- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.521
Öğretmen olduğu nasıl da belli ama :)Simdiiiikkk azcik matematigimi konusturmak istiyorum
2+2 kac eder cocuuuuuuummm.
Ben solucem ortmenim ben solucemmm ben bennn.
Doooooooooooooooooort eder ( Buda 9ay sonraki aile mevcudunuza esittir)
Yada sorumuzu soyle de degistirebiliriz. Evde 2tane cevizin vardi.2cevizde doktor amcan verdi. Bunlari on iki gun boyunca kirip yemedin. 12.gun kac cevizin olmus olur:-D
Matematikcide degilim ama birseyler kapiyorsun iste. Ilkogretim.Anaokulu ilkokul hepsinde calistim. Cocuklastim sanirim biciriklarin icinde durmaktanÖğretmen olduğu nasıl da belli ama :)
Birde benim bu yıl 1. Sınıflar napcaz hiç bilmiyorum çocuklarımla
hadi ya bende dur şu kıza iyice kızıyım diyordumhayırlısı canım inşallah tutunur
Minnoslar clexane yaptiktan sonra pamukl bastirin bir sure karniniza, hic morarmadigini goreceksinizProgestan clexana mi bende morar dim yeserdim ama sonucu aldıktan sonra sırıtıyorum o acı karşısında hoşuma gidiyor iğne olmak:)
Canim 3.gun embriyosuysa 7., 5.gun embriyosuysa da 5.gun test yapmaya basliyosun, geciyo gidiyoooTeşekkürler kızlar. İnşallah bende güzel haberler veririm. Ben şurda 2 günü geçiremedim, transfer sonrası 10 gün nasıl geçer bilemedim
Canim benimm her sey cooook guzel gidicek ve bebisin gelecek hayirlisiyla. Her zaman olumlu dusun..aklina takilan bisi olursa da sor hemenAhhhhhh amin inşallah :) ben sizin yanınızda su an fasulyeden kalıyorum daha, ama olsun bana umut oluyosunuz bi de sizden çok şey öğreniyorum çok şükürhem de çok pozitifsiniz .... dün de okudukça ay ne güzel diyip gözlerim doldu sizin adınıza... bakalım bi kaç gune kontrole gidicem, inşallah olumlu bişiler olur da şu iş hayırlısıyla sağlıkla başlar, ben de sizlere burdan haberler veririm... Öğrenecek çok şeyim var
Hayranım cesaretini Ze inşallah böyle devam edecek hamilelik takviminiz @burcum8686Melek Ada dualarımız sizinle
Kiz gul gul oldummm cok tatlisin yaaaKızlarrrr doktoruma sordum, dedim çok utanıyorum amacinsel ilişkiye yasak demiştiniz bu yasak hala devam ediyor mu ? Güldü! Kese görünene kadar yasak dedi o güldü ben ağladım
Vakit yaklaştıkça heyacanım artıyo tabi canım..Zaten normalde de en ufak bişeye heyecan yaparım..Bu yüzden de bir iki saat hastane yerine evde 5dakika denesem mi acaba diyorum ve 2 sonuca da kendimi hazırlamaya çalışıyorum şu aralarCanım valla hiç cesaret edemiyorum inan:)onun içşn beklemek en iyisi sende ne gibi şeyler yaşıyorsun?
Resmen çocuk gibiyim onlar sayesinde bende ama seviyorum çocuklarımı :)Matematikcide degilim ama birseyler kapiyorsun iste. Ilkogretim.Anaokulu ilkokul hepsinde calistim. Cocuklastim sanirim biciriklarin icinde durmaktan
Sen 1leri alma bu sene canim ya. Benim calistigim okullarda sinifcilarin adetiydi. yeni atanana 1verirlr. Ama sen ikinci dinem calisamayacaksin neredeyse. Mudure gotur bence bu teklifi. Olmadi velileri kiskirt. Bakin ben ikinci donem yokum. Cocuklariniz icin onemli bir donemdeyiz. tek ogretmenle bu seneyi kapatmalari onlarin yararina olur
Amiiinnn insallaaahhh canmben de hamile sandım takvimi görünce . inşalah öyle olur.
Şiiiiiişt dur kiz dur. Milletide yoldan.cikaracaksinCanim 3.gun embriyosuysa 7., 5.gun embriyosuysa da 5.gun test yapmaya basliyosun, geciyo gidiyooo
Anammmm bu sallama isini yaparsa eger zuzu bugun ayri yatsinlar benceKiz gul gul oldummm cok tatlisin yaaaal sana sutyen sallayan smiley, yazik git esine salla
Brnim de 2 tane 3. GünPembe mavi de 160 :) kalp atışı için de tekrar veririm sonra hastane değiştiririm:)
Canim 2 tane 3.gun transfer edildi kese görmedik daha. .değere göre 1 bebeğim var ♡
BennnnnnKizlarrr aranizda varmi izmirde olaaannn....
Egede 3 ayda çıkıyoarkadaşlar birşey sorucam içinizde genetik test yaptıran varmı izmirde.egede ü.yaptırdıysanız ne kadar sürede çıkıyor izmirde başka nerde yapılıyor
Insallah canin. Onemli olan su an senin sagligin. Nasil kolay olacaksa oyle olsun ins. Iki taraftan bakincada arti eksileri var olayin.ama herseyin hayirlisi olsun insResmen çocuk gibiyim onlar sayesinde bende ama seviyorum çocuklarımı :)
ya çok kötü bir şube var onu Alacagim ya da 1 leri
Su An 1 leri tercih ederim ama müdür ne düşünür bilemiyorum
Seminerde rapor aldım okul Yolunda yol çalışmaları var yollar çok kötü bayagi da yol gidiyorum tup bebek merkezinden gitme dediler , riske atmadik
müdürümu görmedim henüz hayırlısı bakalım
Aynen çok fenayım sabahtan arayacak, gidişat nasıl olacak diye.seni çok iyi anlıyorum, ben de embryoların durumu için yüreğim ağzımda telefon bekledim. ama transferimi oldum dün çok şükür, önümdeki 8 günün geçmesini ve olumlu sonuç almayı bekliyorum. inşallah senin de öyle olacak.
Ciksinlar ama minnosumŞiiiiiişt dur kiz dur. Milletide yoldan.cikaracaksin
Ay yere dusuodum kiz gulcem diyeAnammmm bu sallama isini yaparsa eger zuzu bugun ayri yatsinlar benceben baska.bir.cozum bulamadim nedense
Canlarim bence en stresli donem bu. Asil transfer sonrasi ananas ve suya adayin kendinizi, simdi cok yapilacak birsey yok aslinda dua etmekten baskaAynen çok fenayım sabahtan arayacak, gidişat nasıl olacak diye.
Doktorum bana protein ağırlıklı beslen ve bol bol su iç dedi. Ekstra yaptığınız birşeyler var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?