSİN CANIM
Artış te eğer 2 katından fazlaysa ikiz olma ihtimalin çok yüksek canım:) yani öyle diyolarBenim 12. Gun 578 di ikiz o zaman benimki de sanirim
Bana testi tekrar et demedi doktor haftaya kese icin gel dedi...artik haftaya anlicam :)Artış te eğer 2 katından fazlaysa ikiz olma ihtimalin çok yüksek canım:) yani öyle diyolar
Canim onemli olan ilk deger degil de ne kadar yukseldigi. Bugun git kan ver, 1200 civarindaysa tektir, 1500-2000 civarindaysa yuksek olasilik ikizdirBenim 12. Gun 578 di ikiz o zaman benimki de sanirim
Ayy maşallah cnm hayırlı olsun şimdidenKızlaarrr bakın burda kimler var:)
Bgn idrar yolu enfeksiyonu için hastaneye gittim gitmişkende hocama uğradım normalde pazartesi ama dayanamıyorum bi baksak dedim:)
Kim var başka ikiz bekleyen?
Benim 12 gün 518 , 14.gün 1413 çıkmıştı betam. Demekki gerçekten betanın yüksek çıkması ikiz habercisi olabiliyo. Tek kafama takılan sanki biri büyük biri biraz küçük gibi. Niye öyle olmuşki
İkizlere hamileymişim :))) daha kalp atışlarını duymadık 15 eylülde çağırdı Allahım hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsak derin bi ohhh çekicem
Çok teşekkür ederim canım :) darısı herkeseeAyy maşallah cnm hayırlı olsun şimdiden
kıslar hamilesiniz iğnelerimi düşünüyorsunuz allah aşkınabu iğneler beni öldürecek yaaaa
Hayirli olsun canim. Seninkiler ayri gayri kalmis Ya.Benimkiler dipdibeydi.halay cekiyor bunlar diyordumKızlaarrr bakın burda kimler var:)
Bgn idrar yolu enfeksiyonu için hastaneye gittim gitmişkende hocama uğradım normalde pazartesi ama dayanamıyorum bi baksak dedim:)
İkizlere hamileymişim :))) daha kalp atışlarını duymadık 15 eylülde çağırdı Allahım hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsak derin bi ohhh çekicem
Surekli yatmak faydali degil canim.vucudun kan dolasimini saglamasi icin hareket lazim. Unutma ;-)suyu çok tüketemiyorum
süt portakal suyu bol dua ve yatış
bizde sorun çok canım sonra yazarım çıkmam lazım
Çok teşekkür ederim cnm:) senin de ikisi birbirinden farklı mı boyut olarakHayirli olsun canim. Seninkiler ayri gayri kalmis Ya.Benimkiler dipdibeydi.halay cekiyor bunlar diyordumOnlarin icinde beyaz bir isik olarak goruncek ins. Bebislerin. Sonrada pit pitlar allahin izniyle
Kızlar söylediğiniz iğnelerin ağrısı transferden beri çekenlerdenim. Aslında her gün vermişti dr sora dayanamayıp karşısında ağlayınca depo iğneyle değiştirdi 3 günde 1. Yumurta toplamadan beri kullanıyorum şimdiden 10tane fln oldu. Yine dayanamayıp acile gittiğimde "eau de goulard" diye bi karışımla pamukla pres yaptılar 20dk. Sonra doktor da ondan eczaneden al dedi. Eczacılar hazırlıyo bunu. Büyükçe pamuğu o bölgeye yayın koyun üstüne de bunu dökün 20-25 dk bekletin. Biraz da olsa ağrı hafifliyo
Evet kucuk bir fark var.ama daha cok yeniyiz.zaten. ikizlerde birinin geriden gelme olayi oluyormusm haftaya gitcez bakalim ne dicek doktor.amcamizÇok teşekkür ederim cnm:) senin de ikisi birbirinden farklı mı boyut olarak
Canim teşekkürler bilgi icin ya gidip bi daha kan verme stresi istemedim haftaya gidip ogrenirim cift embrio olunca ikiz diye tahmin ediyorum hayirlsi bunu beklemek de guzel surpriz olsun...Canim onemli olan ilk deger degil de ne kadar yukseldigi. Bugun git kan ver, 1200 civarindaysa tektir, 1500-2000 civarindaysa yuksek olasilik ikizdirbenim 7.gun 69, 9.gun 176'ydi, bugun 360 falan olsa yarin yani 12.gunumde 540 olmali ama bana tek embriyo transfer edildi, artislarim da onunla uyumlu
Amin cnm darısı bütün isteyenlerin başına. Ama ben çok dua ediyorum ve inanıyorum duanın etkisi olduğuna hem ruhsal rahatlatıyo hemde inanıyorum içten:) söylediğim şey alkolden yada kolonyadan daha etkili üzerine koyup 20-25 dk bekletin hem ödemi dağıtıyo hem ağrıyı azaltıyo. Tabiki sıfıra inmiyo ama ilk haline göre çekilesi oluyo. "Eau de goulard"Henuz transfer falan olmadım ama şu dediğiniz iğneler beni çok korkuttu kızlarbunun başka bant olanları falan varmış dogru mu ? çok mu acıyo ? nedir bu ?
Ayrıcapapatya1655 esma73 Happinessss ve sayamadıklarım çok tatlısınız hepiniz hepimize umut oluyosunuz sizin adınıza gerçekten çok mutluyum inanın... sağlıkla kucagınıza alırısnız inşallah okudukça keyfim yerine geldi :)
Kalp atışlarını duydun mu sen? Seninki benimkinden baya büyükmüş :) 2 hafta artık o kadar büyük geliyoki gözüme:))Evet kucuk bir fark var.ama daha cok yeniyiz.zaten. ikizlerde birinin geriden gelme olayi oluyormusm haftaya gitcez bakalim ne dicek doktor.amcamiz
dediğin karışım ne canım, anlamadım ben. yani eau de goulard nedirAmin cnm darısı bütün isteyenlerin başına. Ama ben çok dua ediyorum ve inanıyorum duanın etkisi olduğuna hem ruhsal rahatlatıyo hemde inanıyorum içten:) söylediğim şey alkolden yada kolonyadan daha etkili üzerine koyup 20-25 dk bekletin hem ödemi dağıtıyo hem ağrıyı azaltıyo. Tabiki sıfıra inmiyo ama ilk haline göre çekilesi oluyo. "Eau de goulard"
Eczaneler hazırlıyo
İğneler progestan iğneleri cnm (progestan, proluton depot..vs) bunlar kalçanı mahvedenler
Bide kendimizin göbekten yaptıkları var. Ben hibor yapıyorum ama herkesinki farklı clexane yapanda var pıhtılaşma için bildiğim kadarıyla bunlarda yakıyo ama 30-40 saniye sonra geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?