- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.481
Seytanin bacagini kirmissin canimKızlarrrr doktoruma sordum, dedim çok utanıyorum amacinsel ilişkiye yasak demiştiniz bu yasak hala devam ediyor mu ? Güldü! Kese görünene kadar yasak dedi o güldü ben ağladım
Hayranım cesaretini Ze inşallah böyle devam edecek hamilelik takviminiz B burcum8686Sen de benm kafadasın yani ben daha transfer yapılmadan hamilelik takvimi yaptım pozitif düşünelim pozitif olsun
Çok güldüm yaaKızlarrrr doktoruma sordum, dedim çok utanıyorum amacinsel ilişkiye yasak demiştiniz bu yasak hala devam ediyor mu ? Güldü! Kese görünene kadar yasak dedi o güldü ben ağladım
Bencede dene şansınıSeytanin bacagini kirmissin canimgidip kizsammi benim doktora haftaya kadar yasak. Sonra yine yasak muhtemelen. Kendimce bir ikna konusmasi hazirlayayim en iyisi ben
Denemeye deger benceBencede dene şansını
Oy oyy ikizler cogaliyoorrrrr....beebeklerime arkadaslar geliyorrrKızlaarrr bakın burda kimler var:)
Bgn idrar yolu enfeksiyonu için hastaneye gittim gitmişkende hocama uğradım normalde pazartesi ama dayanamıyorum bi baksak dedim:)
İkizlere hamileymişim :))) daha kalp atışlarını duymadık 15 eylülde çağırdı Allahım hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsak derin bi ohhh çekicem
Ben varim canimm valla kucukmu bilemiorum amaben pazartesi gittim.minnaciklardi yani onunuzdeki salida kalp atislarini duyucaz inssKim var başka ikiz bekleyen?
Benim 12 gün 518 , 14.gün 1413 çıkmıştı betam. Demekki gerçekten betanın yüksek çıkması ikiz habercisi olabiliyo. Tek kafama takılan sanki biri büyük biri biraz küçük gibi. Niye öyle olmuşki
maşallah :)Kızlar selam, 3 yumurtamın 2 si döllenmiş, bu bnm için büyük bi ilerleme, çünkü döllenme sorunu yaşamıştık. Yarın sabahtan doktorumla konuşucaz ya transfer ya da dondurma olacak, yine heyecan dorukta
Hayırlısı olsun :)Kızlar selam, 3 yumurtamın 2 si döllenmiş, bu bnm için büyük bi ilerleme, çünkü döllenme sorunu yaşamıştık. Yarın sabahtan doktorumla konuşucaz ya transfer ya da dondurma olacak, yine heyecan dorukta
Doğum tarihlerimiz de 1 er gün arayla :) ay çok güzel yaa baya ikiz annesi olucaz. Tek düşüncem ikiz gebeliği çok daha zormuş. Ben bi gazla kabul ettim 2 embriyo transferini %20 ikiz olma ihtimali demişti doktor. O %20 geldi beni buldu:). 2 bebeğini düşürdün bende sana 2 bebek vermek istedim dedi çok duygulandım. İnşallah bi aksilik olmazz. Sen kaç kilosun canım bide tedaviye başladığından bu yana hiç kilo almış mısınBen varim canimm valla kucukmu bilemiorum amaben pazartesi gittim.minnaciklardi yani onunuzdeki salida kalp atislarini duyucaz inss
İki zde daha yüksek olması gerek sanki ikiz hamişler engin bilgilerinizi paylaşın bizlere :)))Amin cnm cok güzel değerin benim 12 .gun 578 di ya ikiz mi acaba merak ediyorum hep...
Yok yok bnmki 12.gün 518 14.gün 1413tü. Önemli olan artış oranı da. 2 kattan fazlaysa ikiz ihtimali yüksekİki zde daha yüksek olması gerek sanki ikiz hamişler engin bilgilerinizi paylaşın bizlere :)))
ben de hamile sandım takvimi görünce . inşalah öyle olur.Canm benm daha transferim cuma günü olacak yani bebişimi daha gidip almadım
Benim canım acayip hamur işi çekiyor normalde çok severim ama yememek çalışıyorum ekmek bile yememeye özen gösteriyorum bu kortizon şisirdi iyice beniAseriyor musunuz hamişler merak ediyom ben limonu tuzlayip yiyorum
Canim gözün aydin sağlık la sorunsuz kucağına alırsın insaAllah minnoslariKızlaarrr bakın burda kimler var:)
Bgn idrar yolu enfeksiyonu için hastaneye gittim gitmişkende hocama uğradım normalde pazartesi ama dayanamıyorum bi baksak dedim:)
İkizlere hamileymişim :))) daha kalp atışlarını duymadık 15 eylülde çağırdı Allahım hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsak derin bi ohhh çekicem
çok hızlısın arkadaşım. ben 9. günden önce yapamam sanırım.selam kızlar benimde cuma günü transferim oldu .3. gün emb kondu iki tane transferimin 6. günü bugün.ve sabırsızlığıma yenik düşüp hassas test yaptım ama negatif kafaya takmıyorum tabi zaten erken di :) ama gün geçmiyor beklemek çok zor
bravo büyük cesaret . ben de çok yapmak istedim şimdi.Sen de benm kafadasın yani ben daha transfer yapılmadan hamilelik takvimi yaptım pozitif düşünelim pozitif olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?