2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlarrrr doktoruma sordum, dedim çok utanıyorum ama cinsel ilişkiye yasak demiştiniz bu yasak hala devam ediyor mu ? Güldü! Kese görünene kadar yasak dedi o güldü ben ağladım
Seytanin bacagini kirmissin canim gidip kizsammi benim doktora haftaya kadar yasak. Sonra yine yasak muhtemelen. Kendimce bir ikna konusmasi hazirlayayim en iyisi ben

Oy oyy ikizler cogaliyoorrrrr....beebeklerime arkadaslar geliyorrr

Ben varim canimm valla kucukmu bilemiorum amaben pazartesi gittim.minnaciklardi yani onunuzdeki salida kalp atislarini duyucaz inss

Ben varim canimm valla kucukmu bilemiorum amaben pazartesi gittim.minnaciklardi yani onunuzdeki salida kalp atislarini duyucaz inss
Doğum tarihlerimiz de 1 er gün arayla :) ay çok güzel yaa baya ikiz annesi olucaz. Tek düşüncem ikiz gebeliği çok daha zormuş. Ben bi gazla kabul ettim 2 embriyo transferini %20 ikiz olma ihtimali demişti doktor. O %20 geldi beni buldu:). 2 bebeğini düşürdün bende sana 2 bebek vermek istedim dedi çok duygulandım. İnşallah bi aksilik olmazz. Sen kaç kilosun canım bide tedaviye başladığından bu yana hiç kilo almış mısın

Kızlar benim testim pazartesi pozitifdi biliyosunuz az once pecetede cok az kahverengi leke vardi fitil akintisiyla gelmis korktum bi sey yoktur dimi

Canim gözün aydin sağlık la sorunsuz kucağına alırsın insaAllah minnoslari

çok hızlısın arkadaşım. ben 9. günden önce yapamam sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…