- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #7.541
Onceden sutten agzimiz yaninca napalm yavyum. Cesaret edemedik.3.de anca tuttruduk cok sukur.ondada 11.gun gidelim diye anca ikna ettim bizim keciyi. Ama iki kez idrar testi yaptim.oda kan sonucundan sonra. Nasil bir testse onda bile silik cikmisti. Allahtan kalpleri duydumda rahatladimCiksinlar ama minnosumsiz denemediniz ki, hamis olup da erken test yapanlar gormus hep pozitifi, deneseniz sizinkiler kesin pozitifti-ikizler bi de
Oyy ben sana hic kiyamam ama bak bu kez ne guzel tuttu hem de iki minnos geliyooooOnceden sutten agzimiz yaninca napalm yavyum. Cesaret edemedik.3.de anca tuttruduk cok sukur.ondada 11.gun gidelim diye anca ikna ettim bizim keciyi. Ama iki kez idrar testi yaptim.oda kan sonucundan sonra. Nasil bir testse onda bile silik cikmisti. Allahtan kalpleri duydumda rahatladim
ama yalanmi soyluyorum baby. Boyle giderse sonumuz nolcak bilmiyorumAy yere dusuodum kiz gulcem diye
Kiz ne bilim. Benimki en son 15.000i gecmistim anlamadimki kaca cikmasi lazim kopkoyu gormek icin. Ama inat ettim. Siz.kendimi tatmin etmek icin 5.ay civarinda yada dogumdan once yapabilirimOyy ben sana hic kiyamam ama bak bu kez ne guzel tuttu hem de iki minnos geliyoooo
Kiz bu testlerin referans hcgsi 500 mudur nedir, benimki de silik kaliyor
Anammmm bu sallama isini yaparsa eger zuzu bugun ayri yatsinlar benceben baska.bir.cozum bulamadim nedense
Ya ben seni yerimama yalanmi soyluyorum baby. Boyle giderse sonumuz nolcak bilmiyorum
Aman kiz dikkat et. Hadi sen neysede bebise bisey olmasinaman diyim
Ohh ohhh maşallah :))Canlarim pimpirikli kocam zorla kan verdirtti bana bu aksam Allah'in hakki uctur emin olalim diyesimdi belli oldu 11.gun 400 olmus 9.gun 176'ydi..
amann nn o cevizleri yirimmmmmm yirimmmmm ağzından bal damliyor kisssssSimdiiiikkk azcik matematigimi konusturmak istiyorum
2+2 kac eder cocuuuuuuummm.
Ben solucem ortmenim ben solucemmm ben bennn.
Doooooooooooooooooort eder ( Buda 9ay sonraki aile mevcudunuza esittir)
Yada sorumuzu soyle de degistirebiliriz. Evde 2tane cevizin vardi.2cevizde doktor amcan verdi. Bunlari on iki gun boyunca kirip yemedin. 12.gun kac cevizin olmus olur:-D
kan testim 1744ken silik çıktı o kadar mı dandikler anlamadimOyy ben sana hic kiyamam ama bak bu kez ne guzel tuttu hem de iki minnos geliyoooo
Kiz bu testlerin referans hcgsi 500 mudur nedir, benimki de silik kaliyor
15 Eylül kese günü gecermi yaaaaa
Dua et kese gunuyle kalsin cnaim. Yoksa şapli yemek yemek zorunda kalcaz topikcek15 Eylül kese günü gecermi yaaaaa
Kiz seninki iyi yine benimki 22 Eylul deyince cus diyecektim de tuttum kendimi15 Eylül kese günü gecermi yaaaaa
Yok yok ben karar verdim. Bir cuval şap alacamKiz seninki iyi yine benimki 22 Eylul deyince cus diyecektim de tuttum kendimi
Benim 10 gün silik 11.gun ve 12 gün koyu çıktı bende ikiz sandım ama keseye baktığımda doktor şimdi bir kese görünüyor dedi ikiz çok istiyordumamann nn o cevizleri yirimmmmmm yirimmmmm ağzından bal damliyor kisssss
kan testim 1744ken silik çıktı o kadar mı dandikler anlamadim
Canim tek olsun, saglikli olsun, buna da cooooookkkk sukurBenim 10 gün silik 11.gun ve 12 gün koyu çıktı bende ikiz sandım ama keseye baktığımda doktor şimdi bir kese görünüyor dedi ikiz çok istiyordum
Evet şükür rabbime hergün şükrediyorum verdiği huzurum içinCanim tek olsun, saglikli olsun, buna da cooooookkkk sukur
Hahaaaa koptummmmDua et kese gunuyle kalsin cnaim. Yoksa şapli yemek yemek zorunda kalcaz topikcek
Bana ikiz deseler oracıkta düşer bayılırım :))))Canim tek olsun, saglikli olsun, buna da cooooookkkk sukur
HahaayyBana ikiz deseler oracıkta düşer bayılırım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?