- 30 Temmuz 2010
- 1.700
- 465
- 163
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.501
InsaAllabenim ne zaman bende bilmiyorum yarin ikinci kan tahliline baktiricam. ilk degerim cok düsük cikmisti. 22 ydi. artmadysa kimyasal olabilir demisti hemsire. sanirim hersey yarin belli olacak
Aynen öyle emre bey başka :)yok canım 2 kez çektirdim temizdi dedim yoğunluğu kromozonlara verdi test istedi emriyolar kaliteli dedi troid testimi insülin testimi istedi diğer 2 transferimde 3, deneme 5 gün emriyosu yapalım bakalım emriyolar 4 güne çıkıyormu falan dedi herşeyi açık açık söyledi vitamin hapı verdi çok memnun kaldım çok umutluyum bu sefer olacak inş. çok güler yüzlü ve pozitif bir doktor :)))
Amin canımm inşallahCanim gözün aydin sağlık la sorunsuz kucağına alırsın insaAllah minnoslari
seni çok iyi anlıyorum, ben de embryoların durumu için yüreğim ağzımda telefon bekledim. ama transferimi oldum dün çok şükür, önümdeki 8 günün geçmesini ve olumlu sonuç almayı bekliyorum. inşallah senin de öyle olacak.Teşekkürler kızlar. İnşallah bende güzel haberler veririm. Ben şurda 2 günü geçiremedim, transfer sonrası 10 gün nasıl geçer bilemedim
Benim 12.gün 721 14.gün 1744 iki katı geçmiş ama 3 kat değil. Keşke ikiz olsa ya o kadar isterim ki.Yok yok bnmki 12.gün 518 14.gün 1413tü. Önemli olan artış oranı da. 2 kattan fazlaysa ikiz ihtimali yüksek
Bence kesin ikizzz. Hem çok yüksek hemde 2buçuk katıı. Hadi bakalım ikizler çoğalsınnnBenim 12.gün 721 14.gün 1744 iki katı geçmiş ama 3 kat değil. Keşke ikiz olsa ya o kadar isterim ki.
Progestan clexana mi bende morar dim yeserdim ama sonucu aldıktan sonra sırıtıyorum o acı karşısında hoşuma gidiyor iğne olmak:)bu iğneler beni öldürecek yaaaa
Dr ikiz derse öpücem seni hahahaBence kesin ikizzz. Hem çok yüksek hemde 2buçuk katıı. Hadi bakalım ikizler çoğalsınnn
Canim bendende geliyordu 11.gun den başlayıp 13.gun sabahın a kadar kahveyse korkma yerlesme kanamasi merkezi bile aramadı m ben içini ferah tutKızlar yazsaniza kahverengi akintim vardi azicik pecetede korkuyorum
Yok canım korkma bende de bazen kullandığım jel hafif pembemsi geliyo daha önce 2 düşük yapmış biri olarak söylüyorum baya baya kanaman oluyo reglinin en yoğun günü gibi ve kıpkırmızı. Yine de tabiki doktorunla konuş belki iğne yaptırır tutunma içinKızlar benim testim pazartesi pozitifdi biliyosunuz az once pecetede cok az kahverengi leke vardi fitil akintisiyla gelmis korktum bi sey yoktur dimi
Hahah :)Dr ikiz derse öpücem seni hahaha
Ben kiloluyum canimm 85 kg tedavide kilo almadimm hic ama hamileliktede onunuzdek8 hafta doyetisyene baslicamm yok sa sonunu dusunemiyorumDoğum tarihlerimiz de 1 er gün arayla :) ay çok güzel yaa baya ikiz annesi olucaz. Tek düşüncem ikiz gebeliği çok daha zormuş. Ben bi gazla kabul ettim 2 embriyo transferini %20 ikiz olma ihtimali demişti doktor. O %20 geldi beni buldu:). 2 bebeğini düşürdün bende sana 2 bebek vermek istedim dedi çok duygulandım. İnşallah bi aksilik olmazz. Sen kaç kilosun canım bide tedaviye başladığından bu yana hiç kilo almış mısın
Değerlerin yüksek canım zaten bana göre zannetmiyorum benim tek sanirimYok yok bnmki 12.gün 518 14.gün 1413tü. Önemli olan artış oranı da. 2 kattan fazlaysa ikiz ihtimali yüksek
Simdiiiikkk azcik matematigimi konusturmak istiyorumBenim 12.gün 721 14.gün 1744 iki katı geçmiş ama 3 kat değil. Keşke ikiz olsa ya o kadar isterim ki.
Ya bende 64 kiloyduö ama 66çıktım doktorda 5hafta 2 günlük daha normalde hiç kilo almamak gerekşyodu. Böyle gidersem nolucam bilemedim de o yuzden sordum. Hiç kilo almamak gerekiyomuş ilk haftalar ben nası almışım ya. Gerçi şuan en son derdim kilo ama:) düşünmeden edemedimBen kiloluyum canimm 85 kg tedavide kilo almadimm hic ama hamileliktede onunuzdek8 hafta doyetisyene baslicamm yok sa sonunu dusunemiyorum
Olmaz mııııHamilelik takvimini bende Yaptım oldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?