2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Öğretmen olduğu nasıl da belli ama :)
Birde benim bu yıl 1. Sınıflar napcaz hiç bilmiyorum çocuklarımla

Öğretmen olduğu nasıl da belli ama :)
Birde benim bu yıl 1. Sınıflar napcaz hiç bilmiyorum çocuklarımla
Matematikcide degilim ama birseyler kapiyorsun iste. Ilkogretim.Anaokulu ilkokul hepsinde calistim. Cocuklastim sanirim biciriklarin icinde durmaktan
Sen 1leri alma bu sene canim ya. Benim calistigim okullarda sinifcilarin adetiydi. yeni atanana 1verirlr. Ama sen ikinci dinem calisamayacaksin neredeyse. Mudure gotur bence bu teklifi. Olmadi velileri kiskirt. Bakin ben ikinci donem yokum. Cocuklariniz icin onemli bir donemdeyiz. tek ogretmenle bu seneyi kapatmalari onlarin yararina olur

Canim benimm her sey cooook guzel gidicek ve bebisin gelecek hayirlisiyla. Her zaman olumlu dusun..aklina takilan bisi olursa da sor hemen

Kızlarrrr doktoruma sordum, dedim çok utanıyorum ama cinsel ilişkiye yasak demiştiniz bu yasak hala devam ediyor mu ? Güldü! Kese görünene kadar yasak dedi o güldü ben ağladım
Kiz gul gul oldummm cok tatlisin yaaaal sana sutyen sallayan smiley, yazik git esine salla

Canım valla hiç cesaret edemiyorum inan:)onun içşn beklemek en iyisi sende ne gibi şeyler yaşıyorsun?
Vakit yaklaştıkça heyacanım artıyo tabi canım..Zaten normalde de en ufak bişeye heyecan yaparım..Bu yüzden de bir iki saat hastane yerine evde 5dakika denesem mi acaba diyorum ve 2 sonuca da kendimi hazırlamaya çalışıyorum şu aralar

Resmen çocuk gibiyim onlar sayesinde bende ama seviyorum çocuklarımı :)
ya çok kötü bir şube var onu Alacagim ya da 1 leri
Su An 1 leri tercih ederim ama müdür ne düşünür bilemiyorum
Seminerde rapor aldım okul Yolunda yol çalışmaları var yollar çok kötü bayagi da yol gidiyorum tup bebek merkezinden gitme dediler , riske atmadik
müdürümu görmedim henüz hayırlısı bakalım

Pembe mavi de 160 :) kalp atışı için de tekrar veririm sonra hastane değiştiririm:)

Canim 2 tane 3.gun transfer edildi kese görmedik daha. .değere göre 1 bebeğim var ♡
Brnim de 2 tane 3. Gün
Kizlarrr aranizda varmi izmirde olaaannn....
Bennnnnn
arkadaşlar birşey sorucam içinizde genetik test yaptıran varmı izmirde.egede ü.yaptırdıysanız ne kadar sürede çıkıyor izmirde başka nerde yapılıyor
Egede 3 ayda çıkıyo

Insallah canin. Onemli olan su an senin sagligin. Nasil kolay olacaksa oyle olsun ins. Iki taraftan bakincada arti eksileri var olayin.ama herseyin hayirlisi olsun ins

Aynen çok fenayım sabahtan arayacak, gidişat nasıl olacak diye.
Doktorum bana protein ağırlıklı beslen ve bol bol su iç dedi. Ekstra yaptığınız birşeyler var?

Aynen çok fenayım sabahtan arayacak, gidişat nasıl olacak diye.
Doktorum bana protein ağırlıklı beslen ve bol bol su iç dedi. Ekstra yaptığınız birşeyler var?
Canlarim bence en stresli donem bu. Asil transfer sonrasi ananas ve suya adayin kendinizi, simdi cok yapilacak birsey yok aslinda dua etmekten baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…