- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.461
Allaha sukur ikisininkinide duydum canim. darisi herkese ins.Kalp atışlarını duydun mu sen? Seninki benimkinden baya büyükmüş :) 2 hafta artık o kadar büyük geliyoki gözüme:))
Desenize Mayıs ayında nüfus patlaması olacak12. Gün. 518 14.gün 1413 cnm. Darısı herkese :)
Onun içeriğini bütün eczacılar biliyo zaten direk iğne ağrısı için mi diye sorarlar. Maslak acıbademde tedavi görüyorum ben. İğnelere ilk başladığımda belden aşağımı hissetmiyodum 2 akşamımı da iğnelerden sonra acil de geçirdim. Sonra yaptıkları şey iyi gelince hocayla konuştum o da sen kendin de alıp kullanabilirsin baya rahatlatır dedi ve hakikaten rahatlattı. Ama tekrar söylüyorum %100 geçirmiyo sadece çekilebilir kılıyo. Sen bunu söyle eczaneye büyük şurup şişesi gibi bileye hazırlayıp veriyo onlar kolonya gibi sulu bişeydediğin karışım ne canım, anlamadım ben. yani eau de goulard nedir
Tesekkürler canım dualarımız sizle inşallah arka arkaya güzel haberlerini Zi alcaz :)Henuz transfer falan olmadım ama şu dediğiniz iğneler beni çok korkuttu kızlarbunun başka bant olanları falan varmış dogru mu ? çok mu acıyo ? nedir bu ?
Ayrıcapapatya1655 esma73 Happinessss ve sayamadıklarım çok tatlısınız hepiniz hepimize umut oluyosunuz sizin adınıza gerçekten çok mutluyum inanın... sağlıkla kucagınıza alırısnız inşallah okudukça keyfim yerine geldi :)
Teşekürler yazdıkların için inşallah rabbim seninde yuzunu guldursun sevinirsin bizim gibiHenuz transfer falan olmadım ama şu dediğiniz iğneler beni çok korkuttu kızlarbunun başka bant olanları falan varmış dogru mu ? çok mu acıyo ? nedir bu ?
Ayrıcapapatya1655 esma73 Happinessss ve sayamadıklarım çok tatlısınız hepiniz hepimize umut oluyosunuz sizin adınıza gerçekten çok mutluyum inanın... sağlıkla kucagınıza alırısnız inşallah okudukça keyfim yerine geldi :)
İnşallah bizde o günleri görebilelim. Ben bildiğin buzdolabının üzerine tek tek günleri haftaları yazdım hergün çiziyorum:) şimdilik ilk hedefim 15 eylül kalp atışı. Böyle böyle heralde günler haftalar geçicekAllaha sukur ikisininkinide duydum canim. darisi herkese ins.
Ee transfer.anind dakikalari saniyeleri sayiyorduk.resmen
Cok normal inan
Bende bende onden olanlar icin allahim bende o haftalari gorebilecekmiyim diyorum inan hepama dogana kadar sayicaz yine.bnuda biliyorum
kıslar hamilesiniz iğnelerimi düşünüyorsunuz allah aşkına
Canim benim insallah sana da transfer sonrasi zorla test yaptrcam once sonra da guzel haberlerini alcazHenuz transfer falan olmadım ama şu dediğiniz iğneler beni çok korkuttu kızlarbunun başka bant olanları falan varmış dogru mu ? çok mu acıyo ? nedir bu ?
Canim benim insallah sana da transfer sonrasi zorla test yaptrcam once sonra da guzel haberlerini alcazdualarimm hepimizleee bu arada ben igne olmadim hic, gunde 3 kere 100mgx2 progestani fitil olarak kullaniyorum canimm
selam kızlar benimde cuma günü transferim oldu .3. gün emb kondu iki tane transferimin 6. günü bugün.ve sabırsızlığıma yenik düşüp hassas test yaptım ama negatif kafaya takmıyorum tabi zaten erken di :) ama gün geçmiyor beklemek çok zor
Hem 3.güm embriyosu hem 6.gün test erken tabi hiçç üzme kendini )selam kızlar benimde cuma günü transferim oldu .3. gün emb kondu iki tane transferimin 6. günü bugün.ve sabırsızlığıma yenik düşüp hassas test yaptım ama negatif kafaya takmıyorum tabi zaten erken di :) ama gün geçmiyor beklemek çok zor
Anaaammmm eziyet etme kuzum kendine. Ben bazen unutmaya bile calisiyorumİnşallah bizde o günleri görebilelim. Ben bildiğin buzdolabının üzerine tek tek günleri haftaları yazdım hergün çiziyorum:) şimdilik ilk hedefim 15 eylül kalp atışı. Böyle böyle heralde günler haftalar geçicek
Hahaha:) işin kötüsü kese göründükten sonra bi daha sormak zorunda olman:))Kızlarrrr doktoruma sordum, dedim çok utanıyorum amacinsel ilişkiye yasak demiştiniz bu yasak hala devam ediyor mu ? Güldü! Kese görünene kadar yasak dedi o güldü ben ağladım
hadi ya bende dur şu kıza iyice kızıyım diyordumCanm benm daha transferim cuma günü olacak yani bebişimi daha gidip almadım
Yok artık daha soramam zaten çok utandım :))Hahaha:) işin kötüsü kese göründükten sonra bi daha sormak zorunda olman:))
Ben günde fitil 2 ampul progestan 1 Hıbor iğne kullanıyorum
Canim benim insallah sana da transfer sonrasi zorla test yaptrcam once sonra da guzel haberlerini alcazdualarimm hepimizleee bu arada ben igne olmadim hic, gunde 3 kere 100mgx2 progestani fitil olarak kullaniyorum canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?