2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ciksinlar ama minnosumsiz denemediniz ki, hamis olup da erken test yapanlar gormus hep pozitifi, deneseniz sizinkiler kesin pozitifti-ikizler bi de
Onceden sutten agzimiz yaninca napalm yavyum. Cesaret edemedik.3.de anca tuttruduk cok sukur.ondada 11.gun gidelim diye anca ikna ettim bizim keciyi. Ama iki kez idrar testi yaptim.oda kan sonucundan sonra. Nasil bir testse onda bile silik cikmisti. Allahtan kalpleri duydumda rahatladim

Oyy ben sana hic kiyamam ama bak bu kez ne guzel tuttu hem de iki minnos geliyoooo
Kiz bu testlerin referans hcgsi 500 mudur nedir, benimki de silik kaliyor

Oyy ben sana hic kiyamam ama bak bu kez ne guzel tuttu hem de iki minnos geliyoooo
Kiz ne bilim. Benimki en son 15.000i gecmistim anlamadimki kaca cikmasi lazim kopkoyu gormek icin. Ama inat ettim. Siz.kendimi tatmin etmek icin 5.ay civarinda yada dogumdan once yapabilirim

amann nn o cevizleri yirimmmmmm yirimmmmm ağzından bal damliyor kisssss

kan testim 1744ken silik çıktı o kadar mı dandikler anlamadim

amann nn o cevizleri yirimmmmmm yirimmmmm ağzından bal damliyor kisssss

kan testim 1744ken silik çıktı o kadar mı dandikler anlamadim
Benim 10 gün silik 11.gun ve 12 gün koyu çıktı bende ikiz sandım ama keseye baktığımda doktor şimdi bir kese görünüyor dedi ikiz çok istiyordum

Kizlar bu arada daha erkenmi bilmiyorum ama hani si bildigimiz tombik gri tüpler varya. Onun seklinde fotograf cercevesi ariyorum. Aklinizda bulunsun. Gorurseniz kesin haber bekliyorum.
Nette bulamadim. Uretime gecsem satilirmiki

Bana ikiz deseler oracıkta düşer bayılırım :))))
Hahaayy
Seni haberlerde gorurduk ozaman heralde. Istediklerine izin vermedigi icin doktorunu yedi yerinden bicaklayan hamile kadin sinirini doktorundan alamayinca once kamerani patakladi sonrada kocasina saldirdi.evet simdi goruntulere bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…