2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

benim ne zaman bende bilmiyorum yarin ikinci kan tahliline baktiricam. ilk degerim cok düsük cikmisti. 22 ydi. artmadysa kimyasal olabilir demisti hemsire. sanirim hersey yarin belli olacak
InsaAlla
Aynen öyle emre bey başka :)
Diğer insülin falan tıbbi genetik istek yapamaz sanırım onun için de gitmişken kadın doğumdan Mi alsan

Teşekkürler kızlar. İnşallah bende güzel haberler veririm. Ben şurda 2 günü geçiremedim, transfer sonrası 10 gün nasıl geçer bilemedim
seni çok iyi anlıyorum, ben de embryoların durumu için yüreğim ağzımda telefon bekledim. ama transferimi oldum dün çok şükür, önümdeki 8 günün geçmesini ve olumlu sonuç almayı bekliyorum. inşallah senin de öyle olacak.

Kızlar benim testim pazartesi pozitifdi biliyosunuz az once pecetede cok az kahverengi leke vardi fitil akintisiyla gelmis korktum bi sey yoktur dimi
Yok canım korkma bende de bazen kullandığım jel hafif pembemsi geliyo daha önce 2 düşük yapmış biri olarak söylüyorum baya baya kanaman oluyo reglinin en yoğun günü gibi ve kıpkırmızı. Yine de tabiki doktorunla konuş belki iğne yaptırır tutunma için

Ben kiloluyum canimm 85 kg tedavide kilo almadimm hic ama hamileliktede onunuzdek8 hafta doyetisyene baslicamm yok sa sonunu dusunemiyorum

Sagolun kizlar hemsireyle de konuştum kahverengiyse korkma dedi zaten döküntü gibiydi ama cok korktum ins sorun olmaz bi daha:)

Benim 12.gün 721 14.gün 1744 iki katı geçmiş ama 3 kat değil. Keşke ikiz olsa ya o kadar isterim ki.
Simdiiiikkk azcik matematigimi konusturmak istiyorum
2+2 kac eder cocuuuuuuummm.
Ben solucem ortmenim ben solucemmm ben bennn.
Doooooooooooooooooort eder ( Buda 9ay sonraki aile mevcudunuza esittir)
Yada sorumuzu soyle de degistirebiliriz. Evde 2tane cevizin vardi.2cevizde doktor amcan verdi. Bunlari on iki gun boyunca kirip yemedin. 12.gun kac cevizin olmus olur :-D

Ben kiloluyum canimm 85 kg tedavide kilo almadimm hic ama hamileliktede onunuzdek8 hafta doyetisyene baslicamm yok sa sonunu dusunemiyorum
Ya bende 64 kiloyduö ama 66çıktım doktorda 5hafta 2 günlük daha normalde hiç kilo almamak gerekşyodu. Böyle gidersem nolucam bilemedim de o yuzden sordum. Hiç kilo almamak gerekiyomuş ilk haftalar ben nası almışım ya. Gerçi şuan en son derdim kilo ama:) düşünmeden edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…