2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kalp atışlarını duydun mu sen? Seninki benimkinden baya büyükmüş :) 2 hafta artık o kadar büyük geliyoki gözüme:))
Allaha sukur ikisininkinide duydum canim. darisi herkese ins.
Ee transfer.anind dakikalari saniyeleri sayiyorduk.resmen
Cok normal inan
Bende bende onden olanlar icin allahim bende o haftalari gorebilecekmiyim diyorum inan hep ama dogana kadar sayicaz yine.bnuda biliyorum

dediğin karışım ne canım, anlamadım ben. yani eau de goulard nedir
Onun içeriğini bütün eczacılar biliyo zaten direk iğne ağrısı için mi diye sorarlar. Maslak acıbademde tedavi görüyorum ben. İğnelere ilk başladığımda belden aşağımı hissetmiyodum 2 akşamımı da iğnelerden sonra acil de geçirdim. Sonra yaptıkları şey iyi gelince hocayla konuştum o da sen kendin de alıp kullanabilirsin baya rahatlatır dedi ve hakikaten rahatlattı. Ama tekrar söylüyorum %100 geçirmiyo sadece çekilebilir kılıyo. Sen bunu söyle eczaneye büyük şurup şişesi gibi bileye hazırlayıp veriyo onlar kolonya gibi sulu bişey

Tesekkürler canım dualarımız sizle inşallah arka arkaya güzel haberlerini Zi alcaz :)
Ben iğne kullanmadim progestanı jel olarak aldım hep hala da alıyorum. Belki iğne degil jel olarak verir sanada

İnşallah bizde o günleri görebilelim. Ben bildiğin buzdolabının üzerine tek tek günleri haftaları yazdım hergün çiziyorum:) şimdilik ilk hedefim 15 eylül kalp atışı. Böyle böyle heralde günler haftalar geçicek

Teşekürler yazdıkların için inşallah rabbim seninde yuzunu guldursun sevinirsin bizim gibi

İnşallah bizde o günleri görebilelim. Ben bildiğin buzdolabının üzerine tek tek günleri haftaları yazdım hergün çiziyorum:) şimdilik ilk hedefim 15 eylül kalp atışı. Böyle böyle heralde günler haftalar geçicek

Canim benim insallah sana da transfer sonrasi zorla test yaptrcam once sonra da guzel haberlerini alcazdualarimm hepimizleeebu arada ben igne olmadim hic, gunde 3 kere 100mgx2 progestani fitil olarak kullaniyorum canimm

Belki de iğneyi geçmişinize göre veriyolardır kızlar. Ben daha önce 2 düşük yaptığım için ısrarla iğne verdi. Değiştirmek istedim değiştirmedi. Çünkü direk kas altından yapıldığı için en yüksek etki iğnedeymiş ve beni ancak bu kurtarırmış. Ama sizin böyle bi geçmişiniz yoksa jel yada fitilde verebilir. Hatta hapları bile var ama tüp bebekte hiç sanmıyorum hap vericeklerini çümkü bütün etksini bağırsaklardan geçene kadar kaybediyomuş nerdeyse

Canim benim insallah sana da transfer sonrasi zorla test yaptrcam once sonra da guzel haberlerini alcazdualarimm hepimizleeebu arada ben igne olmadim hic, gunde 3 kere 100mgx2 progestani fitil olarak kullaniyorum canimm

Ahhhhhh amin inşallah :) ben sizin yanınızda su an fasulyeden kalıyorum daha, ama olsun bana umut oluyosunuz bi de sizden çok şey öğreniyorum çok şükürhem de çok pozitifsiniz .... dün de okudukça ay ne güzel diyip gözlerim doldu sizin adınıza... bakalım bi kaç gune kontrole gidicem, inşallah olumlu bişiler olur da şu iş hayırlısıyla sağlıkla başlar, ben de sizlere burdan haberler veririm... Öğrenecek çok şeyim var

Sen de benm kafadasın yani ben daha transfer yapılmadan hamilelik takvimi yaptım pozitif düşünelim pozitif olsun

Hem 3.güm embriyosu hem 6.gün test erken tabi hiçç üzme kendini )

Anaaammmm eziyet etme kuzum kendine. Ben bazen unutmaya bile calisiyorum sen tam cetele tutup safak sayiyormussun. Yazcam diye ugrasacagina bi takvim as bari

Kızlarrrr doktoruma sordum, dedim çok utanıyorum ama cinsel ilişkiye yasak demiştiniz bu yasak hala devam ediyor mu ? Güldü! Kese görünene kadar yasak dedi o güldü ben ağladım
Hahaha:) işin kötüsü kese göründükten sonra bi daha sormak zorunda olman:))

Ben günde fitil 2 ampul progestan 1 Hıbor iğne kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…